Forum » Strojna oprema » Uveljavljenje garancije
Uveljavljenje garancije
Gogo ::
Zanima me ali je možno uveljavljenje garancije za disk četudi nimaš računa?
Gre pa za IBM disk 30 GB.
Ima kdo kakšne ideje oz. izkušnje?
LP
Gogo
Gre pa za IBM disk 30 GB.
Ima kdo kakšne ideje oz. izkušnje?
LP
Gogo
MadMax ::
Če veš kje in kdaj je bil disk kupljen, si prepuščen na milost in nemilost prodajalca.
Prodajalec namreč naprej uveljavlja garancijo na osnovi dobavnice svojega grosista.
Koliko se mu da s tem utrujat, je druga stvar. (če si stalna stranka ali vsaj poznaš koga v trgovini, se da.)
Brez tega si adijo...
Prodajalec namreč naprej uveljavlja garancijo na osnovi dobavnice svojega grosista.
Koliko se mu da s tem utrujat, je druga stvar. (če si stalna stranka ali vsaj poznaš koga v trgovini, se da.)
Brez tega si adijo...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
neki123 ::
V večini računalniških trgovin zapišejo serijsko številko prodanega kosa računalniške opreme na račun in shranijo te podatke v svojo bazo, tako da bi morala garancija veljat, če ima disk še vedno nalepko z serijsko številko in če je bil disk dejansko kupljen pri njih.
Wolverine ::
"V večini računalniških trgovin zapišejo serijsko številko prodanega kosa računalniške opreme na račun in shranijo te podatke v svojo bazo, tako da bi morala garancija veljat, če ima disk še vedno nalepko z serijsko številko in če je bil disk dejansko kupljen pri njih."
To zelo drzi, ker ko sem kupil disk pri PCX-u mi je tip samo prepisal kodo z diska, nisem dobil nic papirjev, ker je rekel, ce bo kaj narobe naj samo disk prenesem tja.
To zelo drzi, ker ko sem kupil disk pri PCX-u mi je tip samo prepisal kodo z diska, nisem dobil nic papirjev, ker je rekel, ce bo kaj narobe naj samo disk prenesem tja.
Wolverine-entertaining special effects masterpiece:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WD RMA warranty vračiloOddelek: Pomoč in nasveti | 4411 (3954) | solatko |
» | Crknjen Seagate 400GB SATA2Oddelek: Strojna oprema | 800 (644) | MIHAc27 |
» | RMA za WD diskOddelek: Strojna oprema | 4257 (3912) | ender |
» | Serijska na matiči ploščiOddelek: Pomoč in nasveti | 1188 (964) | dolenc |
» | Bigbang kranj in trdi diskOddelek: Kaj kupiti | 2702 (2141) | Zheegec |