Forum » Mobilne tehnologije » Samsung galaxy S III + Navigon
Samsung galaxy S III + Navigon
springfresh ::
Zdravo!
Zanima me ali mi lahko kdo pomaga pri namestitvi navigacije na s3. Sama aplikacija se mi na telefon namesti in pol ko te vpr. če bi si datoteke rad prenesel preko WiFija ali PCja, kliknem na možnost WiFi, vendar mi javi napako "Namestitve ni bilo mogoče zagnati. Pomnilniška kartica ni vstavljena. Vstavite pomnilniško kartico in ponovite postopek."
Kakšen nasvet?
Hvala!
Zanima me ali mi lahko kdo pomaga pri namestitvi navigacije na s3. Sama aplikacija se mi na telefon namesti in pol ko te vpr. če bi si datoteke rad prenesel preko WiFija ali PCja, kliknem na možnost WiFi, vendar mi javi napako "Namestitve ni bilo mogoče zagnati. Pomnilniška kartica ni vstavljena. Vstavite pomnilniško kartico in ponovite postopek."
Kakšen nasvet?
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljša rabljena grafična za max 30€ za LinuxOddelek: Strojna oprema | 2218 (1578) | Riff |
» | Prenosnik - novi windows, ni wifijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1456 (1089) | stiper7 |
» | Windows ne pride v sistemOddelek: Operacijski sistemi | 1162 (1075) | 5er--> |
» | XBMC + IPTV + 2 mrežni karticiOddelek: Programska oprema | 5112 (3856) | markostano |
» | Ubuntu in Win7 Dual BootOddelek: Operacijski sistemi | 2203 (1838) | Icematxyz |