Forum » Problemi človeštva » Plačani huligani
Plačani huligani
Temo vidijo: vsi
Kr_Edn ::
" donfilipo :
Kaj si doživel?
In kaj sem jaz rekel pa ti narobe prebral?
Jasno da je do leta 1991(nekje) v naši uradni vojski JLA bil jezik SRH. POtem pa slovenski. Če je kdo narobe prebral je njegov problem!
V vojski nisi govoril po Srbsko ampak po slovensko
Torej 1991 je meja, Prej srbsko nato slovensko. V naši uradni vojski, ki je bila prej JLA nato pa slovenska vojska s čisto drugimi vodilnimi. Kaj za vraga je to težko razumet. In menjale so se vse vrhovne garniture. "
S tem se strinjam. In nič nisem narobe prebral. Preprosto vidim, da ti zaradi enosmernosti " debate" izpuščaš majhna dejstava in tako slika celovitosti postaja neprepoznaven zmazek, na katerega politiki pri nas lovijo volilce.
Kaj si doživel?
In kaj sem jaz rekel pa ti narobe prebral?
Jasno da je do leta 1991(nekje) v naši uradni vojski JLA bil jezik SRH. POtem pa slovenski. Če je kdo narobe prebral je njegov problem!
V vojski nisi govoril po Srbsko ampak po slovensko
Torej 1991 je meja, Prej srbsko nato slovensko. V naši uradni vojski, ki je bila prej JLA nato pa slovenska vojska s čisto drugimi vodilnimi. Kaj za vraga je to težko razumet. In menjale so se vse vrhovne garniture. "
S tem se strinjam. In nič nisem narobe prebral. Preprosto vidim, da ti zaradi enosmernosti " debate" izpuščaš majhna dejstava in tako slika celovitosti postaja neprepoznaven zmazek, na katerega politiki pri nas lovijo volilce.
donfilipo ::
Ne. Ti čisto očitno sofiziraš taktično, da bi zameglil point. Nova taktika? Stara ko svet.
Zamenjal se je jezik, kar sem samo dodal morda površno, k dejstvu da so se na vrhovih zamenjali praktično vsi. Ker se je zamenjala država. Ti si namigoval, da se ni zamenjalo NIČ.
Je tako, če smo pošteni?
Zamenjal se je jezik, kar sem samo dodal morda površno, k dejstvu da so se na vrhovih zamenjali praktično vsi. Ker se je zamenjala država. Ti si namigoval, da se ni zamenjalo NIČ.
Je tako, če smo pošteni?
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
" donfilipo :
Ne. Ti čisto očitno sofiziraš taktično, da bi zameglil point. Nova taktika? Stara ko svet.
Je tako, če smo pošteni?"
Nisem namigoval. Je tako. Smo enako zabiti in podrejeni manipulacijam, kot smo bili prej. ( Samo čas gre naprej).
( Me pa zanima kako ti " vagaš" poštenost?)
Je tako, če smo pošteni?"
Nisem namigoval. Je tako. Smo enako zabiti in podrejeni manipulacijam, kot smo bili prej. ( Samo čas gre naprej).
( Me pa zanima kako ti " vagaš" poštenost?)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kr_Edn ()
E tega: nagnjenosti k manipulacijam in zabitosti pa ne bo spremenila nobena revolucija ali politiki. Celo iskrenega namena večina nima. To lahko spremeni samo konstantno izobraževanje in pošiljanje sofiziranja v pizdo
Tud če se piše Vezjak
In ima v jedru poštene namene.
S tega vidika se še dolgo ne bo spremenilo nič. Kar pa ne pomeni, da se ne da morda kaj spremeniti vseeno veliko na bolje!
Tudi Avstrijci recimo so praktično enako nagnjeni k manipulacijam in k zabitosti, pa super živijo, pa da ne naštevam naprej.
Tud če se piše Vezjak
In ima v jedru poštene namene.
S tega vidika se še dolgo ne bo spremenilo nič. Kar pa ne pomeni, da se ne da morda kaj spremeniti vseeno veliko na bolje!
Tudi Avstrijci recimo so praktično enako nagnjeni k manipulacijam in k zabitosti, pa super živijo, pa da ne naštevam naprej.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()
" donfilipo:
E tega: nagnjenosti k manipulacijam in zabitosti pa ne bo spremenila nobena revolucija ali politiki. Celo iskrenega namena večina nima. To lahko spremeni samo konstantno izibraževanje in pošiljanje sofiziranja v pizdo8-)"
No, da. Ni da ni. Našel si rešitev.
( Vprašanje ni bilo tako splošno. Je bilo bolj namenjeno tebi).
E tega: nagnjenosti k manipulacijam in zabitosti pa ne bo spremenila nobena revolucija ali politiki. Celo iskrenega namena večina nima. To lahko spremeni samo konstantno izibraževanje in pošiljanje sofiziranja v pizdo8-)"
No, da. Ni da ni. Našel si rešitev.
( Vprašanje ni bilo tako splošno. Je bilo bolj namenjeno tebi).
Vprašanje ni bilo tako splošno. Je bilo bolj namenjeno tebi
Pozabi. To se pesniku včasih zasanja. (vsak dan 2x na tem forumu:) V slikah in podobah se razodene. Če hočeš NOW moraš uporabiti search:) Ne gre vsakemu posebej razlagati. life is to short.
Ampak reševati svet na splošno, je pa ena taka državljanska dolžnost. In pošteno filozofirati tudi.
Matako ::
Malo OT, ampak ne morem si pomagati, da ne bi opazil, da imata Don in Kr1 tak prav specifičen način filanja zof.
Malo konfuzen, ampak ko se usedeš in prebereš ima vse smisel!
Malo konfuzen, ampak ko se usedeš in prebereš ima vse smisel!
/\/\.K.
Ja Matako žuljava roka me zajebava pri tipkanju pa hočem biti racionalen pri količini podanega, a ne gre.
Leva.
Leva.
Zgodovina sprememb…
" donfilipo :
Pozabi. To se pesniku včasih zasanja. (vsak dan 2x na tem forumu:) V slikah in podobah se razodene:D. Če hočeš NOW moraš uporabiti search:) Ne gre vsakemu posebej razlagati. life is to short.
Ampak reševati svet na splošno, je pa ena taka državljanska dolžnost. In pošteno filozofirati tudi. "
Ja madonca ( malo OffT), kaj bi pa rad? Da te objamem? (- ker se strinjam. Kaj si bodo pa drugi mislili?)
" Matako :
Malo OT, ampak ne morem si pomagati, da ne bi opazil, da imata Don in Kr1 tak prav specifičen način filanja zof. :))
Malo konfuzen, ampak ko se usedeš in prebereš ima vse smisel! "
Ja sej. To je problem. Se usest u zofo pa mislt de filozofiraš.
Pozabi. To se pesniku včasih zasanja. (vsak dan 2x na tem forumu:) V slikah in podobah se razodene:D. Če hočeš NOW moraš uporabiti search:) Ne gre vsakemu posebej razlagati. life is to short.
Ampak reševati svet na splošno, je pa ena taka državljanska dolžnost. In pošteno filozofirati tudi. "
Ja madonca ( malo OffT), kaj bi pa rad? Da te objamem? (- ker se strinjam. Kaj si bodo pa drugi mislili?)
" Matako :
Malo OT, ampak ne morem si pomagati, da ne bi opazil, da imata Don in Kr1 tak prav specifičen način filanja zof. :))
Malo konfuzen, ampak ko se usedeš in prebereš ima vse smisel! "
WarpedGone ::
Vsaj pol manj konfuznosti bi blo, če bi ljudje uporabljali bol očitne načine citiranja :|
Narekovaj na začetku in koncu celega odstavka to ni.
Če ne dela knof za citiranje, pa daj vsaj pred vsako vrstico kak star > al pa >>
Recimo:
Če sm kej narobe označu je to zato, ker je pravilno razumet preveč težko.
Če ne dela knof za citiranje, pa daj vsaj pred vsako vrstico kak star > al pa >>
Recimo:
donfilipo :
>> Vprašanje ni bilo tako splošno. Je bilo bolj namenjeno tebi
>> Pozabi. To se pesniku včasih zasanja. (vsak dan 2x na tem forumu:) V slikah in podobah se razodene:D. Če hočeš NOW moraš uporabiti search:) Ne gre vsakemu posebej razlagati. life is to short.
>> Ampak reševati svet na splošno, je pa ena taka državljanska dolžnost. In pošteno filozofirati tudi.
Matako:
>> Malo OT, ampak ne morem si pomagati, da ne bi opazil, da imata Don in Kr1 tak prav specifičen način filanja zof. :))
>> Malo konfuzen, ampak ko se usedeš in prebereš ima vse smisel!
Če sm kej narobe označu je to zato, ker je pravilno razumet preveč težko.
Zbogom in hvala za vse ribe
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WarpedGone ()
USS Liberty ::
Ne štekam levičarjev in njihovih mnenjskih voditeljev, da se sedaj zgražajo, ker je prišlo do nasilja in da bojda to nekdo organizira. Razni levi mnenjski voditelji pravijo, da se nič ne bo dalo spremeniti, če bodo samo hodili po ulicah in mirno protestirali. Zdej ko se protestira tudi nasilno, pa spet ni prav.
Policisti so pa dejansko velike žrtve. So žrtve nasilnežev ter političnih in mnenjskih spin doktorjev. Če po prvih nasilnih demonstracijah v Mariboru levica ne bi takoj šla z medijskim pogromom nad policiste, češ da so prekršili pooblastila, bi v Ljubljanji sigurno že na začetku bolj ostro prijeli izgrednike in jih ukrotili. Tako pa so policiti morali gledati, da najprej vse uide izpod nadzora, in so posredovali šele, ko je bilo prepozno.
Policisti so pa dejansko velike žrtve. So žrtve nasilnežev ter političnih in mnenjskih spin doktorjev. Če po prvih nasilnih demonstracijah v Mariboru levica ne bi takoj šla z medijskim pogromom nad policiste, češ da so prekršili pooblastila, bi v Ljubljanji sigurno že na začetku bolj ostro prijeli izgrednike in jih ukrotili. Tako pa so policiti morali gledati, da najprej vse uide izpod nadzora, in so posredovali šele, ko je bilo prepozno.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29
>> WarpedOne :
Vsaj pol manj konfuznosti bi blo, če bi ljudje uporabljali bol očitne načine citiranja :|
Zdej si me pa najdu. Sploh nism vedu-vidu de obstaja. Zabit kaj češ. Sm poskusu, pa se mi sam rdeč prkazuje ( ni politično! Na semaforju je rdeča barva opozorila in prepovedi- nekaj delam narobe. No, bo že.
( Hvala za namig- resno).
Kje so ostali plačani huligani? Mam občutek ( in začenjajo se mi smiliti), da jih nihče noče in vsak bi jih rad podtaknil drugemu. Bo treba eno dobrodelno akcijo al pa u dom za otroke, ki jih nihče ne mara, al pa na Dob, tam bi bili na toplem, pa vsaj en obrok na dan. Tko jih je pa tist teslo tožilsko spustu, pa bojo spet iskal enga ( in zmrzval), k jim bo plačal 10EUR za razbijanje kr tko.
Zdej si me pa najdu. Sploh nism vedu-vidu de obstaja. Zabit kaj češ. Sm poskusu, pa se mi sam rdeč prkazuje ( ni politično! Na semaforju je rdeča barva opozorila in prepovedi- nekaj delam narobe. No, bo že.
( Hvala za namig- resno).
Kje so ostali plačani huligani? Mam občutek ( in začenjajo se mi smiliti), da jih nihče noče in vsak bi jih rad podtaknil drugemu. Bo treba eno dobrodelno akcijo al pa u dom za otroke, ki jih nihče ne mara, al pa na Dob, tam bi bili na toplem, pa vsaj en obrok na dan. Tko jih je pa tist teslo tožilsko spustu, pa bojo spet iskal enga ( in zmrzval), k jim bo plačal 10EUR za razbijanje kr tko.
Zgodovina sprememb…
maraš pa tudi biti res največji intelektualni pritlikavec, da greš za 10 evrov napasti policista, saj če se bodo na sodiščih procesuirani ti napadi, lahko ti faloti fašejo za to kar nekaj let zapora. Lahko jih obtožijo za napada na uradno osebo, oviranje uradne osebe, združevanje v hudodelsko združbo in še marsikaj.
WarpedGone ::
Zdej si me pa najdu. Sploh nism vedu-vidu de obstaja. Zabit kaj češ. Sm poskusu, pa se mi sam rdeč prkazuje
Lahk zadevo spelješ tut čist na roke. Pred citirano besedilo napišeš
<blockquote>, na koncu citiranega besedila pa
</blockquote>
Seveda brez tega fensi formatiranja. To je zaradi načina Code, ki zna prikazat tut ključne besede, drugač bi se ukaz pač izvedel namesto izpisal.
Zbogom in hvala za vse ribe
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WarpedGone ()
Offt:
Hvala, WarpedOne. Saj sem najprej v orodni vrstici pritisnil " narekovaj spodaj" ( no, podobno je), pa copy/paste besedilo, na koncu spet znak, pa je bilo vse skupaj rdeče ( na strani popravek). Zaenkrat bom kar tisto prvo možnost, pozneje mi bo pa že kapnilo. Kaj češ, v opozarjanju na podrobnosti sam sam dobil cmok zarečenega kruha.
>> USS Liberty :
maraš pa tudi biti res največji intelektualni pritlikavec, da greš za 10 evrov napasti policista, saj če se bodo na sodiščih procesuirani ti napadi, lahko ti faloti fašejo za to kar nekaj let zapora. Lahko jih obtožijo za napada na uradno osebo, oviranje uradne osebe, združevanje v hudodelsko združbo in še marsikaj.
Al pa naročen ............( vsaj pri zobarju).
Hvala, WarpedOne. Saj sem najprej v orodni vrstici pritisnil " narekovaj spodaj" ( no, podobno je), pa copy/paste besedilo, na koncu spet znak, pa je bilo vse skupaj rdeče ( na strani popravek). Zaenkrat bom kar tisto prvo možnost, pozneje mi bo pa že kapnilo. Kaj češ, v opozarjanju na podrobnosti sam sam dobil cmok zarečenega kruha.
>> USS Liberty :
Al pa naročen ............( vsaj pri zobarju).
Cervantes ::
Back on topic.
Jajo je izjavil:
"Iz uradnih informacij ne izhaja, da bi protestnike plačali posamezniki iz podmladka SDS."
Torej ne iz podmaldka? Kdo pa pol?
Seniorji, evidement!
Jajo je izjavil:
"Iz uradnih informacij ne izhaja, da bi protestnike plačali posamezniki iz podmladka SDS."
Torej ne iz podmaldka? Kdo pa pol?
Seniorji, evidement!
http://www.rtvslo.si/slovenija/gorenak-...
Blood and Honor. Gledal stran.
Kao muska. In nato rock'n'roll?
Ma jok. Juden raus, čefurji raus, in praktično nov internacionalni nacizem. Paradox?
Zgleda sprva, ampak ni nujno. Za vse to, se da čisto fino zamaskirati ena trda zaščita prestrašenemu drobnemu kapitalu, novemu arijskemu plemstvu itd
V jedru grozljivo in če pomislim koliko denarja imajo potencialni ljukavi in ljigavi sponzorji, me pa zgrozi.
Zdaj kot sem že rekel gorečemu zagovorniku jankoviča, Da bi jajo dal iz žepa x-krat po 50EUR nacijem se mi ne zdi verjetno. Podmladek? Hm....potem nima konkretne slike partijske politike...ampak spačeno. Hudo.
Blood and Honor in SDS lista 10+100, cakom pakom zgleda tako kot bi jo napisali pacifizirani inteligentni judje po šolanju v reinkraniranem kumrovcu in nima veze z nacizmom.
Ali pa ima sotonski sponzor dovolj, da bo izkoristil krčenje sociale po celi evropi in s tem nemire? Lahko da. Pa smo v riti potem, če ne bo nihče nič ukrenil.
Zgodovina sprememb…
Arto ::
A mislite, da ni možno, da se te idioti igrajo vojake in jim je nekdo iz Blood & Honor pač plačal kot "vojakom"? In da morda ni nekih blaznih političnih igric zadaj?
Glede na to, da gre za seniorje (za vse vas, ki ne preberete ničesar razen lastnih postov), predlagam dva-pa vi ocenite- vitez Sturm&blot, #1 in še eden mojih let, ki ga pa rajši ne bom po imenu. Grejo pa te tožjo!
@Arto:
Seveda so "blazne politične igrice tam zadaj". Ki pa so evidentno enmu ušle iz rok.
@Arto:
Seveda so "blazne politične igrice tam zadaj". Ki pa so evidentno enmu ušle iz rok.
predlagam dva-pa vi ocenite- vitez Sturm&blot, #1 in še eden mojih let, ki ga pa rajši ne bom po imenu.
Malo preveć si zavil, da bi se dalo nedvoumno razbrati.
Naj ugibamo kaj?
Ali je neka eminenca puhnila iz mize jajota in mu velela: 'čas je za blut und boden', da se umiri proteste?
Ali so podmladek desusa (pa brez zamere tu smo negdje:) predlagal ostro roko.
Ali je potreben kak boljši namig?
Ponavljam jajo je avatar, ki nima veze z Ivanom Janšo v realnem življenju, eminenca pa ne more imeti veze z recimo našo eminenco, ki je po slikah sodeč starim nacijem baje pokazala, da so vsi geni izraela vendarle tudi pri nas preživeli...in ne samo pri njih
No sem moral pregledati še enkrat:
podmladek SDS je po tvojem pretežno nagnjen malo k neonacizmu in so v kontaktih. In gre to vkup.
Moral jih bom it gledat. Tajno se ušunjam in snemam
Meni ostane vseeno malo dvoma, ker sem gledal Janševo politiko bolj kritično. Nacizem in nacionalna zavest ni isto. Biti simbolično, ali dejansko pobožen tudi ne In še kup takih znakov.
No v kolikor je pa možno, da se kar naprej nekaznovano odvijajo taki in podobni scenariji, me je pa strah za kvaliteto organov in zdravje opozicije. Rad verjamem, da se vsake toliko, kakemu kaj tudi podtakne z ugibanjem. Sicer po moji skromni kalkulaciji ne bi zdržali niti 7 let, in ne 20
podmladek SDS je po tvojem pretežno nagnjen malo k neonacizmu in so v kontaktih. In gre to vkup.
Moral jih bom it gledat. Tajno se ušunjam in snemam
Meni ostane vseeno malo dvoma, ker sem gledal Janševo politiko bolj kritično. Nacizem in nacionalna zavest ni isto. Biti simbolično, ali dejansko pobožen tudi ne In še kup takih znakov.
No v kolikor je pa možno, da se kar naprej nekaznovano odvijajo taki in podobni scenariji, me je pa strah za kvaliteto organov in zdravje opozicije. Rad verjamem, da se vsake toliko, kakemu kaj tudi podtakne z ugibanjem. Sicer po moji skromni kalkulaciji ne bi zdržali niti 7 let, in ne 20
Zgodovina sprememb…
Zako da tole ugibanje ali je bil 'janko' ali 'jajo', rabi najprej malo temeljev.
Jaz sem vendarle v letih, ko se bo treba začeti počasi opirati na viagro in kar je še huje pesem: 'počivaj jezero v tihoti:)', zato mi teorija protesta nekako uide.
Kar vem, je da recimo celo Žižek v nekem govoru (in celo knjigi in tezah o Nasilju:) govori o tem, da neskončne dolge procesije z rožicami in pesmijo, nazadnje lahko postanejo rutina, ki ne nosi nobenih sadov, na drugi strani pa 'leviathan' nek red in prostor tako ali tako okupira in vam ga po potrebi (ko se določeni višji sloji počutijo ogrožene) odvzame. Včasih so zaradi nasilja pa spet realno ogroženi vsi.
Torej imamo potencialno leve revolucionarne proteste z nasiljem (tudi skozi zgodovino:), le da jih tu ni bilo videti. Kot nasilnih. Namreč Janša jih je nemara v izjavi dodal, kot politiki radi obrnejo fakte, ali kot prostituka iz mudonje izvabi denar Z drobno prevaro. Ni pa rečeno, da vas pa hoče zato ubiti!!!
Jaz sem vendarle v letih, ko se bo treba začeti počasi opirati na viagro in kar je še huje pesem: 'počivaj jezero v tihoti:)', zato mi teorija protesta nekako uide.
Kar vem, je da recimo celo Žižek v nekem govoru (in celo knjigi in tezah o Nasilju:) govori o tem, da neskončne dolge procesije z rožicami in pesmijo, nazadnje lahko postanejo rutina, ki ne nosi nobenih sadov, na drugi strani pa 'leviathan' nek red in prostor tako ali tako okupira in vam ga po potrebi (ko se določeni višji sloji počutijo ogrožene) odvzame. Včasih so zaradi nasilja pa spet realno ogroženi vsi.
Torej imamo potencialno leve revolucionarne proteste z nasiljem (tudi skozi zgodovino:), le da jih tu ni bilo videti. Kot nasilnih. Namreč Janša jih je nemara v izjavi dodal, kot politiki radi obrnejo fakte, ali kot prostituka iz mudonje izvabi denar Z drobno prevaro. Ni pa rečeno, da vas pa hoče zato ubiti!!!
Zgodovina sprememb…
No, moja teza je simpl:
Eden od SDS SturmAbtielung modelov je pač dobil idejo, kako se prikupiti šefu.
Ne verjamem, da je bil to Jajo himself. Takšen idiot po mojem ni.
Ko je šef za to zvedel, se je najbrž zgrozil, in model je odletel (ali pa še bo), nikar prehitro, ker lahko se kaj poveže. In Jajo je takoj spet dal pobudo za II. republiko, da se pač malo odvrne pozornost in vseskupaj zamegli. Pa še nove volitve za povrh. Opazujmo, kodo bo (ali pa že je) letel. (Vašči?)
Seveda rezultati preiskave ne bodo nikoli znani (a Gorenak bo preiskoval SDS al kaj) širši javnosti, so pa brez dvoma znani politični konkurenci. Ki bo to, ko bo primeren trenutek, potegnila na plano.
Bodite pozorni. Ko bo Jajo popustil nekomu iz opozicije, bo to signal.
Mogoče sem malo preveč teral teorijo zarote, ampak pustimo se presenetiti.
Lahko pa se seveda tudi motim.
Ne verjamem, da je bil to Jajo himself. Takšen idiot po mojem ni.
Ko je šef za to zvedel, se je najbrž zgrozil, in model je odletel (ali pa še bo), nikar prehitro, ker lahko se kaj poveže. In Jajo je takoj spet dal pobudo za II. republiko, da se pač malo odvrne pozornost in vseskupaj zamegli. Pa še nove volitve za povrh. Opazujmo, kodo bo (ali pa že je) letel. (Vašči?)
Seveda rezultati preiskave ne bodo nikoli znani (a Gorenak bo preiskoval SDS al kaj) širši javnosti, so pa brez dvoma znani politični konkurenci. Ki bo to, ko bo primeren trenutek, potegnila na plano.
Bodite pozorni. Ko bo Jajo popustil nekomu iz opozicije, bo to signal.
Mogoče sem malo preveč teral teorijo zarote, ampak pustimo se presenetiti.
Lahko pa se seveda tudi motim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cervantes ()
Vašči in šturmabteilung?
Hm ja kvečjemu še una Roehm faza.
Ko Fuhrer zve, je pa noč dolgih nožev pri nacijih in ne odstavitev.
Kolikor sem gledal crime gange (balkan), ki imajo podobne poteze tem, je veselost strogo out. STROGO!
Tako da če zdaj pustimo Janšo in spet uvedemo literarnega jaja gre do vaščija takole (recimo da sta balkan gang v jedru:)
'Uvek izpred mene i u oči da me gledaš. Nikako od pozadi da prilaziš'.
Je pa v tem slovanski arijci nekaj podobno smešnega absurdnega...ampak na žalost kot vidim realnost.
Hm ja kvečjemu še una Roehm faza.
Ko Fuhrer zve, je pa noč dolgih nožev pri nacijih in ne odstavitev.
Kolikor sem gledal crime gange (balkan), ki imajo podobne poteze tem, je veselost strogo out. STROGO!
Tako da če zdaj pustimo Janšo in spet uvedemo literarnega jaja gre do vaščija takole (recimo da sta balkan gang v jedru:)
'Uvek izpred mene i u oči da me gledaš. Nikako od pozadi da prilaziš'.
Je pa v tem slovanski arijci nekaj podobno smešnega absurdnega...ampak na žalost kot vidim realnost.
Zgodovina sprememb…
Hja, Don.
Vašči - Rhoem, zanimiva paralela.
Res ni SA tipec(?), ampak zakaj pa imamo vojščake?
BTW, noč dolgih nožev... po mojem čas še ni zrel. Počakat!
Vašči - Rhoem, zanimiva paralela.
Res ni SA tipec(?), ampak zakaj pa imamo vojščake?
BTW, noč dolgih nožev... po mojem čas še ni zrel. Počakat!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cervantes ()
Mr.B ::
Cervantes, sej vem rečeš zgledali so kot nacisti, in to je to. Nacisti pa ta desni, itak. Tadesne so označili SDS, in to je to... Hm le kdo ima pa največ zgubiti s protesti ? Ko boš imel čas, vprašaj Štrukla zakaj je proti razpustitvi DZ-ja. ....
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Ma kaj tle smetiš.
Eni skušamo zadevo razumet, ti pa opletaš z levimi in desnimi in štruklji in omletami...
Prosim analizo!
Moja je mogoče slaba, prosim boljšo.
Eni skušamo zadevo razumet, ti pa opletaš z levimi in desnimi in štruklji in omletami...
Prosim analizo!
Moja je mogoče slaba, prosim boljšo.
Matako ::
Nekaj ljudi očitno misli, da se moment protestov izgublja. Kdo? Ni važno. Naj bo to Jajo, ki želi speljati vodo na svoj mlin ali kak njegov nemesis, naceki ali antifaji - vsi bodo posegali po zadnjih rezervah, da žur ne umre.
Vse zainteresirane strani bodo poizkušale nabijati temu utrujenemu konju injekcije adrenalina v rit.
Vse zainteresirane strani bodo poizkušale nabijati temu utrujenemu konju injekcije adrenalina v rit.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
pviran3 ::
Oglas za razbijanje so verjetno našli na študentskem servisu
Jaz mislim, da je čisto mogoče. V današnjih časih, človek še riti ne dvigne, če ni plačan...
Jaz mislim, da je čisto mogoče. V današnjih časih, človek še riti ne dvigne, če ni plačan...
Cervantes, to da nekdo na 24kur, reče da so zgledali kot naci-ji, in to na koncu povežeš z SDS, je recimo zanimivo ker izhaja iz NAJBI.... No vemo kam je NAJBI pripeljal Slovenijo...
A sploh veš kako iz gledajo moderni nacisti..... malo poguglaj in to niso Iron Sky naciji....
A sploh veš kako iz gledajo moderni nacisti..... malo poguglaj in to niso Iron Sky naciji....
globalna80 ::
@donfilipo
Sori, samo od vseh uporabnikov mi tvoje objave delajo največ težav z razumevanjem. Veliko napisanega, zelo malo razumljenega, vsaj zame.
Sori, samo od vseh uporabnikov mi tvoje objave delajo največ težav z razumevanjem. Veliko napisanega, zelo malo razumljenega, vsaj zame.
Great spirits have always found violent opposition from mediocre minds.
Albert Einstein
Albert Einstein
>> globalna80
O ne, čisto čitljiv je. Samo počasi prečitaj.
>> donfilipu
En " j" preveč v tekstu
>> Cervantes
In kateri od para si ti?
O ne, čisto čitljiv je. Samo počasi prečitaj.
>> donfilipu
En " j" preveč v tekstu
>> Cervantes
In kateri od para si ti?
Zgodovina sprememb…
Cervantes, to da nekdo na 24kur, reče da so zgledali kot naci-ji, in to na koncu povežeš z SDS, je recimo zanimivo ker izhaja iz NAJBI.... No vemo kam je NAJBI pripeljal Slovenijo...
Kaj bluziš.
Jaz nisem povezal čisto nič z ničemer, sploh pa ne nacijev z SDS. Ne vem, od kod ti ta zadeva. Maš problem?
Samo in čisto preprosto skušam najti motiv. In, če pravi sam Janša, da podmladek SDS ni problematičen, se legitimno sprašujem, ali so problem morda seniorji
Pa daj na plano en sam argument, pro ali contra. Da ne bom imel občutka, da mi je sogovornik... bi napisal bebec, ampak to bi bilo ad personam.
A mislite, da ni možno, da se te idioti igrajo vojake in jim je nekdo iz Blood & Honor pač plačal kot "vojakom"? In da morda ni nekih blaznih političnih igric zadaj?
Možno, da se gredo vojaške "igrice" in da jim sploh nihče ni nič plačal. Meni se zdi bolj možno, da se gre nekdo tepst s policijo in riskirat zapor zato, ker zelo zagriženo verjame v nek svoj prav in v neko svojo ideologijo, kot pa iz razloga, da je dobil za to plačano 10 evrov.
Sej vem, retorično
dzinks63 ::
Bili so predvsem zelo mladi, neizkušeni, po nekem ritualu bi se temu reklo, da so šli na izpit zrelosti, pripadnosti, zaupanja vredni, konec koncev nekakšne inicializacije, kaj češ boljšega, kot granitne kocke metat v policijo in se dalati pava poleg, tele demnostracije so jim prišle kot naročene za vse skupaj, kot sekira v med bi rekli, na kaj takega so čakali že lep čas in ponujene priložnosti niso zavrnili. Tisto o plačilu pa kaj veš, mogoče je vse skupaj priročen izgovor, saj niso ravno neumni, so namazani z vsemi žavbami in zelo priročno je preusmerjati pozornost na drugi tir.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
Cervantes, še sploh ko so to tvoje napisane besede
krneki0001 ::
Ljudje se menjajo s sistemom. In nekateri imajo vizijo za boljši sistem.
V primeru l.91 se jih ni prav veliko zamenjalo... vizije so bile pa OK, Švica pa to...
Ja še danes švicamo, pa se še vedno oddaljujemo od švice. Celo nekdaj "zaostali" del evrope nas prehiteva po desni.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
globalna80 je izjavil:
@donfilipo
Ker je od tebe mi laska.
Ker pa zna biti tule res povsem zmedeno, ker nisem takoj zapopadel kaj hoče kr'eden, je pa takole povzeto.
Ljudje demonstrirajo ker nekako niso zadovoljni. Ne gre jim bolje, ampak vedno slabše.
Plačani ali prostovoljni šturmovci, zadevo naredijo samo še bolj vročo. Na eni strani nevarno na drugi strani po neki 'revolucionarni' doktrini, učinkovito. Vendar če gre 'spremeniti' počasi, vztrajno je to bolje, kot pobiti, zažgati in potem pristati na istem. Demonstranti evidentno nimajo jasnih ciljev za prihodnost, (razen menjave nekaj vodilnih:), kar je majanje stolčkov, ni pa nujno izboljševanje sistema.
Sistem smo zamenjali iz prej socialističnega in baje prisilno federalističnega, v kapitalističen in nekako prostovoljno konfederalen evropski, ampak to ni prineslo zaželjenih sprememb. Ali bi bilo res bolje, če zamenjamo vse Janše, Peterlete in druge legende še iz osamosvojitve in potem iz divje tranzicije? Po moje ne.
Ker še vedno trdim, da se je razpadel etični sistem, v katerem leviathan (državni aparat) ne deluje dobro. Etični sistem so pisana (zakoni, uzance, norme), pa tudi skrito pisana (učenje iz ideologij, religij, knjig in znanosti) pravila, ki vplivajo na našo osebno moralo tako, da se kot posamezniki ogibamo krajam, nasilju, tlačenju soseda v krop:), ubijanju bližnjega z napačnimi obdolžitvami...itd. Razpadel pa se je res tudi zato, ker so se evidentno višji sloji mastili kot v risankah pogoltno, ker ni potem bilo efekta mađične ruke; 'ja za to je pa policija in sodišče', ampak je bil efekt 'če maš dnar te malo gnjavijo in šetaš, če nimaš denarja dobiš za kinderjajček in čokolado 2 leti aresta'
In za vse to popraviti, je potrebno veliko več kot so sposobne uresničiti demonstracije.
Vendar pa majanje stolčkov vseeno nedvomno pomaga
No in zdaj vidim, da sem pozabil dodati. Etični sistem je predvsem način kako tolmačimo zapisano etiko. Se reče interkakcija morale in zapisane in (povedane nam etike:)
K nam je prišel po novem kapitalizem. Tudi oblika, ki ji jaz pravim 'mađična ruka'. In vedno sem trdil, da bo to podrlo etični sistem pri nas.
No zdaj trdim da so dokazi, da sem imel prav. Vidni.
Zgodovina sprememb…
Krščanstvo v katerega smo bili baje krvavo siljeni, ima v jedru kolektivizem in solidarnost. Poleg obljube z rajem za dobro delo. Če ne bi imel tega elementa, bi tudi Slovenci fajmoštre že davno namočili v katran in perje, ter izgnali
Dodaten, kolikor toliko socialno pošten socializem in etika vodilnih komunistov, ter dodana slika nekdanjega sužnja kot vladarja, je zadevo ob sodobnem dvomu v vstajenje s križa, naredila v jedru samo močnejše. Trajnejše.
Kapitalistična etika je pa povsem naprotje. Je že res, da jo tudi marjanci kombinirajo neprestano z religiozno in krščansko, ampak pomembno je kako razmišlja -
- 'poročena prostitutka na Nizozemskem, ko jo na delo pelje mož in z dela ob 16h poberejo mož in otroci. Ali da na prvo mesto sex za denar da lahko vzdržuje družino, ali ljubezen do moža in otrok in zvestobo, da lahko družina deluje Primer je realen in sinteza je pa res čudna za nas, ampak deluje!!! Ker je etika krščanstva pobrušena do minimalne esence!!!! Kapitalizem pa tu pokaže nam satansko sliko. Ni pa vedno nujno tako. So slike, ker je vse skupaj na videz zelo kompatibilno in se čisto ok dopolnjuje, samo v osebni morali ljudi, se mora par reči spremeniti.
Pa sami premislite, koliko bi 'peljali' nizozemski drastični primer?
S tem da ja, marjanski ima veliko več skupnega ne toliko z materializmom, ki ga krščanstvo le malo blaži, ampak imperializmom, ki so ga predelali v nekako 'ideološko verzijo križarstva', za katero pa velika večina verjame, ne samo da jim nosi denar, moč in vpliv, resourse...ampak da jim nosi božjo slavo!
Dodaten, kolikor toliko socialno pošten socializem in etika vodilnih komunistov, ter dodana slika nekdanjega sužnja kot vladarja, je zadevo ob sodobnem dvomu v vstajenje s križa, naredila v jedru samo močnejše. Trajnejše.
Kapitalistična etika je pa povsem naprotje. Je že res, da jo tudi marjanci kombinirajo neprestano z religiozno in krščansko, ampak pomembno je kako razmišlja -
- 'poročena prostitutka na Nizozemskem, ko jo na delo pelje mož in z dela ob 16h poberejo mož in otroci. Ali da na prvo mesto sex za denar da lahko vzdržuje družino, ali ljubezen do moža in otrok in zvestobo, da lahko družina deluje Primer je realen in sinteza je pa res čudna za nas, ampak deluje!!! Ker je etika krščanstva pobrušena do minimalne esence!!!! Kapitalizem pa tu pokaže nam satansko sliko. Ni pa vedno nujno tako. So slike, ker je vse skupaj na videz zelo kompatibilno in se čisto ok dopolnjuje, samo v osebni morali ljudi, se mora par reči spremeniti.
Pa sami premislite, koliko bi 'peljali' nizozemski drastični primer?
S tem da ja, marjanski ima veliko več skupnega ne toliko z materializmom, ki ga krščanstvo le malo blaži, ampak imperializmom, ki so ga predelali v nekako 'ideološko verzijo križarstva', za katero pa velika večina verjame, ne samo da jim nosi denar, moč in vpliv, resourse...ampak da jim nosi božjo slavo!
Zgodovina sprememb…
In nazadnje. Za tiste z najmanj sposobnosti preslikave.
Kolektivno etiko imajo tudi druge civilizacije. Močno, malce drugačno...ampak na določenih nivojih ekstremno kolektivno. Sploh do drugih v bran svojega Tako da če že, damo kolektivizem pošteno na tehtnico
Zdi se, da je problem delovanja kapitalizma tam, kjer zavest kolektiva nikakor esencialno ne uspe preskočiti nikakor ali preredko interesa družine, klana, ganga. Veže se s hudičem, če ta 'nariše' bankovec in POVE, da nas bo poslal v pekel
Socializem je za te primere imel najtršo roko (puf:), naši poizkusi umerjanja, pa imajo kot pravim jaz, prej žuljavo roko. Levico
Kolektivno etiko imajo tudi druge civilizacije. Močno, malce drugačno...ampak na določenih nivojih ekstremno kolektivno. Sploh do drugih v bran svojega Tako da če že, damo kolektivizem pošteno na tehtnico
Zdi se, da je problem delovanja kapitalizma tam, kjer zavest kolektiva nikakor esencialno ne uspe preskočiti nikakor ali preredko interesa družine, klana, ganga. Veže se s hudičem, če ta 'nariše' bankovec in POVE, da nas bo poslal v pekel
Socializem je za te primere imel najtršo roko (puf:), naši poizkusi umerjanja, pa imajo kot pravim jaz, prej žuljavo roko. Levico
Zgodovina sprememb…
Ta pomaga podobno kot šnops. Če ga jemljemo v zelo malih količinah in samo ob izrednih redkih precizno določenih prilikah. Sicer škodi!
Kapitalizem je v svoji globalni maniri, naletel in povzdignil iz fevdalizma mnogo držav oblik kulture, ki so nekako celo še bolj vesoljske ali nazadnjaške, kot fevdalizem, iz teh družb globalizem s kapitalizmom, dela velesile. Igralca na tržišču, in ne samo del nekih daljnih napol izmišljenih pravljic.
Zato si tudi zlahka privošči vračanje v svoje primarnejše oblike, ki so lepo prirejene za nove oblike suženjstva in gosposkega sloja. IN Evropa in Slovenija smo v tem procesu samo blagi trdi oreh, kjer je treba inteliđensijo (ni je malo družboslovne:), ali podkupiti, ali zlomiti in zagroziti z bedo, pa smo brez socialne države. ČE. Če se ljudje odločno ne upro! Odločno.
Kar pa ne pomeni z nasiljem brez veze!
Kot rečeno, redkokdo je sploh realno pomislil, kako težko delo ima policija pokazati, raziskati in dokazati nekatere stveri. In ravno zato mafije...pri nas morda dejansko mafije okoli političnega vrha, funkcionirajo.
Preko neta sem gledal zadnje par dni srbski pop folk kulturni svet. 'Plehko TV'. In?
Upam si trditi, da so iz oaze, ki je ob razpadu juge bila daleč najbolj podobna neki želji po novem socializmu in okrnjeni federaciji, danes kažejo znake onega najbolj brezobzirnega kapitalizma, ki prehaja skupaj z nastopaštvom in deloma prirejenim nasiljem v miselnost mladih in na TV ekrane in na drugi strani veliko željo po popolnoma globalističnem - svetskem pogledu na okolico. Kar mi je dalo malo misliti.
Ja pa Srbija ni niti skrivala, da je imela na samem vrhu največjo mafijo in da so ti celo ubili premiera, seveda niti ni mogla skriti.
Kapitalizem je v svoji globalni maniri, naletel in povzdignil iz fevdalizma mnogo držav oblik kulture, ki so nekako celo še bolj vesoljske ali nazadnjaške, kot fevdalizem, iz teh družb globalizem s kapitalizmom, dela velesile. Igralca na tržišču, in ne samo del nekih daljnih napol izmišljenih pravljic.
Zato si tudi zlahka privošči vračanje v svoje primarnejše oblike, ki so lepo prirejene za nove oblike suženjstva in gosposkega sloja. IN Evropa in Slovenija smo v tem procesu samo blagi trdi oreh, kjer je treba inteliđensijo (ni je malo družboslovne:), ali podkupiti, ali zlomiti in zagroziti z bedo, pa smo brez socialne države. ČE. Če se ljudje odločno ne upro! Odločno.
Kar pa ne pomeni z nasiljem brez veze!
Kot rečeno, redkokdo je sploh realno pomislil, kako težko delo ima policija pokazati, raziskati in dokazati nekatere stveri. In ravno zato mafije...pri nas morda dejansko mafije okoli političnega vrha, funkcionirajo.
Preko neta sem gledal zadnje par dni srbski pop folk kulturni svet. 'Plehko TV'. In?
Upam si trditi, da so iz oaze, ki je ob razpadu juge bila daleč najbolj podobna neki želji po novem socializmu in okrnjeni federaciji, danes kažejo znake onega najbolj brezobzirnega kapitalizma, ki prehaja skupaj z nastopaštvom in deloma prirejenim nasiljem v miselnost mladih in na TV ekrane in na drugi strani veliko željo po popolnoma globalističnem - svetskem pogledu na okolico. Kar mi je dalo malo misliti.
Ja pa Srbija ni niti skrivala, da je imela na samem vrhu največjo mafijo in da so ti celo ubili premiera, seveda niti ni mogla skriti.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera stranka (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 32526 (22920) | donfilipo |
⊘ | Janša - revolucionar? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Problemi človeštva | 30896 (22696) | kuglvinkl |