» »

Catalyst control center

Catalyst control center

einstein :P ::

Namestil sem w8 in ponavadi sem imel ko sem z desno tipko kliknil na desktop možnost za odpreti ccc, zdaj, ko pa sem namestil windows 8 pa nimam več te možnosti. Kakšna ideja, kako bi to težavo odpravil?

Najlepša hvala. :)

lp
STAY OUT OF MY TERRITORY!

pretežko vprašanje? :8)

Janac ::

Jst jo mam, si naložil AMD driverje?

ja že takoj po windowsu, pa ne vem, če ne bom nazaj 7ke naložil, ker bom glihkar znorel.

Assass1n ::

Tudi meni delajo normalno, reinstall če kej pomaga.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

NE. Gonilnike sam namestiš. Windows namesti samo osnovne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Janac ()

Janac je izjavil:

NE. Gonilnike sam namestiš. Windows namesti samo osnovne.

ja kdo pa bi jih namesto mene namestil??? stara mama?

(ccc imam gor, samo ni ga, ko z desno kliknem na namizje bi moral biti čisto na vrhu seznama, pa ga ni)

katere driverje si pa namestil?

ja iz cdja kere pa druge, na 7ki je zmer delalo v prvo, zdaj pa že drugič na 8ki ne dela ;( (program compatibility problems - točno to kar sem pričakoval pred namestitvijo 8ke) (tudi igra, ki zahteva dx 9.0b ne dela, čeprav imam gor dx 11) po vsej verjetnosti se bom vrnil na sedemko.

izz CD-ja nalagaš driverje??? Pa to so zastreli driverji 2, 3 leti. A sploh podpirajo windows 8?

Potegni z uradne AMD strani.

ja če w7 podpirajo na 8emki nebi smelo biti problema right? pa kako da igre ne delajo? ;( in dve uri rabiš, da ugasneš komp???

Mnenja o Oknih 8

Nalož driverje za Windows 8 omg.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Janac ()

downloadanje driverjev za w8 se je zaštekalo omg.

žal se noče naložiti, že tretjič se je zaštekalo pri nekaj čez 100mb, z netom ni težav, še kak nasvet?

Zgodovina sprememb…

končno po parih poskusih uspelo, hvala vsem.

mogoče ve, kako se že drugič rešim "claro search-a"? zbrisal sem že vse ampak še vedno ga odpre ob zagonu, sem nastavil na google in unega zbrisal, ponovno zagnal brskalnik in spet se je pojavil in zamenjal googlovega. pomoč? :(

Jakob_X ::

einstein :P je izjavil:

ja iz cdja kere pa druge, na 7ki je zmer delalo v prvo, zdaj pa že drugič na 8ki ne dela ;( (program compatibility problems - točno to kar sem pričakoval pred namestitvijo 8ke) (tudi igra, ki zahteva dx 9.0b ne dela, čeprav imam gor dx 11) po vsej verjetnosti se bom vrnil na sedemko.

Driverje se downloada najnovejse. Recimo taksne ki so nastali po nastanku windowsov 8.
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa...

DX9 ti pa seveda ne dela ker imas samo dx11 gor. Downloadaj directx redistributable
http://www.microsoft.com/en-us/download...

einstein :P je izjavil:

končno po parih poskusih uspelo, hvala vsem.

mogoče ve, kako se že drugič rešim "claro search-a"? zbrisal sem že vse ampak še vedno ga odpre ob zagonu, sem nastavil na google in unega zbrisal, ponovno zagnal brskalnik in spet se je pojavil in zamenjal googlovega. pomoč? :(

Pa kaj zavraga ti delas? Windows 8 imajo vgrajen antivirus. Zazeni ga in preveri ce ti ga uspesno najde in odstrani. Ce ne pa poskusi s kaksnim http://www.pcrx.com/spywareterminator/ ali podobnim anti spyware produktom.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jakob_X ()

@jakob

ta dx redistributable sem pa ze ene 20krat instaleru in pokaže enako kot pri instaleranju starejših dxov. vseeno hvala, mam pa spet win7 nazaj. *noben antivirus ne zadostuje za vse viruse*

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 10 vs Windows 8.1

Oddelek: Operacijski sistemi
334696 (3794) Dr_M
»

Star prenosnik-windows xp ali 8 (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8414976 (11240) Spajky
»

Počasen zagon win 8.1

235076 (3389) seba-beba
»

dx11 na xp

Oddelek: Igre
233586 (3226) amigo_no1
»

Kako izbrisati DirectX 11 oz. kako ga "donwgradati" na dx10?

185373 (5064) Padly88

Več podobnih tem