» »

gopro hero 5 težave

gopro hero 5 težave

brmarko ::

Zdravo,
imam težavo z omenjeno kamero. Namreč, kar se dogaja je to, da ko snemam v kateremkoli načino (HD; 2,7K; 4K in katerikoli fps) se dogaja to, da posnetek ni tekoč. Vsak posnetek se vidi, kot da mu manjka malo frejmov in zadeva ne teče tekoče, kot bi malo štekalo. Vse imam updejtano in redno čekiram če je treba kaj posodobit, pa se zadeva ne izboljša. Mogoče kdo ve, kaj bi lahko bilo? Imam tudi vso možno kramo od karme, grip in drona, in povsod ista zgodba. Ko sem snemal en pohod z gripom, je dejansko posnetek kar težko gledat, ker je občutek približno tak, kot bi gledal nekaj z 20 fps…

Je kdo s podobnimi težavami in kak predlog kako se to reši?

lp,
m

Furbo ::

Morda imaš prepočasno spominsko kartico, ki ni sposobna snemati dovolj hitro?
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

imam SanDisk extreme 128gb V30 xc1, kar mislim da je več kot dovolj hitra za GoPro.
Pa opazil sem, da je na enem posnetku celo za trenutek vmes normalno snemala, potem pa spet preide v tisti "low fps mode", kakor sem to poimenoval.

Furbo ::

Ta bi morala zadoščati. Na čem pa to predvajaš, da ni težava na tej strani. 4k video ne zmore predvajati vsaka igrača.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

DamijanD ::

Saj je napisal, da mu tudi v 1080p skipa frejme... A je možno, da se kaj pregreva in potem gopro ne dela tako hitro kot bi moral?

BigWhale ::

Reklamacija. GoPro je kr ok z reklamacijami. Meni so kamero ze 4x zamenjali. :D

reklamacija se sliši ok, samo nisem še probal reklamirat, ker ima eno malo poškodbo kamerca, in sicer pri leči je čisto malo udarjena. Enkrat je padla na tla in se pozna. Upam da niso tako pikolovski. Sicer je pa že dobro leto od nakupa, moram preveriti garancijski list koliko je te garancije...
@BigWhale a komplicirajo če se na kameri vidi da je padla po tleh? Mislim da so vidne neke res majhne poškodbe. Tisto ko manjka pol kamere mi je jasno da ne reklamirajo :D

BigWhale ::

Nevem, jaz sem ze kr pobunkane vracal nazaj. Gres na ne, izpolnis tiste obrazce in zahtevas warranty replacement. Ko sprocesirajo vse skupi, dobis print label, sprintas, spakiras v skatlo, poklices UPS in pridejo iskat ob tisti uri, ko se dogovoris. Novo kamero dobis potem ful hitr nazaj. Men so dvakrat se extra baterijo fliknili v posiljko. Zdaj imam teh baterij polno. :D

okej, sliši se dobro. Bom probal zamenjat pa da vidimo. Hvala za info ;)

evo samo da updejtam zadevo, sem šel na servis (pri nas je to S1 blizu Povšetove) in so zadevo sprejeli v obravnavo, čez cca 10 dni so me po mailu obvestili da GoPro ni mogel zagotoviti rezervnih delov in da naj se obrnem na trgovino, kjer sem kamero kupil ter prejel dobropis. V trgovini so mi kamero brez težav zamenjali s 6-ko, tako da moram rečt da sem super zadovoljen s storitvijo. Nobenih komplikacij sploh. :)

lp,
m

Seljak ::

Super,da si zadevo rešili tebi v prid :) A lahko zaupaš, kje si zadevo kupil, ker tudi sam kupujem GoPro?

111111111111 ::

Končno, da tudi na slo-tech dobimo razplet situacije.

kupil sem jo v spletni trgovini https://www.cekarcek.si/
so zelo korektni :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero akcijsko kamero kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
24159708 (2366) Bostjan_321
»

GoPro "alternativa"? (strani: 1 2 3 )

12939222 (14233) BivšiUser2
»

GoPro 4 Silver ali GoPro 4 Black

51604 (1509) McClane
»

Garmin se postavlja po robu GoProju

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
4015675 (11287) ProGo
»

helmet cam?

51646 (1592) CrustyDOD

Več podobnih tem