Forum » Programska oprema » I-SURF USB2.0
I-SURF USB2.0
usb2.0 ::
Imam problem z namestitvijo gonilnikov za I-SURF USB 2.0 v XPjih...Ko mi xpji zaznajo novo strojno opremo in ko jim ponudim pot do gonilnika, je vse lepo in prav zadevo poinstalira do konca, potem pritisnem finish!Problem se zacne sele tu, xpji mi spet javijo, da so zaznali novo strojno opremo, pa ceprav je bila ze poinstalirana, spet mi najdejo I-SURF USB 2.0, spet jim pokazem pot do novih gonilnikov, spet poinstalira do konca, spet pritisnem finish in mislim, da je sedaj koncno instalacija koncana, a glej ga zlomka, spet mi javi da je nasel novo strojno opremo I-SURF#2 USB2.0 in tako naprej I-SURF#3..I-SURF#4 in nikoli se ne konca, se komu kaj sanja, kaj bi to lahko bilo???Kr skoz mi najde novo opremo, tako, da res ne vem, kaj bi to blo...Je moznost, da je problem v strojni opremi?
Hvala!
Hvala!
boko34 ::
Isto zadevo sem imel s printerjem HP Deskjet 3325.Probaval sem vse zivo od razlicnih driverjev do popravljanje registra...Na koncu sem napako resil tako,da sem na novo instaliral Windowse.Ce neves vec kaj bi lahko storil,probaj se to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siemens I-surf USB ISDN modem problem...Oddelek: Strojna oprema | 1575 (1361) | amigo_no1 |
» | Siemens I-surf ISDN adapter in WIN XPOddelek: Strojna oprema | 1878 (1493) | pchelpsi |
» | XP in I-surf USBOddelek: Pomoč in nasveti | 1210 (1108) | sinicka |
» | I-SURF ISDN & WIN XP - KončnoOddelek: Strojna oprema | 1288 (1134) | grizli123 |
» | XP in ISDN modem I-SurfOddelek: Strojna oprema | 1928 (1656) | JohnyB |