Forum » Programiranje » Poizvedba po programerjih-strojnikih
Poizvedba po programerjih-strojnikih
vostok_1 ::
Živjo,
poizvedujem po človeku z znanjem strojništva in programiranja (I/O enote itd). Ne iščem profi storitev, ampak bolj "popoldansko/študentske" cene.
Če je kdo zainteresiran naj mi pošlje ZS.
lp
poizvedujem po človeku z znanjem strojništva in programiranja (I/O enote itd). Ne iščem profi storitev, ampak bolj "popoldansko/študentske" cene.
Če je kdo zainteresiran naj mi pošlje ZS.
lp
Isotropic ::
kakšne IO enote, krmilniki?
drugace pa ne pozabiti na rek: kakva meni plata, takva tebi vrata oz. you only get what you paid for.
drugace pa ne pozabiti na rek: kakva meni plata, takva tebi vrata oz. you only get what you paid for.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Isotropic ()
amigo_no1 ::
Jah, to je naša "privatniki mentaliteta" pač, hočejo specializirano znanje za đabe .
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dual boot (Windows 7 & Ubuntu)Oddelek: Operacijski sistemi | 1789 (1464) | softSi |
» | Avstrijci za ohranitev obveznega služenja vojaškega roka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 20801 (18685) | BigWhale |
» | Nemška vojska bo imela hekerski oddelekOddelek: Novice / Varnost | 10287 (7673) | Izi |
» | Bios mi ne najde diska!! (na prenosniku)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2638 (2325) | skurjenc |
» | Helicopter attack ! Filmček - real TV ?Oddelek: Loža | 1808 (1253) | Kaboom |