Forum » Pomoč in nasveti » povezava laptopa s TV
povezava laptopa s TV
tomaz- ::
Živjo,
prepričan sem, da je bilo tole že prežvečeno.. Sem sicer iskal po forumu, zato mi ne zamerite, če vseeno vprašam..
Danes sem se odločil, da ( končno ) povežem laptop s TV preko HDMI kabla.. laptop je HP 8710p, TV pa LG plasma LG 50PK950..Imam tudi hišni kino Lg DTS..
Slika se takoj "poveže" vrhunsko, zvok pa je seveda samo na laptopu.. V nastavitvah mu moram "povedati" , da naj zvok preusmeri na TV in kino.. Potem deluje carsko.. In zdaj vprašanje: Je kakšna bližnjica, da bi laptop takoj prepoznal TV kot drug "odjemalec" slike in zvoka, brez, da bi moral vsakič na laptopu popravljati nastavitve za zvok..
HVALAA za odgovor-e
prepričan sem, da je bilo tole že prežvečeno.. Sem sicer iskal po forumu, zato mi ne zamerite, če vseeno vprašam..
Danes sem se odločil, da ( končno ) povežem laptop s TV preko HDMI kabla.. laptop je HP 8710p, TV pa LG plasma LG 50PK950..Imam tudi hišni kino Lg DTS..
Slika se takoj "poveže" vrhunsko, zvok pa je seveda samo na laptopu.. V nastavitvah mu moram "povedati" , da naj zvok preusmeri na TV in kino.. Potem deluje carsko.. In zdaj vprašanje: Je kakšna bližnjica, da bi laptop takoj prepoznal TV kot drug "odjemalec" slike in zvoka, brez, da bi moral vsakič na laptopu popravljati nastavitve za zvok..
HVALAA za odgovor-e
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvok z laptopa prek HDMI "poklja", kadar je laptop priključen na elektrikoOddelek: Zvok in slika | 1473 (1198) | dunker |
» | 5.1 zvočniki in HDMIOddelek: Zvok in slika | 1243 (1115) | Scorpia |
» | Avto zvočniki na PC ali laptopOddelek: Zvok in slika | 1934 (1772) | bobo55 |
» | PC audio prek AV ojačevalcaOddelek: Zvok in slika | 1008 (950) | mozzicone |
» | TV + HDMI + LAPTOP + domači kinoOddelek: Zvok in slika | 4098 (3712) | m0LN4r |