Forum » Pomoč in nasveti » Windows 8 PRO upgrade?!
Windows 8 PRO upgrade?!
jure-haz-pc ::
Pred nekaj meseci sem v šoli dobil Windows 8 RTM 64x SLO. Na Windows-ovi strani sem našel neko kodo ki ti doda Media Center. In sedaj v sistemu piše da imam Windows 8 z Windows medio center.
SLIKA:
Kakšne bi bile prednosti da bi upgradal na Windows 8 Pro iz Windows spletnega mesta.? Slišal sem o xBox Music in xbox Video in drugačni app store pri meni je v kategorijah in ni npr. Jetpack Joyridea.
Sem že sprobaval samo postopek in na koncu mi napiše da ta storitev ni na voljo v moji državi.
Že vnaprej hvala za pomoč. Jure
SLIKA:
Kakšne bi bile prednosti da bi upgradal na Windows 8 Pro iz Windows spletnega mesta.? Slišal sem o xBox Music in xbox Video in drugačni app store pri meni je v kategorijah in ni npr. Jetpack Joyridea.
Sem že sprobaval samo postopek in na koncu mi napiše da ta storitev ni na voljo v moji državi.
Že vnaprej hvala za pomoč. Jure
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8.1 je prispel (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 84885 (69272) | phone8 |
» | windows 8 (nakup) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Operacijski sistemi | 56987 (38728) | mtosev |
» | Microsoft predstavil nove miške in tipkovnice za Windows 8Oddelek: Novice / Windows Mobile | 9255 (6926) | Bor H |
» | Windows 8 prihaja v štirih inačicah (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 40439 (35013) | Lonsarg |