Forum » Pomoč in nasveti » SONY VAIO - ohišje
SONY VAIO - ohišje
TamaraM ::
Pozdavljeni!
Sem lastnica 3 mesece starega prenosnika Sony Vaio SVE1511b1EW. Pred nekaj dnevi mi je po nesreč�i torba s prenosnikom padla iz rok....Sprva sem mislila da ni niÄ� narobe, ko pa sem odprla ekran... je bilo konec veselja. Odstopila mi je plastika na spodnjem delu računalnika, v zgornjem levem kotu. Ta del bele plastike je res zelo majhen, zato se ne č�udim, da je poškodan od padca. Zanima me č�e kdo od vas na forumu ve kje bi lahko jaz ta kos plastike dobila. K sreÄ�i se je poškodoval samo ta konč�ek plastike in nič drugega. Res lepo prosim za kakršnekoli informacije o tem.
Imam tudi slikico poškodbe, tako da če ima kdo sluč�ajno kake rezervne dele ohišja tega prenosnika se priporoč�am!Tuda plačam ni problema!
Lep pozdrav,
Tamara
Sem lastnica 3 mesece starega prenosnika Sony Vaio SVE1511b1EW. Pred nekaj dnevi mi je po nesreč�i torba s prenosnikom padla iz rok....Sprva sem mislila da ni niÄ� narobe, ko pa sem odprla ekran... je bilo konec veselja. Odstopila mi je plastika na spodnjem delu računalnika, v zgornjem levem kotu. Ta del bele plastike je res zelo majhen, zato se ne č�udim, da je poškodan od padca. Zanima me č�e kdo od vas na forumu ve kje bi lahko jaz ta kos plastike dobila. K sreÄ�i se je poškodoval samo ta konč�ek plastike in nič drugega. Res lepo prosim za kakršnekoli informacije o tem.
Imam tudi slikico poškodbe, tako da če ima kdo sluč�ajno kake rezervne dele ohišja tega prenosnika se priporoč�am!Tuda plačam ni problema!
Lep pozdrav,
Tamara
- spremenila: TamaraM ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | S čim zlepiti plastiko prenosnika, da bo res držaloOddelek: Pomoč in nasveti | 2228 (1845) | ToniT |
| » | Popravilo prenosnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 2771 (2250) | Šimpanz |
| » | počen plastičen rob zaslona prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8848 (5667) | 49106 |
| » | Prenosnik Lenovo zmore pol dneva na baterijah (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 16430 (14826) | Key Quest |
| » | NUJNO: Kaj meniš o prenosniku TroNote T95-CWD ?Oddelek: Kaj kupiti | 3249 (2530) | Utk |