» »

Iščejo se League of Legends igralci. [EU West]

Iščejo se League of Legends igralci. [EU West]

Twixz ::

Pozdrav vsi vi, ki radi igrate igro League of Legends. Ekipa je izgubila par članov in treba jih bo nadomestiti.

Iščejo se (zaenkrat) trije igralci za EU West server. ELO ni važen, ker sistem po katerem je ELO narejen, ni omembe vreden.
Torej. Kaj se išče? Vse. Mogoče najbolj jungle in pa solo top, ter support (kar lahko tudi jaz prevzamem) in potem tisti "support" odigra adc rolo.
Sam trenutno igram najraje adc, čeprav mi gre tam najslabše (gledano po zmagah), iz večih razlogov (ganki - turret divanje, slab support, feedanje ostalih lanov nakar se late game mid battle sprevrže v one team harassment.).
Drugače pa poznam tudi druge lane oz. role, tako da mi tudi supportat ni problem. Dokler je carry carry in ne c od carryja.
Igral prejšnjo sezono nisem kaj dosti ranked (malo za pokušino), ker začel sem lani decembra in niti nisem bil v formi za kaj takega. Season III sem pa vzel bolj resno. (:

Sem probal na forumih official strani od LoLa, si najdit eno ekipo. Sicer se je javilo ene 10 ljudi, ki pa so imeli 1000 ELO z razlogom.

Igra se večinoma popoldan in zvečer, vsak dan.
Več informacij na zasebno sporočilo (prosim da prilepite vaš summoner nick, da se vas doda in "sproba" v teamu.)
Hvala.
Priporočen je skype oz. vsaj en teamspeak program (za kar se naknadno zmenimo).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Counter strike GO

Oddelek: Igre
444675 (2459) next3steps
»

Stran za igranje Taroka

Oddelek: Igre
4411111 (5807) technolog
»

V šahu čedalje več remijev, prednost belega pa ostaja (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
7227052 (19987) Jst
»

Lopovi obvladajo delo pod napetostjo

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
112806 (1588) Tomas 33

Več podobnih tem