» »

Uravnotežen pogled na vloge spolov

Uravnotežen pogled na vloge spolov

««
9 / 20
»»

Aston_11 ::

YIPE>
Aston_11> @Yipe, po tvojem torej ni mogoče definirati lastnosti povprečnega človeka kot standard

Narobe. Po mojem ni statistično smiselno mešati primerjave povprečij s primerjavo posameznih subjektov. Ker je že osnovna premisa napačna, dalje ne morem komentirati.

Citiranje suks na tem forumu in če si bil ti zraven pri pisanju kode, bi lahko kodo ustrezno popravil.
--
Na katero osnovno premiso misliš? Nekatere lastnosti, ki jih imajo subjekti, lahko ugotoviš na podlagi meritev.

Zlate ::

Hmm... Jype, daj me prosim citiraj (na tvoj način ali normalno, kakor želiš), kje sem jaz zagovarjal mizogonijo ali kogarkoli skušal prepričati, da je to nekaj dobrega? Menim, da tudi večina drugih tega ni počela, vseeno pa ti to tako dojemaš. Paranoja?
"Ne dovoli, da bi te šolanje oviralo pri izobraževanju."
_______________________ Mark Twain________

_IKE_ ::

Zlate je izjavil:

And he just keeps going and going and going - na začetku je bil Jypetov feministični ekstremizem zanimiv, po nekaj straneh je postal smešen, zdaj pa je že žalosten. Glede na to, da se že več kot pol debate večina trudi, da bi fanatika prepričala, da je preveč fanatičen, pa nam to še vedno ni uspelo, predlagam, da nehamo.
Občutek imam, da bi prej islamskega samomorilskega skrajneža prepričali, da postane žid in se pridruži Izraelcem, kot pa Jypeta, da vsaj poizkusi razumeti, kaj mu zmerna večina skuša povedati (priznajmo si, tudi tu imajo nekateri malo skrajne poglede, kajne first_line?).

on edini vse ve in ima samo edini prav, zmerna večina pa : ne razume/se moti .....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _IKE_ ()

jype ::

Zlate> kje sem jaz zagovarjal mizogonijo ali kogarkoli skušal prepričati, da je to nekaj dobrega?

Ničesar od tega ti nisem očital. Pravim da vztrajate, da je to nekaj sprejemljivega.

Še citat, seveda z opombo:

Zlate> na začetku je bil Jypetov feministični ekstremizem zanimiv

Samo dejstvo, da je zavračanje tako sovraštva kot tudi zaničevalnega odnosa zoper ženske označeno za "feministični ekstremizem" priča o zelo globoki integraciji mizoginije v krščanski sistem vrednot, na katerem temeljijo domala vsi evropski in širše tudi sistemi vrednot zahodne civilizacije.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Noben tu ne zaničuje žensk. Sram te bilo, da kaj takega očitaš. Gauss je hudič.

Tisto citiranje zrihtaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Aston_11 ()

Aston_11> Noben tu ne zaničuje žensk.

You're only fooling yourselves.

Misogyny @ Wikipedia

Jype - verjamem, da so v osnovi tvoji nameni dobri in to je tudi v redu. Narobe je, ker s tem dobrim namenom pretiravaš in posiljuješ vse in vsakogar. To pa potem izniči tvoj osnovni namen - dosegaš ravno obratno od tistega, kar hočeš doseči. Ustavi se, zadihaj in skušaj omejiti svoje dobre namene, pa boš dosegel veliko več.

"Assumption is the mother of all fuckups."

Svoje probleme si boš moral rešiti sam.

Aha, pa tvojem "razmišljanju" " : Ker ateisti ženskam pri gradnji bajte, ne dajo ravno lopate pa mešalca v roko, jih s tem zaničujejo...

Še kak tak "biser" iz tvoje zakladnice "modrosti"?

Zgodovina sprememb…

Zlate> pretiravaš in posiljuješ vse in vsakogar.

Branje tega foruma je neobvezno, kakor je tudi odgovarjanje na zapisano. Če ti ni všeč, komot kritiziraš, da se moraš sprijaznit s tem, da so na forumu tudi ljudje, ki ne sprejemajo tvojega mnenja, je pa kruta realnost.

Aston_11> Svoje probleme si boš moral rešiti sam.

Vem. Delam na tem. Mizoginija je moj problem ravno zato, ker jo ljudje okoli mene (no - večina tistih, s katerimi sem fizično v stiku, presenetljivo dobro razume problematiko) zanikajo.

_IKE_> Aha, pa tvojem "razmišljanju" " : Ker ateisti ženskam pri gradnji bajte, ne dajo ravno lopate pa mešalca v roko, jih s tem zaničujejo...

Arglebargle?

amigo_no1 ::

jype
nauč' se kvotat, ST to omogoča.

Zgodovina sprememb…

Nej vam bo, se vas bom usmilu, fantje urlaubarji.

jype je izjavil:

Branje tega foruma je neobvezno, kakor je tudi odgovarjanje na zapisano. Če ti ni všeč, komot kritiziraš, da se moraš sprijaznit s tem, da so na forumu tudi ljudje, ki ne sprejemajo tvojega mnenja, je pa kruta realnost.

Kaj ko bi se ti enkrat za spremembo držal katerega od svojih "nasvetov"( na vsakih 100 let pride še kakšen pameten nasvet celo od tebe), katere tako rad deliš drugim ?

jype je izjavil:

? Arglebargle?

Sej vemo da ti bralno razumevanje dela težave, a te zato (še) ne bomo žalili, čeprav nas tako lepo prosiš da bi s tem začeli...

Zgodovina sprememb…

Če je večina "borcev za ženske pravice" podobna tebi, potem ženskam resnično ne zavidam.

Ti veš, da večina okoli tebe sovraži ženske. Celo tisti, ki to izrecno zanikajo - ti, po tvoje, lažejo sami sebi. Po tvoje tudi tisti, ki na to v življenju niti posmislili niso, v bistvu le ne vedo, da ženske sovražijo... No, resnica je preprosta; ti ščitiš ženske tako, kot je cerkev včasih ščitila preproste ljudi - hvala za tako zaščito.

Celo moja punca se križa, ko bere tvoje poste; verjetno sem ji le preveč spral možgane, kajneda?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zlate ()

_IKE_> Kaj ko bi se ti enkrat za spremembo držal katerega od svojih "nasvetov"

Ja? Saj meni je vseeno, če se ne strinjate z mano - jaz itak že vem, da imam prav.

_IKE_> Sej vemo da ti bralno razumevanje dela težave, a te zato (še) ne bomo žalili, čeprav nas tako lepo prosiš da bi s tem začeli...

Arglebargle, torej.

Zlate> Celo tisti, ki to izrecno zanikajo - ti, po tvoje, lažejo sami sebi.

Ne. Jaz nikdar ne obtožim ljudi mizoginije, dokler je dejansko ne izkažejo. V tej temi so jo mnogi in velikokrat.

Zlate> Po tvoje tudi tisti, ki na to v življenju niti posmislili niso, v bistvu le ne vedo, da ženske sovražijo...

To seveda zelo pogosto drži in kulturološko gledano ni nič posebnega. Ljudje se ne zavedajo, da so jih naučili popolnoma obscenih in absurdnih reči in jih brez pomisleka sprejemajo za normalne.

Zlate> Celo moja punca se križa, ko bere tvoje poste; verjetno sem ji le preveč spral možgane, kajneda?

Ne, le slabo je prebrala ali premislila - moje pisanje ni namenjeno površnemu branju.

Zgodovina sprememb…

[D]emon ::

jype, digitalcek #2. :))

Nestrinjanje s tvojim mnenjem ne pomeni avtomatsko polarnega nasprotja le-temu. Ampak bos, kot digitalcek, tupil svoje se naprej. :))
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

JesusChrist ::

Ne, le slabo je prebrala ali premislila - moje pisanje ni namenjeno površnemu branju.

aja, zdaj pa že njegovo punco žališ, da je površna? sam sebe zajebavaš.
remember, the clock is ticking. run like no tomorrow.

jype je izjavil:

Ne. Jaz nikdar ne obtožim ljudi mizoginije, dokler je dejansko ne izkažejo. V tej temi so jo mnogi in velikokrat.

Kje je kdo žalil ženske?

Aston_11 je izjavil:

Kje je kdo žalil ženske?

hipi v "akciji"

jype je izjavil:

Zgodovina sprememb…

Aston_11> Kje je kdo žalil ženske?

Oh, ne ljubi se mi iskat primerov v tej temi, ker jih je daleč preveč. Saj nisi med najmanj pametnimi v tej temi, boš že izbrskal.

ninjeti> aja, zdaj pa že njegovo punco žališ, da je površna? sam sebe zajebavaš.

Žalim, da je površna?

A ti pa mene žališ, da zdaj že njegovo punco žalim?

Prosim lepo, za sodelovanje v artikulirani razpravi je nujno biti pismen.

Da, žališ jo da je površna in ni razumela. Še pa vedno čakamo primere. Verjetno ti ne bo tako težko poiskati kajne? Ali pa le mlatiš prazno slamo, kot ti je v navadi?

ninjeti> Še pa vedno čakamo primere.

Štajerci ste tko vsi isti.

(To je primer, ki je podoben mizoginiji.)

Pa smo res vsi isti, vsi smo Štajerci.

No ajde, primere prosim.

jype je izjavil:

Aston_11> Kje je kdo žalil ženske?

Oh, ne ljubi se mi iskat primerov v tej temi, ker jih je daleč preveč. Saj nisi med najmanj pametnimi v tej temi, boš že izbrskal.

Burden of proof.

Primera pa sicer ni nobenega.

ninjeti> No ajde, primere prosim.

Saj si ga dobil. Zapisal sem očitno neresnico, ki se nanaša na besedni red, značilen za štajersko narečno skupino.

Aston_11> Burden of proof.

href="#"

Aston_11> Primera pa sicer ni nobenega.

Verjetno si zgolj popolnoma slep za mizoginijo, ker si z njo obdan že vse svoje življenje.

No, naj ti bo, bom bolj specifičen:

https://slo-tech.com/forum/t546248/p382...

Zgodovina sprememb…

jype primere, kjer je kdo v tem threadu žalil ženske, lahko mogoče samo nickname-e našteješ.

Tri linke na tri poste imaš zgoraj. Cela tema je polna žaljenja žensk.

Zgodovina sprememb…

Nisem rekel, da kopiraj dejstva, kopiraj žalitve.

ninjeti> žalitve

Na primer:

kuall> to, da je moški na zadnjem mestu, je samo nekaj kar je uvedla moderna družba, ker je pač lepo, da se najprej poskrbi za najšibkejše, kar ženske so.

Žaljiva (do vseh žensk) je premisa, da je moški na zadnjem mestu - vsi družbeni indikatorji jasno kažejo, da je na zadnjem mestu ženska, na prvem pa moški.

Žaljiva (do vseh žensk) je premisa, da morajo moški skrbeti za ženske, ker naj bi ženske ne bile tega sposobne.

Žaljiva (do vseh žensk) je premisa, da so ženske najšibkejše.

Zgodovina sprememb…

To niso žalitve, to je le tvojo dlakocepstvo, da se rešiš iz situacije v katero si se spravil sam. Celo ti si spet užalil ženske in jih označil za nesposobne skrbeti same zase, kar kuall sploh ni izjavil.

To je mizoginija, ne glede na to kako obračaš besede. Meni je popolnoma jasno, da mnogi od vas teh reči nikoli ne boste razumeli, a to dejstev ne spreminja.

Ne izgovarjaj se zdaj ven z nekim globljim pomenom in, da mi nekaj ne razumemo - sploh ker ga ni. Enostavno priznaj, da se motiš in bo konec trpljenja ;) Ko se že ženske zgražajo na tvojim pisanjem in mutenjem v tri dni je čas da odnehaš.

jype je izjavil:

Tale tvoja izjava pa je kaj ?

Da slišimo izgovore....

Zgodovina sprememb…

ninjeti> Ko se že ženske zgražajo na tvojim pisanjem in mutenjem v tri dni je čas da odnehaš.

Tudi ženske so lahko ravno toliko neumne kot moški.

Ti posti, ki si jih prilepil, so troll posti. Tebe daje očitno slabo razumevanje, kar je verjetno posledica tega, da nimaš pošlihtanih osnovnih premis in se zato moraš oklepati bilk. Na srečo posti, ki si jih prilepil, niso žalitev, če pa ti misliš, da so, potem imaš očitno problem - vendar ne s posti, temveč sam s sabo. Gaus je jeba, sta si začetek in konec precej skupaj, ko prostor ukriviš.

Če uporabimo iste kriterije kot ti, potem težko najdemo post, kjer nisi koga žalil (večinoma kar sebe).

Ni treba daleč.

jype je izjavil:

ninjeti> Ko se že ženske zgražajo na tvojim pisanjem in mutenjem v tri dni je čas da odnehaš.

Tudi ženske so lahko ravno toliko neumne kot moški.

Zgodovina sprememb…

Kot rečeno - ne razumete, pa nič za to. Dejstev to ne spremeni.

In to, gospe in gospodje, to je jype v vseh svoji retardiranosti. Ko je enkrat padel v vodo se bo še vedno iz nje drl, da drugi ne razumejo, da so njegova oblačila kljub temu še vedno suha.

Pithlit ::

_IKE_ je izjavil:

Aha, pa tvojem "razmišljanju" " : Ker ateisti ženskam pri gradnji bajte, ne dajo ravno lopate pa mešalca v roko, jih s tem zaničujejo...

V bistvu ja. To 'ujčkanje' dejansko pomeni: 'ne bomo vas matral brez veze ker tega itak ne zmorete'. Kar je mizoginija. Oz. vsaj spodbujanje mizoginije.

Ja vem. Se čudno sliši saj hočete le pomagat (domnevam)... ampak to ujčkanje se mora končati če hočemo kdajkoli ustvariti pogoje za enakopravnost. Pomoč vnaprej ni pomoč... je omalovaževanje. Pomaga se takrat ko postane evidentno da drugače ne gre, oz. takarat ko se vas za pomoč zaprosi.

I don't need special treatment. Sem parkrat dokazala in dokazujem skoraj vsak dan sproti.
Life is as complicated as we make it...

jype je izjavil:

Kot rečeno - ne razumete, pa nič za to. Dejstev to ne spremeni.

Res je, ker jih ni.

Pithlit - noben ne trdi (razen jureta), da ženske razume. Karkoli pri ženskah narediš, ženska lahko tolmači, da nisi naredil prav. Ženska (odvisno od volje, lune, položaja sence itd) lahko vedno najde razloge, s katerimi utemlji v vsaki situaciji, da se jo zaničuje. Na to smo že navajeni in pretirane pozornosti temu ne posvečamo več (kot je potrebno).

Zgodovina sprememb…

Tr0n ::

Ocitno imajo na Zemanti prevec cajta. :P

Pithlit> Kar je mizoginija. Oz. vsaj spodbujanje mizoginije.

Vsaj eden razume.

Ops, kakšno presenečenje, zgleda da ni moški.

Aston_11> Res je, ker jih ni.

Če jih ne bi bilo, bi bili dohodki žensk in moških ob opravljanju enakega dela enaki, ženske bi bile enako zastopane v znanosti in umetnosti in bi si vodilne položaje delile z moškimi približno enakovredno.

Tr0n> Ocitno imajo na Zemanti prevec cajta. :P

Na Zemanti imamo predvsem ogromno pametnih ljudi, ki močno podpirajo razdiranje družbe predsodkov in mizoginije.

Pithlit je izjavil:

_IKE_ je izjavil:

V bistvu ja. To 'ujčkanje' dejansko pomeni: 'ne bomo vas matral brez veze ker tega itak ne zmorete'. Kar je mizoginija. Oz. vsaj spodbujanje mizoginije.

Ja vem. Se čudno sliši saj hočete le pomagat (domnevam)... ampak to ujčkanje se mora končati če hočemo kdajkoli ustvariti pogoje za enakopravnost. Pomoč vnaprej ni pomoč... je omalovaževanje. Pomaga se takrat ko postane evidentno da drugače ne gre, oz. takarat ko se vas za pomoč zaprosi.

I don't need special treatment. Sem parkrat dokazala in dokazujem skoraj vsak dan sproti.

Če bi pa ji porinil lopato v roke pa bi jih 50% jamralo, da so prešibke, se hitro zmatrajo, jo bo drugi dan vse bolelo, kaj si dovoliš itd. Skratka eno navadno obračanje in izkoriščanje enkrat "me smo šibke, tega ne bomo delale", drugič pa spet "hočemo enakopravnost".

Tr0n je izjavil:

Ocitno imajo na Zemanti prevec cajta. :P

Zato pa še niso v + kar se tiče denarnih sredstev.

Zgodovina sprememb…

ninjeti> Če bi pa ji porinil lopato v roke pa bi jih 50% jamralo, da so prešibke, se hitro zmatrajo, jo bo drugi dan vse bolelo, kaj si dovoliš itd. Skratka eno navadno obračanje in izkoriščanje enkrat "me smo šibke, tega ne bomo delale", drugič pa spet "hočemo enakopravnost".

Evo, popoln primer bruhanja mizoginističnega sranja.

jype je izjavil:

ninjeti> Če bi pa ji porinil lopato v roke pa bi jih 50% jamralo, da so prešibke, se hitro zmatrajo, jo bo drugi dan vse bolelo, kaj si dovoliš itd. Skratka eno navadno obračanje in izkoriščanje enkrat "me smo šibke, tega ne bomo delale", drugič pa spet "hočemo enakopravnost".

Evo, popoln primer bruhanja mizoginističnega sranja.

Ne, vsakodnevna resnična prigoda, ki jo srečam 1000krat dnevno. Od službe, trgovine, doma, ...

jype je izjavil:

Če jih ne bi bilo, bi bili dohodki žensk in moških ob opravljanju enakega dela enaki, ženske bi bile enako zastopane v znanosti in umetnosti in bi si vodilne položaje delile z moškimi približno enakovredno.

Polagaš besede v usta, kjer jih ni bilo. To je žalitev.

ninjeti> Ne, vsakodnevna resnična prigoda, ki jo srečam 1000krat dnevno. Od službe, trgovine, doma, ...

Še več mizoginističnega sranja.

Aston_11> Polagaš besede v usta, kjer jih ni bilo. To je žalitev.

O, ne, besede si izrekel kar sam. Zanikal si endemičnost mizoginije, večkrat zapored.

jype je izjavil:

ninjeti> Ne, vsakodnevna resnična prigoda, ki jo srečam 1000krat dnevno. Od službe, trgovine, doma, ...

Saj te razumem, da si zatiskaš oči pred resnico. Problem je ko si copata in bi rad potlačil moško stran zaradi tega, da ustrežeš svoji damici.

jype je izjavil:

Aston_11> Polagaš besede v usta, kjer jih ni bilo. To je žalitev.

O, ne, besede si izrekel kar sam. Zanikal si endemičnost mizoginije, večkrat zapored.

Nisem. Nisem. N i s e m. N i s e m. Nisem. Smo te pa večkrat prosil, da nam pojasniš, kje smo žalili ženske. Neuspešno. Ker jih nismo. Podcenjuješ pa jih ti. Večkrat in kar naprej.

Aston_11> Smo te pa večkrat prosil, da nam pojasniš, kje smo žalili ženske.

Tule, zelo temeljito:

ninjeti> Saj te razumem, da si zatiskaš oči pred resnico. Problem je ko si copata in bi rad potlačil moško stran zaradi tega, da ustrežeš svoji damici.

Dodatno mizoginistično sranje, s pomilovanja vrednimi poizkusi osebne diskvalifikacije.

Zgodovina sprememb…

jype je izjavil:

Aston_11> Smo te pa večkrat prosil, da nam pojasniš, kje smo žalili ženske.

Tule, zelo temeljito:

Ni ne repa ne glave v tvojem postu. Nerazumljiv. Kot večina tvojih postov. Tudi to je žaljivo do bralcev. Ti ti ti. Počneš, kar očitaš nam. Ti ti ti.

+ čakam ultimativno žalitev s tvoje strani. Gre ti dobro. Pohvaljen.

Zgodovina sprememb…

««
9 / 20
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Razlika med spoloma v genih (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
42657791 (52083) BigWhale

Več podobnih tem