Forum » Strojna oprema » CD-RW 548 TEAC
CD-RW 548 TEAC
Border ::
Imam WIN XP profesional
In nikakor z nobenim programom ne morem navadn AVDIO CD konvertat v WAV. noben program mi noce prepoznat TEACa??? Zakaj???
ps: V Explorerju mi pa drgac cda spila...???
kaj je to??
lp Uros Hren
In nikakor z nobenim programom ne morem navadn AVDIO CD konvertat v WAV. noben program mi noce prepoznat TEACa??? Zakaj???
ps: V Explorerju mi pa drgac cda spila...???
kaj je to??
lp Uros Hren
Han ::
Že nisi uporabil pravega. Exact Audio Copy, Winamp, IsoBuster, Nero, WinOnCD... to naredijo brez težav.
Morda pa je ta CD zaščiten proti kopiranju?!
Morda pa je ta CD zaščiten proti kopiranju?!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Border ::
Probal sem z 3 različnimi originalnimi CDji. Pa ne gre! Kolega ima ista dva programa in mu normalno dela men pa ne! V edem mi sploh noce prepoznat CD-RW v rdugem mi pa to naredi, a mi noce izpisat pesmi...
So to driverji? Al je mogoc kaj narobe z samo enoto CD-RW? Kje se dajo dobit driverji za ta teac?
Mam jaz tud NEROta... kje to naredim in kako?
lpUros
So to driverji? Al je mogoc kaj narobe z samo enoto CD-RW? Kje se dajo dobit driverji za ta teac?
Mam jaz tud NEROta... kje to naredim in kako?
lpUros
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Border ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zunanji trdi disk ni prepoznanOddelek: Pomoč in nasveti | 3313 (3124) | yoco |
» | Win XP - problemi z SATA/RAID driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1118 (1022) | SkyMan666 |
» | Pomoč NUJNO!!!za pekača greOddelek: Pomoč in nasveti | 1270 (1016) | Mr. Wally DJ |
» | Namestitev grafične RADEON 9000PROOddelek: Pomoč in nasveti | 1504 (1176) | ali3n |
» | ISDN - prepoznavaOddelek: Pomoč in nasveti | 968 (812) | zdravc |