Forum » Pomoč in nasveti » Težava s prenosnikom
Težava s prenosnikom
eboycina ::
Imam težavo s prenosnikom Toshiba. Po zagonu se ventilator za nekaj sekund zavrti in to je to. Ekran ne deluje, sploh ne sveti itd..
Sem poskusil zunanji ekran priklopit preko VGA, pa zagnati rač. pa nič. Ni slike.
Sem čisto odklopil ekran s plošče pa poskusil preko VGA zunanjega pa nič.
Ve kdo kaj bi lahko bilo? Predvidevam (če se ventilator zavrti samo za par sekund potem pa čista tišina), da je težava v matični plošči...
Hvala
sicer sem temo objavil tudi v Strojni opremi, ampak sem očitno falil temo, prosim moda da zbriše tisto. :S
Sem poskusil zunanji ekran priklopit preko VGA, pa zagnati rač. pa nič. Ni slike.
Sem čisto odklopil ekran s plošče pa poskusil preko VGA zunanjega pa nič.
Ve kdo kaj bi lahko bilo? Predvidevam (če se ventilator zavrti samo za par sekund potem pa čista tišina), da je težava v matični plošči...
Hvala
sicer sem temo objavil tudi v Strojni opremi, ampak sem očitno falil temo, prosim moda da zbriše tisto. :S
Duhec ::
Odstrani baterijo in vklopi samo napajalni adapter.
Se prižge ? Gori kaka ledica? Je napaka ista ?
Se prižge ? Gori kaka ledica? Je napaka ista ?
eboycina ::
isto se obnaša če je baterija not ali je ni.
V bistvu se prižge, ventilator za par krogov obrne potem pa vse skupaj utihne. Sveti samo ledica oz. pač ona tipka za vklop, da je rač kao vklopljen ampak to je to.
V bistvu se prižge, ventilator za par krogov obrne potem pa vse skupaj utihne. Sveti samo ledica oz. pač ona tipka za vklop, da je rač kao vklopljen ampak to je to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC+USB Android=VIRUSOddelek: Pomoč in nasveti | 1975 (1454) | helo |
» | Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5776 (4712) | svetetko |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 17859 (13982) | G_mAn |
» | Problem z ekranom Asus Pro52L Laptop!! Prosim za pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1094 (972) | solatko |
» | Čudna težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1160 (1055) | eboycina |