Forum » Omrežja in internet » Router in cabel
Router in cabel
tomcek ::
Pozdravljeni,
Zanima me, ce je kdo ze poskusal povezati lokalno mrezo preko LevelOne routerja v Telemachovo omrezje.
Sam imam namrec probleme. Lokalna mreza mi preko routerja lepo dela, ne uspe pa mi urediti povezave navzven.
Hvala za pomoc.
LP Tom
Zanima me, ce je kdo ze poskusal povezati lokalno mrezo preko LevelOne routerja v Telemachovo omrezje.
Sam imam namrec probleme. Lokalna mreza mi preko routerja lepo dela, ne uspe pa mi urediti povezave navzven.
Hvala za pomoc.
LP Tom
JLP ::
Mam FBR-1403TX in dela čist lepo. Tud teb bi mogl delat. kerga ISPja pa maš?
Live long and prosper!
tomcek ::
Poskusil sem ze varianti z MAC addresso ki jo ima router in z racunalnikovo, ki je bi dosedaj prikljucen na kabelski modem pa brez uspeha.
sash ::
Kot prvo poglej na router če se ti ta sploh poveže na net, ker to je pogoj da internet dela tud na kompu (kje to pogledaš na tvojem routeru ne vem ker imam sam drugega in imam to v STATUS-u, kjer mi piše ali je zadeva povezana in ker IP imam ali ni povezana). Ker če se ti router ne poveže na net se prvo malo poigraj z njim da se bo povezal.
Če router je povezan potem je potrebno v lastnosti LAN povezave nastavit da se ta (tvoj) računalnik povezuje na net preko drugega računalnika in to bi moglo bit to.
Če router je povezan potem je potrebno v lastnosti LAN povezave nastavit da se ta (tvoj) računalnik povezuje na net preko drugega računalnika in to bi moglo bit to.
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sinope 568+ kot router (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 52237 (23987) | simone |
» | Ip in port "snifanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1794 (1521) | detroit |
» | Problem z mrežno (Vista) in to ZELO nadležen!Oddelek: Strojna oprema | 3096 (2395) | M-XXXX |
» | Pomoč pri povezavi z router-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 1145 (1063) | krneki007 |
» | ADSL modem -> Switch -> Router, kako da so vsi v istem subnetu?Oddelek: Omrežja in internet | 4906 (4425) | SasoS |