» »

kako utišat kišto?

kako utišat kišto?

monster-x ::

zanima me kak bi loh utišal kišto...
zaprem vrata od sobe pa se še zmer ful vn sliš...
sam za vodno prvič nimam dnarja pa še ne vem kje bi dobu kak vodni blok za celerona 366 na slot1...
aja mam pa še voodoo 4 4500 na PCI...

ma kdo kako idejo?

EjTi ::

Lahko bi saj povedou kaj ti nagaja (kaj povzroča hrup).

Če je ventilator v napajalcu moreš napajalc odpret in ventilator priklopt iz 12V na 5V al pa dat "fanmate" da prilagajaš vrtljaje.
Če je ventilator na procesorju kupi Volcano9, in nastavi na minimum obrate (čeprav mislim da lahko pri C366 kupiš tudi poceni hladilnik za AMDje pri megahitu (okrog 1300SIT) in odklopiš ventilator - pasivno hlajenje).
Če imaš ventilator na grafični kupi od zalmana hladilnik za chipsete in ga namontiraj na grafično - če se da.
Če ti pa disk ropota se pa tud dobi ene noslice (samo ne pomaga prou dost pomoje).V takmu primeru je najbolš disk zamenat - Seagate.

aja
mam disk od IBM-a. sam me zanima kak sploh bi dal gor ventilator na grafo zato ka mam sam 3 PCI-je in vsi so zasedeni...
loh bi pa probu dat čist v spodn PCI in pol spod ventilator, čeprav se mi zdi da ni tok glasen ta ventilator...se ga bol mal skor/skor nč ne sliš

sam sm pozabu napisat da je ohišje čist nabasano ka mam 2 diska, pa dve optični enoti pa še ohišje ni ravno veliko...a bi nakup big towerja bil dober da bi se vse razporedil in bi blo kaj tišje

HroSCeK ::

1. zameni disk k so IBM-i tko hudo glasni da je za umret!
2. Pomoje ce kups vecjo kisto nau nc bols.. se slabs pomoje k je vecja kista pa vec sans za vibracije.
4. Jst bi dau pasivno hlajenje za vse, sam na napajalcu pa dej na 5V pa je
5. Ce nimas kesa za nou disk se znajd pa nared tko k je edn kle na Slo-techu.. Obes ga na navadne gumice :)

ni dnarja za nov disk, tak da bom verjetn kr počaku pa novo kišto nabavu

c3R4R ::

kišto zvočno izoliraj:D .... drugega ti ne preostane:D

lp,
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

Dr.S ::

Super bom pa še jest moj mlinčk predelal v penasto bunko.

CriLin15A a si takšno izolacijo mislil?

Ima mogoče kdo link do načina (material, slikice) takšen izolacije svojega mlinčka ?

kuglvinkl ::

Tovrstno tematiko po dolgem in počez (ter zelo kvalitetno) obdelujejo na silentpcreview.com.

Your focus determines your reallity

c3R4R ::

Dr.S- zgornja slika bi bila že kar primerna:D le da se malo manj vidi (mislim izolacije)...:D
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

vodno hlajena grafika

Oddelek: Strojna oprema
473827 (3265) cebelar123
»

Nakup tihega računalnika (Intel Q9450)

Oddelek: Kaj kupiti
453847 (2385) vir
»

hladilnik za grafično kartico in procesor

Oddelek: Pomoč in nasveti
132497 (2259) zavajon
»

S čim zvočno izolirat ohišje? (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
828250 (5745) Kato

Več podobnih tem