» »

Franc Kangler

Franc Kangler

Temo vidijo: vsi
««
34 / 53
»»

Matheeew ::

Tisti, ki ste bili na protestih...

A lahko kaj napišete o novinarjih? Iz vidika a jim je bolj pomembno, da dobijo zgodbo ali da obdržijo celo glavo.

To sem namreč prebral:
Medtem ko se je Blatnik poskušal čim bolj približati huliganom oziroma se pomešati med njimi, zato da bi pokazal kako delujejo, je ostal ujet med njimi in policisti.

Dobil občutek, da preveč filme gledajo.
(pa čim prejšnje okrevanje želim... da ne bo pomote...)

Sims ::

@darkolord

hahahahaha. Ja, hvala! Žal po nekem času ne gre popravit:D Se mi je zatipkalo :D Sicer pa včasih je bil protestant tisti, ki je protestiral(proti RKC). Za današnje čase imaš pa prav :D

Matako ::

Matheeew je izjavil:

Tisti, ki ste bili na protestih...

A lahko kaj napišete o novinarjih? Iz vidika a jim je bolj pomembno, da dobijo zgodbo ali da obdržijo celo glavo.

Nisem strokovnjak za fotografijo, sem pa opazil zanimiv fenomen: tisti z največjimi objektivi so rinili najbližje težavam. Kaj ni teleskopska optika nič napredovala?

In ja potem je tu še Blatnik s svojim zdaj legendarnim "gangsta" novinarskim izgledom.

EDIT: da ne bo pomote, veliko (TV?) novinarjev je postavilo kamere na kako višje varno mesto ob strani .
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

djordjevic ::

Daedalus je izjavil:

LOL @libertalec. Tip je še enkrat dokazal, da mu žaljivo pisunjenje na račun tistih, s katerimi se ne strinja, gre res dobro od rok. Škoda sam, da je pa poleg vsega še član precej strpne stranke DL... škoda za to stranko.

Na protestih so nekako pričakovano prevladovali stari znanci. Borci, da se po 67 letih v Sloveniji slučajno ne bi kaj spremenilo. Ne bi bilo prav, da bi manjkali. Odkar vemo zanje (če slučajno ne veste zanje ... pridejo vašim otrokom razložit svoje resnice tudi v osnovno šolo) na Facebooku in Twiterju vsak teden objavljajo poročila o "totalitarizmu v Sloveniji", "pošasti neoliberalizma", "genocidnemu Izraelu" in "velikemu čezatlantskemu satanu, kjer ljudje umirajo po ulicah ... med dvema službama". Pred volitvami pozivajo h glasovanju za svoje. Ko jih izgubijo (t.j. obakrat v 67 letih) pa jezno vztrajajo, da je zdaj že res dovolj: vlada naj odide in njihovi naj se vrnejo, ali pa bo tekla kri! Zažigajo radarje in glancajo parkomate. Mitingi resnice so priložnost, da javnosti znova razložijo svoje ugledne strokovne poglede; za vsak slučaj, če kdo (še) ne bere Dnevnika, Dela, Mladine ali kakšne druge različice Politike Ekspresa.

Vendar bi bilo krivično ne omeniti drugih vrst protestnikov; te zmesi večno naivnih do-good-erjev; nezadovoljnih prejemnikov proračunskega denarja; zrevoltiranih slehernikov, ki so politično zaspali pred dvajsetimi leti in danes ne razumejo, kaj se je v Sloveniji vmes zgodilo; benefitorjev političnih strank, ki jih ni na oblasti; die-hard ideoloških agitatorjev in amaterskih revolucionarjev; nogometnih navijačev; ter simpatične družine Manson s FDV.

Get you head examined, man. Star sem 31 let, delam v zasebnem sektorju praktično od začetka svoje delovne kariere, ne zažigam radarjev in parkomatov. Poleg redne službe imam registrirano dopolnilno dejavnost, da mi lahko DURSi in AJPES-i veselo izstavljajo račune za svoje storitve. Po izobrazbi sem faliran FDV-jevec, po poklicu sistemski inženir. Delam večinoma za stranke iz tujine in počasi gledam, kako se tudi poklicno prebiti na tuji trg, al pa dva. Kam torej spadam?

Poln kurac mam slovenske politike (vse, tudi Libertalca). Danes grem na volitve glasovat za #gotofje. Kam boš pa mene vtaknil? A med one, ki jih je treba bombardirat?

Narod, ki mu takšni kalibri krojijo usodo je (že) na srednji rok obsojen bodisi na humanitarno pomoč ZN, NATO bombandiranje - ali pa kar oboje.

Tale blog post je manifestacija vsega, kar je resnično gnilega v tej državi. Če nisi z nami, si proti nam. In da takele kozlarije piše nekdo, ki se javno razglaša za libertalca , je v najboljšem primeru resna žalitev za to besedo. Ampak ajd, važno je, da ma Tomaž koga za vlačit po zobah (oziroma blogu). Pa hvala za kvalitetno izraženo pluvanje po sodržavljanih in dobre želje za prihodnost. S strani človeka, ki bi po definiciji moral zagovarjati... da vidimo:

A proponent of libertarianism, the group of political philosophies that advocates minimizing coercion and emphasizes freedom, liberty, and voluntary association.

Pozerji, pa res.To je res zmaga mita o stricih iz ozadja. In dokaz, da komentator lih ne ve dobro, kaj piše. V življenju je tako, da delaš s tem, kar imaš na voljo. In rinit z glavo skozi zid, dragi moji, je kretensko. Si jo slej ko prej grdo razbiješ. Nekaj za premišljevat, če je sploh volja malo premislit svoja stališča.

Zelo podobno na tej strani. In ja, še en precej sfaljen zapis kao libertarca. Po vsem jugoslovanskem, kar je napisal, sumim, da je pravi jugonostalgik, samo latenten, prav Štih. ;((
No grave is deep enough to keep us in chains.

Matheeew ::

Kangler na dopustu, podžupan v bolnici, Zorko pa odstopil:
https://www.dnevnik.si/slovenija/lokaln...

Zeitgeist ::

kakšne pa so sploh alternative v Mb?

Daedalus ::

Sej sta še najmanj dva podžupana v pipeline-u. Tak da ni panike.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Zeitgeist ::

jaz sem razumel da so vsi gotofi :D

WarpedGone ::

libertarec:
Razvojna zavora Slovenije ni vlada. Ampak tisti na ulici, ki v resnici niso pripravljeni na te spremembe. Ki ves čas držijo figo v žepu, podprejo le spremembe, ki se jih ne dotaknejo. Želijo si politikov, ki jim bodo še naprej lagali - da so vsega krivi tajkuni, kapitalizem in drekavac iz tunela. Neke nove čarovnice, prave in izmišljene. Imamo korumpirano in nesposobno politiko, ja, ker smo jo vsa ta leta volili. Vse, ki so razmišljali drugače smo pregnali. Bili so namreč pretnja naši najvišji vrednoti: statusu quo. Takšna miselnost ne vodi iz krize, ampak v krizo.

deadalus, ti nisi del rešitve, ti si del problema.
Zbogom in hvala za vse ribe

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: BigWhale ()

PaX_MaN ::

A da je pomembno koga se izvoli v parlament?

T-h-o-r ::

WarpedGone je izjavil:

libertarec:
Razvojna zavora Slovenije ni vlada. Ampak tisti na ulici, ki v resnici niso pripravljeni na te spremembe. Ki ves čas držijo figo v žepu, podprejo le spremembe, ki se jih ne dotaknejo. Želijo si politikov, ki jim bodo še naprej lagali - da so vsega krivi tajkuni, kapitalizem in drekavac iz tunela. Neke nove čarovnice, prave in izmišljene. Imamo korumpirano in nesposobno politiko, ja, ker smo jo vsa ta leta volili. Vse, ki so razmišljali drugače smo pregnali. Bili so namreč pretnja naši najvišji vrednoti: statusu quo. Takšna miselnost ne vodi iz krize, ampak v krizo.

ne, neoliberalci ste del problema
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Evo, prave barve so razkrite.
In pol se kao libertarec moti? Zadel je žebljico na glavico.

Levaki bi radi nazaj na oblast brez volitev.

prave barve so razkrite? a to je kao presenečenje, da levičarji ne bomo podpirali oblastnikov, da razfukajo državo?

also

http://www.rtvslo.si/svet/globusov-inte...

http://www.rtvslo.si/globus/arhiv.php

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: T-h-o-r ()

BigWhale ::

Tole bom pustil tlele ...

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Gandalfar ()

lol, s takim linkom ti pa ne bo ratalo česa sem spravit

:D

da pa v podmladku SDS delujejo aktivni nacisti, pa tudi ni skrivnost

Zgodovina sprememb…

amigo_no1 ::

Gibanje "Tukaj je Slovenija" s Karantanskim panterjem so po tvoje nacisti ? Resno ?
http://www.tu-je.si/index.php?id=55
http://www.tu-je.si/index.php?id=56
http://www.tu-je.si/index.php?id=169

Pomoje ta dečko niti ne ve, kaj predstavlja simbol na njegovi majici...

Zgodovina sprememb…

dobro, bom rekel bolj politično korektno: težki nacionalisti, ki se identificirajo z nacizmom

Zgodovina sprememb…

Jaz sem se precej lepo zdefiniral. In to, da sem del problema, boš pač malo pojasnjeval. Kje točno že zagovarjam to, kar mi, kot udeležnecu protestov, podtika Štih? Ajde, s citati.

Definitivno pa nikol nisem in nikol ne bom podpiral politike izrednih razmer in arogantnih riti na oblasti. Pa nekak ne maram, da mi po glavi serjejo vladni uslužbenci. Oboje me preveč drago stanejo. Tomaž ma pač ta problem... da je ratal del problema, ki sliši na ime arogantni uradniki. Za katerega so vse krivi drugi, samo ne politika, ki jo s svojim udejstvovanjem v njej, aktivno podpira.

Pa še tole bom izpostavil. Kdo je na dan privlekel tajkune in kdo je vseskozi uporablja kot krinko za lastne pretekle faile? Aktualna Vlada, jap. In kako se Vlada ne uvršča v množico, ki zajema korumpirano in nesposobno politiko? To je kr težek fail v logiki, FYI.
[J.P.Sartre]

thor:
prave barve so razkrite? a to je kao presenečenje, da levičarji ne bomo podpirali oblastnikov, da razfukajo državo?

A te daje šizofrenija al samo močna amnezija?

V Sloveniji se od legalnih in legitimnih predstavnikov naroda zahteva tri pogoje - 1) kandidaturo, 2) izvolitov in 3) večino. Veselo na delo. Mitingi resnice niso nadomestilo za to.

amigo_no1 ::

Nekje v 20 stoletju je beseda nacionalist dobila zlovešč pomen, kar nikakor ne more biti.

sskj:
nacionalist -a m (i) pristaš nacionalizma:
ozkosrčni, zagrizeni nacionalisti; nacionalisti in
šovinisti / nacionaliste je okupator pobil ali izselil
narodno zavedne ljudi

beri:
Nacionalizem @ Wikipedia

ja, vsi vemo, kaj se misli s tem in kdo so tu-je-si

Pa še tole bom izpostavil. Kdo je na dan privlekel tajkune in kdo je vseskozi uporablja kot krinko za lastne pretekle faile? Aktualna Vlada, jap. In kako se Vlada ne uvršča v množico, ki zajema korumpirano in nesposobno politiko? To je kr težek fail v logiki, FYI.

Si le še en v dolgi falangi Pravih Slovencev, katerim je kristalno jasno kaj je narobe, nimajo pa niti najmanjše ideje kaj je prav. Čudovito znajo bit Proti, ampak v trenutku zmrznejo, ko je treba bit Za. Super vidijo napake 'nasprotnika' in imajo obupno veliko povedat čez njegovo formo in detajle. In zakaj točno je nek detajl v zadevi obupno narobe.

Spremembe prinesejo demonstracije z jasnimi zahtevami kaj se naj spremeni *poleg* priimkov. "Odstop" ni nobena sprememba ampak prikrito rušenje trenuno vladajoče garniture.

Ta folk enostavno še ni odrastel. Spremembe na bolje se bodo zgodile same od sebe, ko bo folk sam začel delovat drugače - mal manj čisto birokratsko, mal bol po ZKP.
Ta folk na ulici so tudi razni uradniki, ki med uradnimi urami Hebejo hebene stranke, razni Janezi Novaki, ki nimajo pomisleka pri plačilu storitve brez računa, študenti brez statusa ki brez pomisleka delajo preko tujih napotnic, 'samohranilke', ki so samohranile sam zato, da od socialne dobijo višje doklade itd, ipd.

Smejimo se grkom in se ne zavedamo, da se gledamo v ogledalo.

Zgodovina sprememb…

kaj naj se spremeni

1. točka

potrebno je upoštevati ustavo RS;
kdor jo krši, bo odgovarjal pred sodiščem

Zakaj ne sledite svojim zahtevam in upoštevate te Ustave?
Nezakonito == neustavno.

V takem dreku smo ravno zato ker se nonstop tako krčevito zahteva spoštovanje napisanih pravil.
Zato ti potem zarad nekaj 100 EUR dolga, država zapleni hišo.
Zato ti zarad narobe pridobljene cifre, odkorakajo orgaizatorji mednarodnega kriminala.
Zato ti zarad nesposobne tožilke, iz države spizdi že obsojen krimnalc.

Ne, tej državi ne manjka spoštovanja prava.
V tej državi je PREVEČ spoštovanja "golega" prava in obupno premalo spoštovanja ZDRAVE KMEČKE PAMETI.

Zgodovina sprememb…

dstr17_ ::

Spremembe prinesejo demonstracije z jasnimi zahtevami kaj se naj spremeni *poleg* priimkov.
Te jasne zahteve obstajajo, pravna država, samo nekateri se sprenevedajo da jih ne vidijo.

Gladi ::

T-h-o-r je izjavil:

dobro, bom rekel bolj politično korektno: težki nacionalisti, ki se identificirajo z nacizmom

To je tak budalizem, kot če bi rekel da vsak ki podpira SD/PS simpatizira z komunizmom.

W1: Spet gnilo generaliziraš in predalčkaš. Da bo nekaj jasno - v MB se je zgodba začela proti skorumpirani lokalni politiki. V prvi vrsti. V drugi vrsti pa proti skorumpiranosti in neučinkovitosti politike in general. A sem zdaj kar naenkrat skrajnež, ker, pazi, zahtevam (ker to plačujem) odgovorna in zakonita ravnanja izvoljenih predstavnikov?

Ti pa le še eden v falangi Pravih Slovencev, ki so si izbrali eno, edino in posvečeno politično opcijo, ki je absolutno najboljša in nezmotljiva. Vsi ostali, ki se ne strinjamo z edini, pravimi in neposvečenimi, smo pa ali hud problem ali butli ali pa [vstavi slabšalnico/žaljivko po želji]. Predvidljivo dolgočasen si Warped. Ko mehiške telenovele. Goniš tisto eno in edino - kdor ni z nami, je proti nam. Tako kot domnevni libertalec Štih.

Moji predlogi sicer so zapisani. So tudi lepo konkretni. Verjetno si spregledal tisto o odprodaji državnega premoženja. Al pa kritike vgrajevanja preverjenega kadra v podljetja pod državno kontrolo. Pa ukinitev državnega sveta in obveznih cehovskih združenj. Takole, one najbolj pomembne, ki jih anytime stresem iz glave. Samo, se jih spregleda, ko rumena vseka čez oči. Kaj čmo.

Zakaj ne sledite svojim zahtevam in upoštevate te Ustavo?

Kdo točno ne upošteva Ustave? Imena in priimke. Al boš pavšalil?
[J.P.Sartre]

Goniš tisto eno in edino - kdor ni z nami, je proti nam. Tako kot domnevni libertalec Štih.

A boš presenečen, da sm tole hotu napisat zate?
Kjerkoli smrdi po janši, dobivaš skorajda božjastne napade.
V drugi temi je pahor že janševa marioneta.

Resno, od odraslih ljudi se pričakuje odraslost. Tavtologija, ki pri nas ne drži.

Kdo točno ne upošteva Ustave? Imena in priimke. Al boš pavšalil?

Težko, ker se niste registrirali, da boste delal štalo.
Al boš trdil, da si ti slučajno tisti, ki je bil miren, štalo so delali pa drugi?

Ja, sm namenoma zloben, ker nočte dojet problema in smisla.

Zgodovina sprememb…

svobodni državljani nikakor ne potrebujejo kakšnega "dovoljenja" oblasti, da se svobodno gibljejo po državi

ampak seveda, to je glavni problem slovenije, ne lopovi, ki še kar naprej vladajo in vladajo

Zgodovina sprememb…

@WarpedOne

Lahko mi razložiš v temi o Francu Kanglerju, zakaj naj ne protestiram proti njemu, in negovim odločitvam za Maribor. Ter zakaj še pravni mlini niso naredili svoje. Zakaj še čakam epilog sodstva .. itd. Pa ne boš rabil bit zloben. Bomo skušali dojet.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sims ()

A boš presenečen, da sm tole hotu napisat zate?

Ja. Nimam pretiranih tendenc folka žigosati kot to rad počne marsikdo. Če ti jaz nazaj napišem, da si [pridevnik po želji], si si to moral resno zaslužit. Kot kak luli, recimo. Ti kr lepo mej svoja prepričanja. Če te pa motijo moje replike na njih, pa jebat ga. Spiši si Greasemonkey skripto, ki to bo skrila moje poste, pa bo.

Kjerkoli smrdi po janši, dobivaš skorajda božjastne napade.

Ne maram arogantnih avtoritarcev. To je moja slabost, ki se je zavedam. Sem pred kakim letom službo menjal pretežno iz tega razloga - šef je bil arogantni avtoritarc. Bi pa ga (Janšo) precej lažje prenašal, če bi človek imel nekaj takta... tako pa ga nima. Plus, resno mi grejo na živce ljudje, ki ne premorejo samokritičnosti. Strici iz ozadja pa to. Al pa ona, da so za vse slabo na tem svetu krivi - državljani. Pa da frontalnih napadov na vsakogar, ki se ne strinja s politiko sedanje Vlade, sploh ne omenjam. Mislim, da sem tam v času Pahorjeve vlade in propadlih reorm dostikrat slišal (bolj z desne), da je politika umetnost mogočega. Sam očitno ne za vse. Za ene je my way or the highway. Tako se ne moreš pogajati. In del tega odpora leti tudi na to. Če ljudi stiskaš v kot, pričakuj reakcijo. In ne bit presenečen, ko se bo zgodila, ker se bo. Ja, bo treba odrasti, se strinjam.

V drugi temi je pahor že janševa marioneta.

A to da sem jaz kdaj trdil? Quote? Mene je samo zanimalo, kako dolgo se bo lahko Pahor sklanjal pred Janšo. Itak da ga bojo torpedirali, kot so Turka. Pa magari z zlimanimi "dokazi". Ni zime za eskime, pa to. Edino če si neskončno naiven, pa misliš, da se bo pristop, kot si ga zamišlja SDS, preko noči spremenil. Ne bo se. In oni, ki se z njimi ne strinjamo, bomo še naprej npr. jugosloveni. Besede glavnega PR-ovca SDS-a. Pol se pa čudiš, da jih ne prenesem.

ampak seveda, to je glavni problem slovenije, ne lopovi, ki še kar naprej vladajo in vladajo

Kot kaže, se jim bomo po novem mogli še opravičevat, ker jih ne maramo. V dobro smer gre tale debata. Politiki so nedolžne ovce, krivo je ljudstvo.
[J.P.Sartre]

Kot kaže, se jim bomo po novem mogli še opravičevat, ker jih ne maramo. V dobro smer gre tale debata. Politiki so nedolžne ovce, krivo je ljudstvo.

ja saj sds in njihovi analitiki kar naprej poudarjajo, da bi bilo potrebno menjati ljudstvo

Mr.B ::

Dantjue ideja, povežite neonaciste z JJ-jem, potem pa zaradi prepovedi takih gibanj, razpustite stranko SDS. Morda boste lažje spali ko ne bo bav bava...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

kak typo je iz fantje v dantjue

Mr.B je izjavil:

Dantjue ideja, povežite neonaciste z JJ-jem, potem pa zaradi prepovedi takih gibanj, razpustite stranko SDS. Morda boste lažje spali ko ne bo bav bava...

naj raje na svoj spanec skrbi danes predvsem kanglaman

Zgodovina sprememb…

Lahko mi razložiš v temi o Francu Kanglerju, zakaj naj ne protestiram proti njemu, in negovim odločitvam za Maribor. Ter zakaj še pravni mlini niso naredili svoje. Zakaj še čakam epilog sodstva .. itd. Pa ne boš rabil bit zloben. Bomo skušali dojet.

Če prav vidm, sma v pravi temi... Komot protestiraš proti njemu. OK?

Komot stojiš na ulici s transparentom med nogami, pred trebuhom al pa na glavi. Transparent lahko tut kam obesiš (sam dej ga pol ko bo konc, sam v kanto nesi, ne ga pustit snagi al kaj že majo v Mb). Med 6 zjutraj in 10 zvečer se lahko tut na vsa usta dereš. Priporočam le, da se vzdržiš hudih vulgarnosti, bo imel tvoj protest večjo težo kot če mu enostavno J M.

Če pride kak policaj in ti reče da se odstrani s ceste na pločnik, ker oviraš promet, ga ubogaj, ok?
Če ti reče, da se odstrani, ker se dogajajo pizd*rije in je velika šansa, da dobiš granitno kocko v glavo, ga tut ubogaj, OK?

Nikakor pa ne pozabit, da ne glede na lepoto tvojih transparentov in ne glede na moč tvojega glasu, zapeljivost tvojih očit, tvoj glas šteje natanko 1. Ne 0, ne 10 ampak 1. ~10k demonstrantov je veliko a vseeno to ni legalen način menjave oblasti. Za kaj takega je v demokraciji potrebno:
a) najprej ugotovit koliko duš točno je o neki temi sploh upravičeno povedat svoje mnenje
b) koliko duš deli neko možno mnenje

Uradno gledano so teli protesti neformalen pritisk na formalno izvoljeno osebo.
Vi na ulici ste "strici iz ozadja", ki mimo formalnih mehanizmov poskušate izsiliti svojo voljo.

Menda je to nekaj, proti čemur protestirate?

Pod črto:
Mi je pa precej čudno, da ni legalne poti po kateri bi lahko volilci odstavili svojega župana, poslanca ali predsednika. Kje je problem, da se predpiše uradna pot? Zbere se recimo X% podpisov registriranih volilcev v občini, kar obvezuje razpis za 'splošno nezaupnico' oz ponovne volitve župana, kjer je obstoječi župan avtomatsko obstoječi župan (lahk se temu seveda tut odpove).

Enako za posamezne poslance. Tle je sam problem, da mamo zblojen volilni sistem, po katerem v parlamentu ne sedijo točno tisti, ki so dobil največ glasov ampak se zram meša še pripadnost stranki. Če se to spremeni, lahko identično velja za poslance. Nek poslanec nardi pizdarijo, se zbere Y% podpisov in v okraju kjer je bil ta poslanec izvoljen, se ponovi volitve. Če je izvoljen še enkrat, nadaljuje svoje delo, sicer pa pač nekdo drug.

V pravni državi te lahko odstavi tisti, ki te je nastavil. Vse drugo je kr neki.

Podpisal.

Skrbeli so me detajli, a vidm da je zadeva precej domišljena:
Glasovanje o ljudski nezaupnici proti poslancu se izvede v volilnem okraju ali okrajih, v katerih je bil poslanec izvoljen.

Genau so.

Če bodo ti protesti rodili takšno spremembo zakonodaje, smo kot družba storili velik korak naprej.

E, točno to. Ampak vidiš, potrebna je bila 'ljudska iniciativa', da je sploh prišlo do, imo, precej dobro zamišljene formulacije (ki po pravni plati gotovo še zahteva piljenje, da bo izvedljiva in v skladu z zakonodajo), ki lahko precej dobro zgrabi za jajca izvoljene predstavnike, da na položajih ne bi delali sranja.

Oldi ::

Pobudo bi politikantje takoj zlorabili in s tem rušili poslanca, na katerega bi se spravili z vsemi medijskimi kanoni, neglede na dejstva. Rešitev ne more biti v novih normah, volitvah..., lep dokaz so včerajšnje volitve, ki so za nekaj nadaljnih mesecev zabetonirale smer navzdol.

Najprej rabimo medije, ki bodo sankcionirali zlorabe, ne pa da je edino pravilo dobra novica je slaba novica. Nato pa volilce, ki bodo brali te medije, skratka edina rešitev na političnem področju je ozaveščeni volilec, o čemer je pisal Repovž v uvodniku zadnje Mladine http://www.mladina.si/118206/na-deset-l...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Oldi ()

Oldi je izjavil:

lep dokaz so včerajšnje volitve, ki so za nekaj nadaljnih mesecev zabetonirale smer navzdol.

You mind explaining that brain fart?

jype ::

Ni mu všeč, da mamo barbiko za predsednika. Men tut ne, ampak se ne sekiram pretirano.

Bolj me skrbi, da je sedanja vlada očitno nesposobnejša od prejšnje, glede na do sedaj predlagane reforme - pri tem se žal moram strinjat, da gremo navzdol.

@WarpedOne

Pošteno napisano. Vsak ima svoj razlog za te proteste. Nekako bi rekel, "če sodstvo noče, te bomo pa mi" Ampak to ni prav, nisem jaz za to tukaj, da bi sodil. Imam pa oči in vidim, kaj je župan naredil in kaj ni. In tudi on odgovarja za ljudi, ki jih nastavi in ti naredijo štalo. Žal ... Mene konkretno ne zanimajo njegove ovadbe, temveč njegovo delo. In ja, če bi bil inštument, za izkazanje nezaupnice, bi ga uporabili(pa bi se pač tam videlo, koliko podpore še ima). Trenuten inštument so demonstracije.

In ne, ne bom zažgal ne tvojega ne svojega avtomobila.

"Gotof je!"

Kdor z izvolitvijo Borata ne vidi pospeševanja v smer navzdol, mu ni pomoči, je slep oziroma zaslepljen z borbo levo-desno. S tretjerazrednimi temami maskirajo pritlehno borbo za oblast, 2/3 Slovencev jim pa naseda in voli tipa, ki nas je pripeljal tja in ki drži štango drugemu še večjemu nesposobnežu.

Ma brez veze zgubljat čas in energijo, jebe se men za te proteste, itak folk pojma nima za kaj se gre in kaj hoče. Bratsko se bosta isto geslo drla zagrizen levičar in zagrizen desničar, nekdo, ki res pozna sceno in nekdo, ki se mu jebe za vse skup. Smo daleč pod Tahrirom, tam so vsaj vedeli kaj bi radi, pa jim kljub temu ni nič ratalo.

PaX_MaN ::

Oldi je izjavil:

Nato pa volilce, ki bodo brali te medije, skratka edina rešitev na političnem področju je ozaveščeni volilec, o čemer je pisal Repovž v uvodniku zadnje Mladine http://www.mladina.si/118206/na-deset-l...

Ozaveščeni volilec, pajade.
Na ustavne spremembe o referendumih je pripombe pisno poslalo celih pet volivcev, seveda so trije od teh tahuj troli v sloveniji (Gvido Novak, Blaž Babič in Andrej Šiško), za dobro mero pa je na javni predstavitvi potrolal še Aleš Primc.:|

Oldi> Ma brez veze zgubljat čas in energijo

Zgubljat vsekakor. Če to dvoje pravilno uporabiš, lahko dosežeš svašta.

Matako ::

Ironično: proteste lahko reši predvsem Kangler sam. Dnevnik.si razširja govorice iz "zanesljivih virov", da bo še danes odstopil.

Brez njegovega odstopa so namreč sami protesti gotovi, slej kot prej.

Glede dolgotrajnih protestov "do končne zmage" pa je treba upoštevati rek, ki ga pripisujejo Napoleonu, nekaj na temo (pbl.): ne bojuj se predolgo časa, ker te bo sovražnik predobro spoznal.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

PaX_MaN je izjavil:

Ozaveščeni volilec, pajade.

Se čist strinjam, tega filma ne bomo videl, je pa edina pot za politično rešitev. No v bistvu ni, ker folk je v povprečju precej glup in bodo vedno volili njim primerne tupake. Za nas je edina rešitev prosvetljena diktatura oziroma prosvetljeni strici v ozadju, ki bodo na volitvah folku pod nos molili razne modelčke, ki bodo v mandatu ubogali strice - skratka to, proti čemer so vsi Slovenceljni.
Žau EU trojka ne bo prosvetljena, zato

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Oldi ()

Oldi> Za nas je edina rešitev prosvetljena diktatura

Kul! Kje pa dobre prosvetljene diktatorje prodajajo?

jype je izjavil:

Kul! Kje pa dobre prosvetljene diktatorje prodajajo?

Zmanjkalo, so strici iz ospredja vse že davno pregnali nazaj v stroko in privat življenje.
««
34 / 53
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

V Budimpešti protesti proti davku na internet (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
16238763 (33893) m0LN4r
»

Šolnine in poprov sprej (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / NWO
12133048 (23873) CaqKa

Novi vse slovenski protest 3.12.2012 ob 16:00 (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5714125 (13468) Gandalfar

Več podobnih tem