Forum » Pomoč in nasveti » 2 problema
2 problema
wortex95 ::
živjo. mam 2 problema, pri katerih nevem kje je problem.
1. Imam tko normalno dober računalnik ampak tudi, ko ga formatiram mi videi na recimo youtubu ali kateri drugi podobni strani malo štekajo. Zvok se sliši normlano slika pa malo šteka. Kaj bi to laho bilo?
2. Računalnik se mi na vsake toliko časa kar "vgasne".. Včasih že po 1 uric včasih po 10 čist random. In sicem se mi nardi črn screen kakor da je ugasnil ekran in v zvočnikih se sliši kot da je vse zaštekalo - nekaj "hrhrhrrrh" dela. Moram ga potem ugasnit z držanjem na power tipko da se vgasne in nanovo prižgat. Temperature so vse OK za driverje pa mi tudi ne kaže da bi mi kje kaj manjkalo.
Lp.
1. Imam tko normalno dober računalnik ampak tudi, ko ga formatiram mi videi na recimo youtubu ali kateri drugi podobni strani malo štekajo. Zvok se sliši normlano slika pa malo šteka. Kaj bi to laho bilo?
2. Računalnik se mi na vsake toliko časa kar "vgasne".. Včasih že po 1 uric včasih po 10 čist random. In sicem se mi nardi črn screen kakor da je ugasnil ekran in v zvočnikih se sliši kot da je vse zaštekalo - nekaj "hrhrhrrrh" dela. Moram ga potem ugasnit z držanjem na power tipko da se vgasne in nanovo prižgat. Temperature so vse OK za driverje pa mi tudi ne kaže da bi mi kje kaj manjkalo.
Lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gopro hero 5 težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1027 (741) | brmarko |
» | virusi!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1448 (1133) | jaz33 |
» | štekanje grafičneOddelek: Pomoč in nasveti | 1458 (1178) | leopold |
» | Audigy 2 ZS, Presketanje na obroke (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5426 (4423) | hyphh |
» | problem z grafično karticoOddelek: Strojna oprema | 1379 (1120) | NetSky |