Forum » Strojna oprema » corsair garancija
corsair garancija
freesty ::
Ima kdo izkusnje z RMA brez papirjev? Zadostuje sam napajalnik, saj gor mnde pise serial number?
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
r3dkv1c4 ::
jaz nisem rabil papirjev....samo navedel sem kje in kdaj je bil izdelek kupljen.....
.....če je garancija veljavna ga niti ne popravljajo ampak samo zamenjajo....
boš pa v obrazcu rma moral navesti serial number in to je dovolj!
.....če je garancija veljavna ga niti ne popravljajo ampak samo zamenjajo....
boš pa v obrazcu rma moral navesti serial number in to je dovolj!
nightbird ::
corsairu (na nizozemsko) moram poslati PSU v RMA. glede na to, da gre za malo težjo pošiljko me zanima kako se najbolj splača poslati? preko pošte ali raje katero dostavno službo?
LP
LP
corsairu (na nizozemsko) moram poslati PSU v RMA. glede na to, da gre za malo težjo pošiljko me zanima kako se najbolj splača poslati? preko pošte ali raje katero dostavno službo?
LP
vseeno...za nekaj par € ni vredno komplicirat!
Nazaj ti bodo tako ali tako poslali na njihove stroške.
Nwanko ::
LP
vseeno...za nekaj par € ni vredno komplicirat!
Jaz ravnokar čakam na pride kurir iz DPD-ja,poslat moram PSU,Corsair mi je odobril RMA,stroške moram krit sam. Paket je težak 3.4kg, kar pri njih znaša 25EUR,zavarovanje do 520EUR vrednosti,tracking number je zraven,dostavni rok je 3 dni.
LP
vseeno...za nekaj par EUR ni vredno komplicirat!
Jaz ravnokar čakam na pride kurir iz DPD-ja,poslat moram PSU,Corsair mi je odobril RMA,stroške moram krit sam. Paket je težak 3.4kg, kar pri njih znaša 25EUR,zavarovanje do 520EUR vrednosti,tracking number je zraven,dostavni rok je 3 dni.
Corsair ima RMA res super in sicer, po vsej verjetnosti ti bodo poslali nov izdelek, če le tega ni na razpolago, ti bodo ponudili novejši model in že pri tej logiki si takoj na boljšem.
Sam sem tako dobil popolnoma nove super slušalke(boljše, ker starega tipa niso imeli več v prodaji)
Je pa še ena firma, ki dela po istem principu in to je Patriot.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()
LP
Corsair ima RMA res super in sicer, po vsej verjetnosti ti bodo poslali nov izdelek, če le tega ni na razpolago, ti bodo ponudili novejši model in že pri tej logiki si takoj na boljšem.
Sam sem tako dobil popolnoma nove super slušalke(boljše, ker starega tipa niso imeli več v prodaji)
Ja napajalnik je TX950 2.2. Tega več ne delajo ker še niti 80+ bronze ni. Če dobim kaj v rangu 850w al pa kaj podobnega se ne bom branil. :)
Evo,paket je bil v soboto že v Amsterdamu,do Almere še 30km,bodo že danes dobili. Tak da DPD super hitra dostava no. Pohvale.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nwanko ()
Brias ::
LP
Ja napajalnik je TX950 2.2. Tega več ne delajo ker še niti 80+ bronze ni. Če dobim kaj v rangu 850w al pa kaj podobnega se ne bom branil. :)
v2.2 je atx standar, pomoje je to ta napajalnik ... made by CWT ...
in ta ima pri 78A obremenitve pri 12v, silver EFF, se bolje od bronze ...
http://www.jonnyguru.com/modules.php?na...
RejZoR ::
So CWT ampak so custom made in se vglavnem obnesejo odlično. Sam imam še tastarega modularnega HX750 in mi deluje super že par let.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
evo jaz sem tudi danes poslal svojega hx650 z DPD. upam, da hitro dostavijo zamenjavo :D
lp
lp
hojnikb ::
So CWT ampak so custom made in se vglavnem obnesejo odlično. Sam imam še tastarega modularnega HX750 in mi deluje super že par let.
"custom made"
#brezpodpisa
Tako, kot sem rekel, corsair ima fantastično rma službo in zadeve resnično rešijo v korist kupcev.
Me veseli, da si zadovoljno rešil zadevo @nwanko
Me veseli, da si zadovoljno rešil zadevo @nwanko
ok, pri meni se kar ok odvijajo zadeve. zamenjali mi bodo HX650 za RM750 in zagotovili preostanek garancije (kar pri meni pomeni 6,5 leta za RM serijo, ki ma v osnovi 5 let garancije). mislim, da bo kar OK tole.
kak pa je situacija pri tebi Nwanko?
LP
kak pa je situacija pri tebi Nwanko?
LP
Zdaj mi piše Shipped,samo da mi nič niso napisali ali so popravli ali novega dali. Dobil sem še tracking number samo ne vem kje naj pogledam prek katere službe so poslali.
Zgodovina sprememb…
Zdaj mi piše Shipped,samo da mi nič niso napisali ali so popravli ali novega dali. Dobil sem še tracking number samo ne vem kje naj pogledam prek katere službe so poslali.
verjetno, da ti pošiljajo enakega, ker drugače bi te spraševali, če si zadovoljen z menjavo tega in tega
dhl verjetno
meni so napisali, da bo preko UPS, vendar s tracking number nič ne najdem na njihovi strani ;)
zdi se mi pa ful zanimivo, da te niso nič spraševali, če se strinjaš z zamenjavo, ker takih napajalnikov ni več kot si ga ti poslal v garancijo.
lp
zdi se mi pa ful zanimivo, da te niso nič spraševali, če se strinjaš z zamenjavo, ker takih napajalnikov ni več kot si ga ti poslal v garancijo.
lp
meni so napisali, da bo preko UPS, vendar s tracking number nič ne najdem na njihovi strani ;)
lp
Ja sej,sem tudi jaz gledal an uradni strani da jih ni,zdaj pa ne vem kaj bom dobil...bom jaz probal na UPS-ovi strani če mi slučajno kaj najde.
EDIT: No meni pa kaže ups,paket 4.30kg v pošiljanju,tak da verjetno je drugi,lahko pa da je pakunga taka,moj je biu 3.50kg težak,org. škatla.
Zgodovina sprememb…
preko ups-a gre ja...točno
nič se bat-sigurno boš dobil zadevo s katero boš zadovoljen:)
nič se bat-sigurno boš dobil zadevo s katero boš zadovoljen:)
Edino, kar mi je čudno je, da ti niso vprašali, če ti ta napajalnik ustreza, glede na to, da prejšnjega ne izdelujejo več.
Drugače pa, kot sem rekel, da boš vesel paketa.
Super rma.
Drugače pa, kot sem rekel, da boš vesel paketa.
Super rma.
Ja super imajo to porihtano,edino zdaj ne vem če je za tega spet svoja garancija al kako je to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Caseking.deOddelek: Kaj kupiti | 5870 (877) | GrimReaper3 |
» | WD RMA - da ali ne? Izkušnje?Oddelek: Strojna oprema | 1949 (1163) | N0t0ri0us |
» | Pošiljanje paketov v tujino (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 40056 (22445) | darkolord |
» | Izgubljena pošiljka (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18921 (11551) | Šimpanz |
» | Izgubljen paket iz tujine...Oddelek: Loža | 5733 (4732) | opeter |