Forum » Problemi človeštva » Smiselnost protestov
Smiselnost protestov
Temo vidijo: vsi
WarpedGone ::
Čudno to, js sm mogu za posojilo zaprosit, in precej dobro dokazat, da ga bom sposobn vrnit.
A vam pa posojila vsiljujejo?
Zbogom in hvala za vse ribe
PaX_MaN ::
enadvatri ::
Manu ::
Sredi spečih in nepazljivih je modrec buden in pazljiv -
po poti gre kot hiter konj, ki je prehitel šibko kljuse.
Niso vsi prebrali in je aktualno.
globalna80 ::
WarpedGone je izjavil:
Čudno to, js sm mogu za posojilo zaprosit, in precej dobro dokazat, da ga bom sposobn vrnit.
Ja, odplačevanje tujih zgrešenih posojil oziroma dokapitalizacija bank.
Great spirits have always found violent opposition from mediocre minds.
Albert Einstein
Albert Einstein
V predstavniški demokraciji ljudstvo pač plačuje zaJebe, ki so jih naredili njihovi izvoljenci.
Ampak mnogi danes navijajo za pajace, ki pravijo da je rešitev še več tujih posojil.
Ampak mnogi danes navijajo za pajace, ki pravijo da je rešitev še več tujih posojil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WarpedGone ()
PaX_MaN ::
Zanimiv intervju s kirurgom Brecljem (ni nov, ampak aktualen) in njegovo mnenje o tem zakaj vedno volimo pokvarjene politike.
Invictus ::
WarpedGone je izjavil:
Moje zahteve so, da vlada odstopi in prepusti vajeti Bruslju za enih 10 let.
Super.
A bomo vprašal za mnenje še ostalih ~1.600.000 volilnih upravičencev al bo po tvoje že kr tvoje mnenje zadosti?
Veš kako se temu reče? Absolutizem in podobne grde besede.
"Janša" je na zadnjih volitvah dobil 288.719 glasov.
Bomo to demokratično izraženo voljo pohodili na nedemokratičen način?
Jankovič jih je dobil še več. Se pravi ga je Janša nedemokratično povozil ?
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Zakaj že? Nazadnje ko sm gledal, sta oba še vedno v parlamentu, kamor sta bila nastavljena s strani (njihovih) volilcev.
Your point being?
mk818764 ::
WarpedGone je izjavil:
Moje zahteve so, da vlada odstopi in prepusti vajeti Bruslju za enih 10 let.
Super.
A bomo vprašal za mnenje še ostalih ~1.600.000 volilnih upravičencev al bo po tvoje že kr tvoje mnenje zadosti?
Veš kako se temu reče? Absolutizem in podobne grde besede.
"Janša" je na zadnjih volitvah dobil 288.719 glasov.
Bomo to demokratično izraženo voljo pohodili na nedemokratičen način?
Janše po prvem mandatu niso več marali, narod je v hitro to pozabil pa spet volil...čeprav ni zmagal, je pa dobil dovolj glasov, da je lahko s prevaro postal mandatar
Še en, ki nima treh čistih o delovanju našega političnega sistema. Pol pa ma tako faco:
in se dere prevara.
Pogoj, da se kej izboljša je, da ti je sploh jasno kao stvari stojijo trenutno.
in se dere prevara.
Pogoj, da se kej izboljša je, da ti je sploh jasno kao stvari stojijo trenutno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WarpedGone ()
judoka ::
Zanimiv intervju s kirurgom Brecljem (ni nov, ampak aktualen) in njegovo mnenje o tem zakaj vedno volimo pokvarjene politike.
Take ljudi bi morali aktivirati na čelo protestov. Manjajo leaderji in alternativa lopovom.
Kr_Edn ::
" mk818764 :
Janše po prvem mandatu niso več marali, narod je v hitro to pozabil pa spet volil...čeprav ni zmagal, je pa dobil dovolj glasov, da je lahko s prevaro postal mandatar "
Bi ti tole prevaro malo razložil, pa hitro, ravno gledam na 1.programu, kako vsi ( pozicija in opozicija) ploskajo Vizjaku. ( Matr, en hitr hladi župo).
Janše po prvem mandatu niso več marali, narod je v hitro to pozabil pa spet volil...čeprav ni zmagal, je pa dobil dovolj glasov, da je lahko s prevaro postal mandatar "
Bi ti tole prevaro malo razložil, pa hitro, ravno gledam na 1.programu, kako vsi ( pozicija in opozicija) ploskajo Vizjaku. ( Matr, en hitr hladi župo).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kr_Edn ()
Kr_Edn ::
Tole poročanje medijev me pa malo bega. Včeraj naj bi bilo v Mariboru 20.000 protestnikov, danes jih je samo še 10.000. Na Jesenicah danes 400 ( gledal med Virantovim intervjujem).
Pa protestnikom je kar normalno, da mečejo molotovke pa petarde in pač delajo škodo. ( Po mojem se naprotestih protestira in ne razbija- razen če ni razbijanje in delanje škode cilj).
Vse skupaj, se mi zdi, je bolj posneto kot hlivudarska indijanarica. 50 kavbojcev in indijancev dirka okoli kamere, v kinu pa vidiš tisoče leteh.
Pa protestnikom je kar normalno, da mečejo molotovke pa petarde in pač delajo škodo. ( Po mojem se naprotestih protestira in ne razbija- razen če ni razbijanje in delanje škode cilj).
Vse skupaj, se mi zdi, je bolj posneto kot hlivudarska indijanarica. 50 kavbojcev in indijancev dirka okoli kamere, v kinu pa vidiš tisoče leteh.
RejZoR ::
In kaj konkretno bi naredili z mirnimi protesti? Sej ne da zagovarjam razbijanje random stvari ampak dokler ljudje zgolj stojijo tam z banerji in so mirni, vse politike boli penis za njih. Tam protestirajo zgolj za dober občutek, ker realno se za njih nihče ne zmeni. Ker naše politične bebce lahko kot kaže dregneš samo tko da zažgeš občino or something...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RejZoR ()
oemdzi ::
In kaj konkretno bi naredili z mirnimi protesti? Sej ne da zagovarjam razbijanje random stvari ampak dokler ljudje zgolj stojijo tam z banerji in so mirni, vse politike boli penis za njih. Tam protestirajo zgolj za dober občutek, ker realno se za njih nihče ne zmeni. Ker naše politične bebce lahko kot kaže dregneš samo tko da zažgeš občino or something...
Se strinjam. Vse kar bodo morda dosegli bo nekaj minimalnih/simbolicnih sprememb , tolk da raja dobi obcutek, da je nekaj dosegla ... Dokler se oni ne pocutijo ogrozene ne bodo sprejemali nicesar kar bi jih oddaljevalo od korita.
jype ::
RejZoR> Ker naše politične bebce lahko kot kaže dregneš samo tko da zažgeš občino or something...
Od kod ti ta ideja?
Od kod ti ta ideja?
@nny ::
Populisti pač.
Politiki kljub drugačnemu vtisu niso neobčutljivi na javno mnenje...nobena opcija ne leva ne desna, ne sredinska.
Politiki kljub drugačnemu vtisu niso neobčutljivi na javno mnenje...nobena opcija ne leva ne desna, ne sredinska.
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf
jype ::
So ga, ampak je še vedno slab, ker je Štih še vedno psihično bolan.
Trpi za halucinacijami z nekakšnimi Kučani in Forumi 21 in podobno šaro.
No ja, kdor ne zna ničesar uporabnega delat, mora pač prodajat svoje halucinacije - tudi to je lahko dober biznis.
No ja, kdor ne zna ničesar uporabnega delat, mora pač prodajat svoje halucinacije - tudi to je lahko dober biznis.
Okapi ::
Off-topic - a je tu okoli kdo, ki se Štiha spomni, ko je bil še mulc na BBS-jih? Enkrat si bom prav moral vzeti čas in na starih disketah, kjer imam arhiv AdriaNeta, izbrskati kakšen njegov značilen post.
O.
O.
oemdzi ::
Populisti pač.
Jaz tudi občutim kamenček v čevlju pa se zaradi tega ne menjam čevljev, ampak samo odstranim kamenček ... Tako nekako gledajo politiki na te mirne proteste in reševali jih bodo (če bo sploh potrebno) po liniji največjega odpora, kjer ne bodo "dali" niti milimetra več kot je res nujno potrebno in spremenilo se ne bo nič bistvenega, le za nekaj časa se bo utišala raja ...
Tako to jaz vidim in spuštujem vaše mnenje oziroma si celo želim, da bi bilo po vaše, a po mojem mnenju so mirni protesti en velik fail in izraz nemoči kastriranega ljudstva ... Naj raje ostanejo doma, ali pa grejo protestirat kakor se zagre, kjer nedosega ciljev ni opcija ... Ne pa te navijaške skupinice, ki nekaj v ritmu vsklikajo, polovica jih še niti točno ne ve za kaj se gre ...
monster-x ::
So ga, ampak je še vedno slab, ker je Štih še vedno psihično bolan.
Oh, sej kaj drugega niti nisem pričakoval od tebe. Zate je bolan vsak, ki ne razmišlja po tvoje. Škoda, da ne znaš še tega pretvoriti v vzdržen sistem, ampak samo nabijaš, kako je nekdo bolan. Brez osnovnega znanja delovanja ekonomije.
Ampak kdo bi se sekiral zaradi ljudi, ki ne znajo skupaj spraviti enega vzdržnega sistema, pametujejo pa o vsem mogočem. Ko boš znal skupaj spraviti kakšen konkreten argument, pa se javi.
Namig: morda bi lahko začel s argumentiranjem, kateri del komentarja je slab.
Štih ima še kako prav, samo užaljeni slovenčki si tega nočejo priznati.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
@nny ::
Oprostite, a do protestnikov, ki imajo napisano točko:
2. Nacionalizacijo banke (podčrtala @)
nimam prav nobenega spoštovanja ne kančka podpore, kaj šele, da bi z njimi skakala po Kongrescu in se drla: "Kdor ne skače, je za vlado, fuj, fuj, fuj!"
Protestniki, najprej končajte osnovno šolo pa vsake kvatre vzemite časopis v roke, nato šele nabite svojih 5 ali 95 tez na vrata parlamenta.
nimam prav nobenega spoštovanja ne kančka podpore, kaj šele, da bi z njimi skakala po Kongrescu in se drla: "Kdor ne skače, je za vlado, fuj, fuj, fuj!"
Protestniki, najprej končajte osnovno šolo pa vsake kvatre vzemite časopis v roke, nato šele nabite svojih 5 ali 95 tez na vrata parlamenta.
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf
donfilipo ::
Oprostite, a do protestnikov, ki imajo napisano točko:
Ja tole malce tepe. Pred davnimi leti mi je nekako prišla na um tista: 'kdor ne skače ni Slovenc', ampak zdaj pa me sam zlodej kaznuje, če poskakujem. Velik vamp, pa potem pride do pretakanja plinov in začnem poprdevati. Prr....prr. prr...
Bemti ne bi rad, da mladinci prezgodaj nataknejo maske in se situacija ostri po nepotrebnem. Ali da bi vsi začeli nositi baje nevarne maske.
Imam pa eno enostavno vprašanje:
Kangler je baje izjavil, da odstopi, če ga k odstopu pozove Janša.
Zakaj ni klica????
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell
donfilipo ::
Ni pa poziva k odstopu.
Je pa zato par drugih signalov opoziciji in vsem, ki se malce spoznajo na politiko. IMO.
Ti signali naj bi reči vrnile v tire, kot jih pozna liberalna demokracija. Ne tako davno, po mantri Fukuyame ultimate sistem, ki ga je človeštvo sposobno, potem ko se je pokazalo, da je komunizem padel Zdaj med tem si je že malce premislil, saj nekaj reči nedvomno kaže, da tisto ni bil komunizem, ampak morda zgrešena variacija socializma, ...kar pa je še bolj pomembno, ....da liberalna demokracija nemara le ne deluje tako zelo pošteno, ali pa na drugi strani učinkovito. Variacije na temo so recimo želje po neposredni demokraciji, ...ali pa totalitarizmu strok, ....kjer je največji problem ta, da so te stroke večinsko humanistične
No nekaj je le res. Nizke volilne udeležbe in še mnogi drugi znaki kažejo, da Ivan ne sme nasedati analizam, po katerih naj bi turci ali jankoviči priredili te proteste. Namreč tudi njim se ne piše dobro. Ljudje so siti politike, kot se vodi zadnjih..ja kar 20 let. Po diagnozi Mazzinija:), naj bi si narod v jedru želel spet tujega gospodarja. Ki ga bo šimfal, a vendarle ubogal. Hm. Jaz sem malce vseeno skeptik. Freud in antropološki Cankar me preveč ne impresionirata, tako da menim, da bodo protesti tudi pod sveto trojico, še hujši, ...da pa na drugi strani zdaj, ko so ponujene opcije, tudi zaposlena garnitura z veliko brzino lahko naredi večino zapovedanih in potrebnih sprememb.
Je pa zato par drugih signalov opoziciji in vsem, ki se malce spoznajo na politiko. IMO.
Ti signali naj bi reči vrnile v tire, kot jih pozna liberalna demokracija. Ne tako davno, po mantri Fukuyame ultimate sistem, ki ga je človeštvo sposobno, potem ko se je pokazalo, da je komunizem padel Zdaj med tem si je že malce premislil, saj nekaj reči nedvomno kaže, da tisto ni bil komunizem, ampak morda zgrešena variacija socializma, ...kar pa je še bolj pomembno, ....da liberalna demokracija nemara le ne deluje tako zelo pošteno, ali pa na drugi strani učinkovito. Variacije na temo so recimo želje po neposredni demokraciji, ...ali pa totalitarizmu strok, ....kjer je največji problem ta, da so te stroke večinsko humanistične
No nekaj je le res. Nizke volilne udeležbe in še mnogi drugi znaki kažejo, da Ivan ne sme nasedati analizam, po katerih naj bi turci ali jankoviči priredili te proteste. Namreč tudi njim se ne piše dobro. Ljudje so siti politike, kot se vodi zadnjih..ja kar 20 let. Po diagnozi Mazzinija:), naj bi si narod v jedru želel spet tujega gospodarja. Ki ga bo šimfal, a vendarle ubogal. Hm. Jaz sem malce vseeno skeptik. Freud in antropološki Cankar me preveč ne impresionirata, tako da menim, da bodo protesti tudi pod sveto trojico, še hujši, ...da pa na drugi strani zdaj, ko so ponujene opcije, tudi zaposlena garnitura z veliko brzino lahko naredi večino zapovedanih in potrebnih sprememb.
In times of Universal Deceit, telling the truth
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: donfilipo ()
Vajenc ::
Zate je bolan vsak, ki ne razmišlja po tvoje. Škoda, da ne znaš še tega pretvoriti v vzdržen sistem, ampak samo nabijaš, kako je nekdo bolan. Brez osnovnega znanja delovanja ekonomije.
Še hujši so tisti, ki naj bi se spoznali na ekonomijo, pa jo že pet let vzdržujejo v recesiji. Slaba. Ko so banke pred petimi leti prvič zajebale sem si mislil, da naj bankirji začnejo raje kruh prodajat. Vmes so finančniki pitisnili na države, da so jih povlekle iz brezna. Očitno so spet zapravili državni denar in zaupanje, zato jim še pekarne ne bi več zaupal. Za njih so primerna javna dela, tista stereotipna, s krampom in lopato.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
Oldi ::
Daleč smo prijadrali, prebral sem Libertarčevo objavo http://libertarec.blogspot.com/2012/12/... ampak pojma nimam, za kaj se zavzema, nekako se mi zdi, da pljuva vse, razen Janše. Morda zato, ker Janše ni vredno omenjati ???
Razmišljujoči premoremo le še cinizem, ki nepoznavalcem našega razmišljanja onemogoča razumevanje povedanega. Tudi meni se velikokrat zgodi, da me razumejo kontra.
Smo zgubljena nacija brez kompasa in brez cilja - bolje rečeno cilji so v vseh smereh. Kako hudo še bo, folku se še sanja ne. Trojka bi bila - dolgoročno gledano, daleč najboljša rešitev, samo kot vem, trojka postavi tehnično vlado. Kdo to bo, nekdo od naših v EU institucijah, sam ne vidim nikogar, razen morda Ropa.
Razmišljujoči premoremo le še cinizem, ki nepoznavalcem našega razmišljanja onemogoča razumevanje povedanega. Tudi meni se velikokrat zgodi, da me razumejo kontra.
Smo zgubljena nacija brez kompasa in brez cilja - bolje rečeno cilji so v vseh smereh. Kako hudo še bo, folku se še sanja ne. Trojka bi bila - dolgoročno gledano, daleč najboljša rešitev, samo kot vem, trojka postavi tehnično vlado. Kdo to bo, nekdo od naših v EU institucijah, sam ne vidim nikogar, razen morda Ropa.
, sam ne vidim nikogar, razen morda Ropa.
Ravnokar sm bruhnil mleko skozi nos...
Ti sebi praviš razmišljujoči?
Vajenc ::
razen morda Ropa.
O njem se bo v naslednjih dneh veliko pisalo ;)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
djordjevic ::
Pustimo, kakšen je bil kot politik. Zadnjič sem bral intervju z njim o vlogi in projektih Evropske banke za razvoj. Bi znal bit asset, ki bi nam v teh časih prišel prav - kar se tiče odobravanja posojil z njihove strani in to.
No grave is deep enough to keep us in chains.
VaeVictis ::
Meni je pa zanimivo, da si ljudje želijo preko vladavine ulice uveljavljati pravno državo.
Morda, bi bilo bolje, da bi protestniki prvo napisali 10 realističnih zahtev in idej, kaj Slovenija potrebuje oz. kaj treba spremeniti in potem to zahtevali.
Ne pa, da poslušamo: Gotof je, Fertik je, Vsi morate iti, vsi ste lopofi,...
Skupaj najdimo teh 10 točk, kaj bi morali narediti in potem to vsi skupaj zahtevajmo in se tudi potrudimo v praksi, da teh 10 točk v praksi uresničimo (preko političnega delovanja, preko poslovnega delovanja,...).
Vendar naj bodo točke realistične in izvedljive tudi v praksi.
Morda je čas, da si nalijemo čistega vina, pogledamo trezno situacijo v kakršni smo in potem začnemo na teh osnovah graditi Slovenijo, ki si jo želimo čez 10 let (na katerih točkah bo Slovenija gradila svoje gospodarstvo, kakšne človekove pravice si želimo imeti čez 10 let, kakšno pravne, moralne standarde, ipd.).
Morda, bi bilo bolje, da bi protestniki prvo napisali 10 realističnih zahtev in idej, kaj Slovenija potrebuje oz. kaj treba spremeniti in potem to zahtevali.
Ne pa, da poslušamo: Gotof je, Fertik je, Vsi morate iti, vsi ste lopofi,...
Skupaj najdimo teh 10 točk, kaj bi morali narediti in potem to vsi skupaj zahtevajmo in se tudi potrudimo v praksi, da teh 10 točk v praksi uresničimo (preko političnega delovanja, preko poslovnega delovanja,...).
Vendar naj bodo točke realistične in izvedljive tudi v praksi.
Morda je čas, da si nalijemo čistega vina, pogledamo trezno situacijo v kakršni smo in potem začnemo na teh osnovah graditi Slovenijo, ki si jo želimo čez 10 let (na katerih točkah bo Slovenija gradila svoje gospodarstvo, kakšne človekove pravice si želimo imeti čez 10 let, kakšno pravne, moralne standarde, ipd.).
nejclp ::
Daleč smo prijadrali, prebral sem Libertarčevo objavo http://libertarec.blogspot.com/2012/12/... ampak pojma nimam, za kaj se zavzema, nekako se mi zdi, da pljuva vse, razen Janše. Morda zato, ker Janše ni vredno omenjati ???
.
Neotom je Janša koristen, Slovencelčkom je treba izbiti iz glave ideje o socialni državi pa komunistično miselnost, pri tem je Janša v veliko pomoč, računajo, da bojo potem, ko Janša opravi svoje, aplicirali svoje ideje o pravični družbi prostega trga (kjer revni ne bojo izkoriščali bogate, tako kot zdaj, aneda)
+plus, neoliberalizem seveda predvideva spoštovanje pravne države.
Torej, fantje, tu ne smemo odstopati niti za milimeter, popolno spoštovanje pravne države!
Seveda pa so pri vzpostavitvi novega, pravičnejšega sistema dovoljena vsa sredstva, zato je tudi tukaj smiselno, da podpiramo tistega, ki pravne države ne spoštuje.
Matako ::
Razumeti morate, da so protesti v veliki meri tudi ventil. Če trajajo dolgo časa se itak vedno zgodita dve stvari (ali-ali):
1 oblikuje se nekakšno bolja ali manj formalno gibanje, odbor, karkoli, ki po slovenski tradiciji itak gravitira k politiki. Oni se potem bodejo z honchoti, organizirajo proteste, nakar čez čas sami "vstopijo v politiko" in krog je zaključen. Recimo, tudi Štrukelj in Semo mislita, da sta taka, samo se nekako pozornost odmika od njiju.
Dajmo si priznati, naš narod obožuje politiko in se o njej prepira. Iskrenost je lepa čednost.
2 Zgubi se moment zaradi višanja praga občutljivosti in navajenosti vseh akterjev. Recimo, ste opazili, kako na 3. mariborski vstaji sploh ni več nikogar motilo, da se je koga "nalamalo" zlomilo čeljust (na gobec!).. medtem ko so še malo prej cvilili zaradi povsem neškodljivega poprovega spreja po nekaj sedečih bikih? Tako kot velja za nasilje na protestih velja tudi za učinek množic. Najprej se je zdela množica 5k že kar impresivna, zdaj verjetno nikogar ne impresionira, če ne vidi saj 2x toliko. Ampak ironija je, da bolj ko se stvar vleče, manj "imajo ljudje čas".
Osebno menim, da lahko le točka 1 prepreči točko 2.
Ampak to je samo moje mnenje.
1 oblikuje se nekakšno bolja ali manj formalno gibanje, odbor, karkoli, ki po slovenski tradiciji itak gravitira k politiki. Oni se potem bodejo z honchoti, organizirajo proteste, nakar čez čas sami "vstopijo v politiko" in krog je zaključen. Recimo, tudi Štrukelj in Semo mislita, da sta taka, samo se nekako pozornost odmika od njiju.
Dajmo si priznati, naš narod obožuje politiko in se o njej prepira. Iskrenost je lepa čednost.
2 Zgubi se moment zaradi višanja praga občutljivosti in navajenosti vseh akterjev. Recimo, ste opazili, kako na 3. mariborski vstaji sploh ni več nikogar motilo, da se je koga "nalamalo" zlomilo čeljust (na gobec!).. medtem ko so še malo prej cvilili zaradi povsem neškodljivega poprovega spreja po nekaj sedečih bikih? Tako kot velja za nasilje na protestih velja tudi za učinek množic. Najprej se je zdela množica 5k že kar impresivna, zdaj verjetno nikogar ne impresionira, če ne vidi saj 2x toliko. Ampak ironija je, da bolj ko se stvar vleče, manj "imajo ljudje čas".
Osebno menim, da lahko le točka 1 prepreči točko 2.
Ampak to je samo moje mnenje.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()
Torej, fantje, tu ne smemo odstopati niti za milimeter, popolno spoštovanje pravne države!
..
Seveda pa so pri vzpostavitvi novega, pravičnejšega sistema dovoljena vsa sredstva,
Ljudse si dovoljo imeti stvari zelo slabo premišljene.
Žal tudi ja, a širjenje te bolezni pomeni le še več te bolezni.
Zato je nujen odpoklic najhujših 'bolnikov', kjer bolezen prepoznajo tudi njegovi lastni podporniki, ki so ga postavili v parlament.
Iz parlamenta se ne leti, zato ker se ne strinjam z nekim poslancem. Iz parlamenta se leti, ker dotičen osebek ni več predstavnik svojih volilcev.
Zato je nujen odpoklic najhujših 'bolnikov', kjer bolezen prepoznajo tudi njegovi lastni podporniki, ki so ga postavili v parlament.
Iz parlamenta se ne leti, zato ker se ne strinjam z nekim poslancem. Iz parlamenta se leti, ker dotičen osebek ni več predstavnik svojih volilcev.
mk818764 ::
Berem ta forum pa iz te teme se vidi, da se ne moremo sporazumet. NIč čudnega, da se ne more nič(in se tudi ne bo) spremeniti. Vsak vleče na svoj mlin.
Matako ::
Ok, počasi začenjam tudi jaz verjetni, da protesti nek učinek imajo. Dober, slab... stvar debate.
Nepovezani poslanec Ivan Vogrin je napovedal novinarsko konferenco, na kateri bo podal pojasnilo v zvezi z umikom podpisa pod zahtevo za razpis referenduma o zakonu o Slovenskem državnem holdingu.
/\/\.K.
Berem ta forum pa iz te teme se vidi, da se ne moremo sporazumet. NIč čudnega, da se ne more nič(in se tudi ne bo) spremeniti. Vsak vleče na svoj mlin.
Dobrodošel na Zemlji.
Predpogoj za kak sporazum je, da znaš vsaj utemeljit svoje izvajanje. Ti si na tej točki povsem pogorel.
Potrudi se razložit zakaj imaš ti prav, in ne le da imaš ti prav. Pa ne pričakovat, da bom nasedel inkantacijam tipa "moralo bi biti". Marsikaj bi moralo biti, pa ni. Inu sedaj? V jok in na drevo?
nejclp ::
Ok, počasi začenjam tudi jaz verjetni, da protesti nek učinek imajo. Dober, slab... stvar debate.
Nepovezani poslanec Ivan Vogrin je napovedal novinarsko konferenco, na kateri bo podal pojasnilo v zvezi z umikom podpisa pod zahtevo za razpis referenduma o zakonu o Slovenskem državnem holdingu.
Jaz sem nekako najprej pomislil, da, zdaj, ko je nepovezan, lahko v praksi izvaja neolib-ideal, prosti trg, ane? Ponudba, povpraševanje. Profit. Zdej, ne vem, kolk se za to pokasira (kolk mu manjka, pol miljona?), upam da bojo tudi kakšni upniki imeli kaj od tega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kdo naj bi bili strici iz ozadja? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 11676 (9557) | Mipe |
⊘ | Novi vse slovenski protest 3.12.2012 ob 16:00 (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 14016 (13359) | Gandalfar |