Forum » Zvok in slika » zvok deluje samo enojno
zvok deluje samo enojno
zelenjava ::
Pozdravljeni!
Pvezan imam pc+tv.Ko imam užgano televizijo povezano preko pcja, in predvajam film mi zvok dela na teh zvočnikih katere imam vklopljene zadaj na ploščo.Ali je možno da bi nastavil tako da ko imam vžgan tv, da karkoli predvajam da mi zvok deluje na tv.Ko po ugasnem tv, pa da sam preklopi na te zvočnike ki imam dodatno priklopljene zadaj na plato.Tv je povezan z hdmi kablom.Lp Miha
Pvezan imam pc+tv.Ko imam užgano televizijo povezano preko pcja, in predvajam film mi zvok dela na teh zvočnikih katere imam vklopljene zadaj na ploščo.Ali je možno da bi nastavil tako da ko imam vžgan tv, da karkoli predvajam da mi zvok deluje na tv.Ko po ugasnem tv, pa da sam preklopi na te zvočnike ki imam dodatno priklopljene zadaj na plato.Tv je povezan z hdmi kablom.Lp Miha
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov PC in grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4333 (3245) | hdx |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6860 (4569) | Mikec17 |
» | Echo!Oddelek: Zvok in slika | 1632 (1436) | Scorpia |
» | netekoče predvajanje blu-ray na ps3Oddelek: Zvok in slika | 1357 (1219) | montinjak |
» | Gledanje tv preko soround zvočnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 2613 (2371) | Cjek |