Forum » Kaj kupiti » Kartuše za Canon MG5350
Kartuše za Canon MG5350
N-E-O ::
Zanima me, kako se obnesejo tele kartuše glede na to, da jih dobiš 30 za okrog 20eur. Jih je bolje naročiti manj in večkrat, da ne ležijo v omari ali je vseeno?
Mogoče kdo priporoča kakšno že preverjeno ponudbo?
Ne vem tudi ali je med modelom kartuše PGI-525PGBK (jo ima Canon MG5350) in PGI-525BK (ponudba) kakšna razlika?
Mogoče kdo priporoča kakšno že preverjeno ponudbo?
Ne vem tudi ali je med modelom kartuše PGI-525PGBK (jo ima Canon MG5350) in PGI-525BK (ponudba) kakšna razlika?
Follow the white rabbit.
mat xxl ::
Od tega jaz jemljem je OK, edino rabiš več črnih ta velikih. Sicer pa delujejo. Spravi pa originalne v katerih je še črnilo, če se kaj pokvari in rabi printer na servis .... :)
N-E-O ::
Ni mi tudi najbolj jasno, zakaj mi barvnih kartuš zmanjkuje prej kljub temu da printam skoraj izključno črno-belo.
Je možno, da se ob manjši uporabi barv le te izsušijo in jih je vedno manj oz. ali je možno, da se porabljajo ob črno-belem printanju?
Je možno, da se ob manjši uporabi barv le te izsušijo in jih je vedno manj oz. ali je možno, da se porabljajo ob črno-belem printanju?
Follow the white rabbit.
mat xxl ::
Ebay ko listja in trave , vzemi od istega ponudnika, kot je zgoraj link imaš pa to za kar ene 10 let star printer a ne ?
francek1 ::
Tole je še cenejša varianta, polni se pa čisto enostavno.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
medenko ::
to je za starejšega gospoda, ki ni vešč tega...sem naročil 2 paketa iz zda dost ugodno, mislim, da 20EUR.
francek1 ne pošilja v slo. ima pa poceni robo :)
francek1 ne pošilja v slo. ima pa poceni robo :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: medenko ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri printer kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23107 (15381) | Spock83 |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30738 (24436) | Bye |
» | Nakup tiskalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17370 (15489) | SLO_Matej |
» | Tiskalnik oz. večfunkcijska napravaOddelek: Kaj kupiti | 3909 (3251) | GeForce |
» | Kateri tiskalnik za tiskanje CD/DVD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11844 (8767) | s1m0n |