Forum » Kaj kupiti » Switch - katerega?
Switch - katerega?
smash ::
Zanima me, kateri switch mi predlagate za manjše podjetje, v katerem je trenutno cca 10 ljudi.
Nekako smo ugotovili, da bi moralo biti vsaj 16 portov 10/100. Ali je treba gledati še na kaj drugega? Katere produkte mi predlagate?
Router imamo ciscov, ki pa nas malo zafrkava z wirelessom, povezave so zelo nestabilne. Če se priklopimo na router preko kablov, je vse ok. Zato bi zdaj šli na switch. Vidi kdo kakšno boljšo rešitev?
Hvala.
Nekako smo ugotovili, da bi moralo biti vsaj 16 portov 10/100. Ali je treba gledati še na kaj drugega? Katere produkte mi predlagate?
Router imamo ciscov, ki pa nas malo zafrkava z wirelessom, povezave so zelo nestabilne. Če se priklopimo na router preko kablov, je vse ok. Zato bi zdaj šli na switch. Vidi kdo kakšno boljšo rešitev?
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasen internetOddelek: Pomoč in nasveti | 2532 (2064) | konspirator |
» | linksys WRT54G2 V1 - TOMATOOddelek: Omrežja in internet | 2404 (2104) | diGGity |
» | Povezava med 2 računalnikoma preko routerjaOddelek: Omrežja in internet | 5364 (5038) | hobbit |
» | Nakup rutarjaOddelek: Omrežja in internet | 3125 (2912) | delfinus |
» | Problemi z Broadband routerjemOddelek: Omrežja in internet | 1365 (1154) | hruske |