» »

Windows ne pride v sistem

Windows ne pride v sistem

BorutO ::

Mam en resen problem.

Bom šel kar podrobno po postopkih povedat problem(e).

Že par dni me je Photoshop zajebaval v živi mozeg ... Delal ni za nič na svetu, ni pomagala odstranitev programa in ne odstranitev vsega, v vezi photoshopa, v registru.
Sem lepo vzel windows 7 Ultimate, pa na novo posnel windows gor ... se lepo nasname, pa potem lepo posodobim windows s temi novimi posodobitmami, pa dela vse ok. Vstavim na koncu notri CD za gonilnik grafične kartice in nastane prvi nepričakovan problem ... Ko po namestitvi gonilnikov, po zahtevi, na novo zaženem windows ... se zažene in pride tako daleč, da zaigra začetna windows muzika ... ali na monitoru se pojavi samo ozadje.


Pritisnem ctrl+alt+delete, pa se prikaže po celem ekranu samo tema (črna slika).

Se razpizdim, pa grem spet na novo windows gor snemat, in vse je bilo isto vedno.
Potem pa ravno par ur nazaj nasnamem gor windows, takoj ko vstopi prvič v windows po namestitvi, pa kar samo od sebe naredi en Update, ki zahteva ponovni zagon računalnika. Zaženem na novo, pa mi spet isto pokaže ... samo ozadje, s tem, da niti cdja za gonilnike grafične kartice še niti v računalnik nisem vtaknil, pa je že zajebavao.

Sem spet šel na novo namestit windows, pa potem označim v začetnih nastavitvah, da naj ne posodobiva računalnika, pa normalno pride v sistem ... Zaženem na novo računalnik, pa vse naredi v redu, zato vzamem cd za grafično gonilnike, spet po namestitvi zaženem na novo računalnik, pa spet isto naredi!

In to se mi dogaja že od včerej, windows pa sem si verjetno od včeraj pa do danes naložil gor 20x pa skos isto.

Naj še povem, da sem do pred včeraj windows nalagal gor s tega CDja že zagotovo 30x pa je vse delalo v redu, zdaj pa kar na enkrat nastanejo težave.

Grafična kartica je videti v redu, ostalo pa .... računalnik je zelo dober. i7 6 jedrov.

Upam, da bo kdo vedel v čem je problem ...
  • spremenil: BorutO ()

Icematxyz ::

Vstavim na koncu notri CD za gonilnik grafične kartice in nastane prvi nepričakovan problem ...


Snemi gonilnik za grafično kartico s strani proizvajalca grafične kartice in poskusi še tistega.

BorutO ::

Tudi ne dela. Sem z neta potegnil, da avtomatsko zazna grafično in nove gonilnike .. je nasnelo gor, pa mi spet isto kaže samo ozadje.

Mogoče, da bi grafična bla hin? Glede na to, da je še pred reinstallom windowsa še lepo delala, dvomim, da bi se kar tak sama od sebe pokvarla ...

To je pa že prava zadeva za testiranje živcev ...

Icematxyz ::

Po opisu sodeč je težava najverjetneje povezana s gonilniki, ker tako kot sam praviš dvomim, da bi ravno sedaj prišlo do okvare grafične kartice, če je torej prej delala dobro, ne vem, morda če poskusiš z novo namestitvijo W7 in počakaš s posodobitvami + ročno snameš gonilnik s strani proizvajalca (AMD, Nvidia, Intel) in ga namestiš in preveriš stanje.

BorutO ::

Saj sem potegnil nove gonilnike s strani proizvajalca za ATI Radeon HD ... Pa kar ne dela ...

Windows sem tak že 30x namestil, pa skos eno in isto dela.
Problem je, da niti ne morem gonilnika dol zbrisati, če niti v namizje ne more, v varnostnem načinu pa niti noče odstranjevati datotek pod uninstall programs ...

Do prejšnjičč sem vedno isto vse delal, pa je normalno šlo vse ... posnel na novo windows s tega CDja, ki sem zdaj, potem prvo naložil gor antivirus, nato grafično kartico itd ... pa je vse normalno delalo.

To da bi pa večkratni format windowsa kaj zjebal disk, pa ni nobenega dvoma a?
Jaz namreč dostikrat windows kar vržem na novo gor, če mi kakšen program jebe. Takrat se mi ne da iskati napake po celem računalniku in registru, pa kar windows gor naložim. ker mam eno uro slabe dela vse skup, napako pa lahko iščem cel dan.

BorutO ::

OMG ... zaj je pa začelo delati! Odprl sem škatlo, pa kar udaril s svetilko po grafični, pa se je kar sam od sebe resetiral računalnik, pa je pokazalo namizje?!

Zgleda, da je grafična zaštekala ali nekaj ... prvič vidim in slišim za kaj takega ...

Icematxyz ::

No samo da si uredil in pa če bo se težava še pojavila boš verjetno moral razmisliti o zamenjavi problematičen komponente. Torej po opisu sodeč najverjetneje grafična kartica ali morda torej osnovna plošča.

amigo_no1 ::

Katera grafična, matična ?

5er--> ::

Po mojem samo grafična kartica ni bila dovolj dobro v slotu matične.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik težave - pojedel mi bo vse živce

Oddelek: Pomoč in nasveti
142677 (2070) 4ever
»

Najboljši Windowsi!

Oddelek: Operacijski sistemi
245203 (4132) solatko
»

Nov računalnik - problem driverjev

Oddelek: Pomoč in nasveti
272577 (2110) Acies
»

nVidiini gonilniki popravljeni

Oddelek: Novice / Grafične kartice
247153 (6163) Dragi
»

Prenosnik LENOVO 3000 N200 težava

Oddelek: Strojna oprema
326856 (3808) TribesMan

Več podobnih tem