Forum » Zvok in slika » Ne zazna slušalk/zvočnikov
Ne zazna slušalk/zvočnikov
x4en0n ::
Pozdravljeni!
Do sedaj sem imel na računalnik priklopljen monitor (AOC e2795Vh) in na monitor priklopljene slušalke preko USB. Sedaj sem si kupil kabel (3.5 jack) in hotel zraven povezati še glasbeni stolp. Če glasbeni stolp priklopim odzadaj v računalnik ga ne zazna, če ga priklopim odspredaj v računalnik ga ne zazna in pravtako, če ga priklopim v monitor ga ne zazna. Kabel 100% deluje saj če ga priklopim na telefon funkcionira normalno. Kako rešiti težavo?
L,p
Hvala
Do sedaj sem imel na računalnik priklopljen monitor (AOC e2795Vh) in na monitor priklopljene slušalke preko USB. Sedaj sem si kupil kabel (3.5 jack) in hotel zraven povezati še glasbeni stolp. Če glasbeni stolp priklopim odzadaj v računalnik ga ne zazna, če ga priklopim odspredaj v računalnik ga ne zazna in pravtako, če ga priklopim v monitor ga ne zazna. Kabel 100% deluje saj če ga priklopim na telefon funkcionira normalno. Kako rešiti težavo?
L,p
Hvala
eric_cartman ::
Največkrat je to, da moraš v nadzorni plošči priklopit pravi vhod... Če pa ni to, pa so lahko gonilniki...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava glasbenega stolpa z LCDjemOddelek: Zvok in slika | 3615 (2636) | UNIVERZUM |
» | PC-(HDMI-DVI)-Monitor ne delujeOddelek: Zvok in slika | 3716 (2174) | sl0wking |
» | Zunanji disk-NE DELUJEOddelek: Strojna oprema | 12826 (12320) | Kotar |
» | HP tiskalnik v mreži, kako?Oddelek: Omrežja in internet | 2436 (2263) | Enterprise |
» | Zunanji trdi disk---nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 2465 (1948) | Chessman |