Forum » Pomoč in nasveti » SONY VAIO - ohišje
SONY VAIO - ohišje
TamaraM ::
Pozdavljeni!
Sem lastnica 3 mesece starega prenosnika Sony Vaio SVE1511b1EW. Pred nekaj dnevi mi je po nesreči torba s prenosnikom padla iz rok....Sprva sem mislila da ni niÄ narobe, ko pa sem odprla ekran... je bilo konec veselja. Odstopila mi je plastika na spodnjem delu računalnika, v zgornjem levem kotu. Ta del bele plastike je res zelo majhen, zato se ne čudim, da je poškodan od padca. Zanima me če kdo od vas na forumu ve kje bi lahko jaz ta kos plastike dobila. K sreÄi se je poškodoval samo ta konček plastike in nič drugega. Res lepo prosim za kakršnekoli informacije o tem.
Imam tudi slikico poškodbe, tako da če ima kdo slučajno kake rezervne dele ohišja tega prenosnika se priporočam!Tuda plačam ni problema!
Lep pozdrav,
Tamara
Sem lastnica 3 mesece starega prenosnika Sony Vaio SVE1511b1EW. Pred nekaj dnevi mi je po nesreči torba s prenosnikom padla iz rok....Sprva sem mislila da ni niÄ narobe, ko pa sem odprla ekran... je bilo konec veselja. Odstopila mi je plastika na spodnjem delu računalnika, v zgornjem levem kotu. Ta del bele plastike je res zelo majhen, zato se ne čudim, da je poškodan od padca. Zanima me če kdo od vas na forumu ve kje bi lahko jaz ta kos plastike dobila. K sreÄi se je poškodoval samo ta konček plastike in nič drugega. Res lepo prosim za kakršnekoli informacije o tem.
Imam tudi slikico poškodbe, tako da če ima kdo slučajno kake rezervne dele ohišja tega prenosnika se priporočam!Tuda plačam ni problema!
Lep pozdrav,
Tamara
- spremenila: TamaraM ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S čim zlepiti plastiko prenosnika, da bo res držaloOddelek: Pomoč in nasveti | 1832 (1449) | ToniT |
» | Popravilo prenosnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 2354 (1833) | Šimpanz |
» | počen plastičen rob zaslona prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7897 (4716) | 49106 |
» | Prenosnik Lenovo zmore pol dneva na baterijah (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 13763 (12159) | Key Quest |
» | NUJNO: Kaj meniš o prenosniku TroNote T95-CWD ?Oddelek: Kaj kupiti | 2824 (2105) | Utk |