Forum » Omrežja in internet » youtobe monetizacija
youtobe monetizacija
PoPon2 ::
Pozdravljeni,
zares mi bi bil v pomoč kakšen nasvet oz. vaše mnenje. Na youtube sem objavil svojo animacijo. Ko sem jo poskušal monetizirati so mi to zavrnili. Zavrnili so mi jo zaradi zvokov v animaciji. Gre se za animacijo Angry Birds. Zvočni efekti so prav tako iz igrice.
Pri nekaterih drugih 'navadnih' uporabnikih, ki lahko oglašujejo, sem opazil, da imajo tako kot jaz tudi oni glasove iz AngryBirds igre. Ima kdo izkušnje s takšnim problemom in mi lahko svetuje kako dalje?
LP
zares mi bi bil v pomoč kakšen nasvet oz. vaše mnenje. Na youtube sem objavil svojo animacijo. Ko sem jo poskušal monetizirati so mi to zavrnili. Zavrnili so mi jo zaradi zvokov v animaciji. Gre se za animacijo Angry Birds. Zvočni efekti so prav tako iz igrice.
Pri nekaterih drugih 'navadnih' uporabnikih, ki lahko oglašujejo, sem opazil, da imajo tako kot jaz tudi oni glasove iz AngryBirds igre. Ima kdo izkušnje s takšnim problemom in mi lahko svetuje kako dalje?
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri telefon?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3161 (2828) | chrispy |
» | Izvorna koda prvega Prince of Persia najdena, rešena in objavljena (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 20315 (15583) | Jst |
» | Kako zagnati igre za Android na tabliciOddelek: Mobilne tehnologije | 8325 (7922) | KoMar- |
» | Prihaja lahkokategorni Angry Birds za Android (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 16959 (15033) | c00L3r |
» | EA kupil ChillingoOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 5423 (4838) | KoKi |