Forum » Programska oprema » WMI Virus
WMI Virus
ssokec ::
prijatelj me je opomnil da mam na računalniku virus WMI.exe in mi dal antivirusni program norton 2003, problem nastane ker nisem mogel v xp-jih inštalirat programa, javi nekakšen error, win 98 mi je to uspelo vendar že ob naslednjem zagonu v win 98 mi je norton očistil nekaj file-ov vendar se računalnik potem sesuje.
ali obstaja kakšen program (krajši) ki bi skušal očistiti moj računalnik? ali je možno da svoj disk vstavim v drugi računalnik, ki ima že inštaliran norton 2003 ali bi pri tem nastopile kakšne težsve ker bi bile hkrati priključene dve primarne particije?,
prej sem imel anivirXP (18.11.2002), ki pa ni zaznal tega virusa!
!!!!!HELP ME!!!!!!
ali obstaja kakšen program (krajši) ki bi skušal očistiti moj računalnik? ali je možno da svoj disk vstavim v drugi računalnik, ki ima že inštaliran norton 2003 ali bi pri tem nastopile kakšne težsve ker bi bile hkrati priključene dve primarne particije?,
prej sem imel anivirXP (18.11.2002), ki pa ni zaznal tega virusa!
!!!!!HELP ME!!!!!!
- premaknilo: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri antiviru program in kaj menite o nortonuOddelek: Programska oprema | 2450 (1956) | madmitch |
» | Antivirusni program za mamoOddelek: Programska oprema | 1227 (1077) | Damjan Jagar |
» | premalo spomina za IE?Oddelek: Pomoč in nasveti | 945 (821) | Loki |
» | PC se resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 946 (773) | RedDeath |
» | Norton antivirusOddelek: Pomoč in nasveti | 860 (721) | WiseBear |