Forum » Omrežja in internet » ne odpira spletnih strani, skype pa dela
ne odpira spletnih strani, skype pa dela
tomopaljk ::
POzdravljeni!
Imam problem, ki ga ne znam rešit, tudi s pomočjo tehnične pomoči od T-2.
Torej, meni je normalno vse delalo, nakar dam računalnik zvečer v hibernate in naslednji dan, ko ga zalaufam mi je pisalo, da imam vzpostavljeno povezavo in tudi Skype mi je normalno delal ampak ne morem dostopati do nobene spletni strani (google crome mi napiše, da ne more razrešit DNS-ja.). Klical sem na T-2 in smo kar nekaj možnosti provali ampak še vedno ne deluje. Sem proval tudi uninstal mrežne pa tudi ne dela. Je pa zanimivo, da mi preko wirelesa, vse dela OK, omenjeni problmi so samo preko kabla.
Je imel kdo podobne težave oziroma ali kdo ve, kaj je narobe?
Hvala za pomoč.
Tomaž
Imam problem, ki ga ne znam rešit, tudi s pomočjo tehnične pomoči od T-2.
Torej, meni je normalno vse delalo, nakar dam računalnik zvečer v hibernate in naslednji dan, ko ga zalaufam mi je pisalo, da imam vzpostavljeno povezavo in tudi Skype mi je normalno delal ampak ne morem dostopati do nobene spletni strani (google crome mi napiše, da ne more razrešit DNS-ja.). Klical sem na T-2 in smo kar nekaj možnosti provali ampak še vedno ne deluje. Sem proval tudi uninstal mrežne pa tudi ne dela. Je pa zanimivo, da mi preko wirelesa, vse dela OK, omenjeni problmi so samo preko kabla.
Je imel kdo podobne težave oziroma ali kdo ve, kaj je narobe?
Hvala za pomoč.
Tomaž
tomopaljk ::
Ne, nisem, to smo šli skozi z T-2 tehnično pomoč, vse imam nastavljeno, da jih avtomatsko pridobi. Poiszusili smo tudi z vpisom DNS-jev pa se tudi ni hotelo povezat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wired racunalnik se mi ne poveze na routerOddelek: Omrežja in internet | 1096 (980) | dotArj |
» | Večsekundno odpiranje spletnih straniOddelek: Omrežja in internet | 2884 (2155) | SeMiNeSanja |
» | T-2 offline?Oddelek: Omrežja in internet | 5316 (3788) | pol3ni |
» | T2 + router = no goOddelek: Omrežja in internet | 1953 (1673) | 123nick |
» | ASUS WL-500gP in T2Oddelek: Omrežja in internet | 1125 (1009) | zdravc |