» »

Europa report

Europa report

oo7 ::

Enkrat 2013

http://www.imdb.com/title/tt2051879/

A group of astronauts, handpicked from around the world, make the arduous journey to Jupiter's frigid, glacial moon Europa in search of extraterrestrial life. The only thing more intimidating and unpredictable than the trip itself is what the team will encounter upon arrival...

Teaser trailer

!

Nikec3 ::

Plot močno spominja na Space Odyssey
@WarpedOne o Elonu Musku:
"ST inteligenca serijskemu izdelovalcu "čudežev" očita pomanjkanje inteligence"

Pravega trailerja na žalost še ni;(

2 August 2103-kot kaže samo v USA

Europa Report is hands down the most painstakingly accurate space movie we've seen in ages. You want some semblance of realism in the story of a three-year journey to Jupiter's Moon Europa? AND a gripping narrative, you got it. Here's out first impressions, along with an exclusive look at the brand new poster.

Več tukaj: http://io9.com/europa-report-at-last-a-...

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: gzibret ()

Evo pa je trailer tukaj:P

krho ::

Jest sem na začetku prikolce mislu, da gre za napovednik za dokumentarec.. zatem se pa zadeva obrne v grozljivko... ql :)
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

jest10 ::

Ah drek... Spet neki brez veze.
Na xyz placu v vesolju/na planetu jih preganja zyx stvor. Kolikokrat že videno?

vostok_1 ::

Shut up, and give me the popcorn!

Je že kdo gledal ta film:)
Danes je prišel na travnik itak pa bo v kinu samo v Ameriki>:D

black ice ::

Na travniku je že nekaj časa, razen če kosiš samo po slovenskih travnikih.
Film ni bil nič posebnega, proti koncu postane zanimivo.

Izi ::

Film sem gledal že kakšen teden nazaj in sedaj že lahko rečem da gre pravzaprav za en boljših sci-fi filmov. Ga ne pozabiš tako hitro kot večino.
Jaz bi ga uvrstil kar ob bok sci-fi filmu Moon. Oba sta bolj ali manj Indie filma, s počasnim dogajanjem, ampak po koncu ti zgodba ostane vtisnjena v spomin.
Eden redkih sci-fi filmov, ki je dejansko tudi Sci in ne samo Fi. Mislim, da je kar dokaj realno prikazano, kako bi potekalo vesoljsko potovanje, če bi seveda kdo res financiral tako odpravo.
Ravno zaradi realizma pa se film precej vleče, saj do Jupitra potujejo tri četrt filma. Realizem pač ni razburljiv. Proti koncu pa je celo nekaj akcije.

Obvezen ogled za vsakega pravega Sci-fi fana. Ljubitelji vesoljske fikcije, warp pogonov in barvnih žarkov, ki švigajo po vesolju, ne spadajo sem noter in to verjetno ni film za njih.
Meni pa se zdi ravno prava mešanica, približno 3/4 filma je Sci, 1/4 pa Fi.

Ja nič potem ga grem pa kar pogledat:)

Se strinjam z vsem kar je napisal Izi:)

SPOILER-kdor še ni gledal

SPOILER

Izi ti, ki si že gledal. A na koncu sta popravila komunikacijski sistem? Da so potem dobili posnetke na zemljo?

black ice ::

oo7 je izjavil:

Se strinjam z vsem kar je napisal Izi:)

SPOILER-kdor še ni gledal

SPOILER

Izi ti, ki si že gledal. A na koncu sta popravila komunikacijski sistem? Da so potem dobili posnetke na zemljo?

SPOILER
Ja.

Tr0n ::

Yup, pravi sci-fi biser tole.

pegasus ::

Ma ni glih biser ... skakanje po časovnici je čisto filmarsko mastrubiranje, digitalni šumi pravtako, drama je zgolj zaradi drame in se v vsaki približno normalno spedenani astronavtski ekipi ne bi dogajala na takih banalnostih ...
Drugače pa ja, film, ki napihuje odkritja v jezeru Vostok. Obeti so, samo dvomim, da se bo kdo v naslednjih 300 letih spravil do Europe ...

Izi ::

pegasus je izjavil:

se v vsaki približno normalno spedenani astronavtski ekipi ne bi dogajala na takih banalnostih ...

Mislim, da tukaj nimaš prav. Nesreče se vedno dogajajo še posebno v vesolju in nesreči ne moreš reči banalnost.
Ko pa nenadoma umre človek, s katerim si celo leto vsak dan skupaj pa zna malo vreči iz tira tudi kakšnega spedenanega astronavta ...

Trenutno se nam ponesreči skoraj tretja izstrelitev rakete že tukaj na Zemlji. Pričakovati, da bo šlo vse po planu na 3 leta trajajoči vesoljski misiji pa je popolnoma iluzorno in se tudi v prihodnje ne bo nič spremenilo. Če nič drugega elektronika crkuje.
Že na naših nekaj dni trajajočih poletih okoli Zemlje in Lune je vedno nekaj odpovedalo. Naj bodo astronavti Še tako natrenirani, na nekaj letnem potovanju bi verjetno pocrkalo polovico naprav, če bi bili na ladji ljudje.

trololo2 ::

Ah tole je bolj poc od filma. Neobstoječa in nerealistična zgodba. Sem pričakoval vsak kakšne eye candy prizore pa jih je vse skupaj mogoče 5min. Pa še tisti totalno nerealistični. Takšna jakost svetlobe na Evropi? Seveda.

Moje mnenje avoid. Raje si poglejte serijo Defying Gravity, tam je vsaj par všečnih likov.

trololo2 je izjavil:

Ah tole je bolj poc od filma. Neobstoječa in nerealistična zgodba. Sem pričakoval vsak kakšne eye candy prizore pa jih je vse skupaj mogoče 5min. Pa še tisti totalno nerealistični. Takšna jakost svetlobe na Evropi? Seveda.

Moje mnenje avoid. Raje si poglejte serijo Defying Gravity, tam je vsaj par všečnih likov.

Hahahaha ne prbijej:))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Edge of Tomorrow aka. All You Need Is Kill (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
11328883 (1462) oo7
»

Oblivion (strani: 1 2 )

6715682 (338) oo7
»

Elysium (strani: 1 2 3 )

14540457 (19545) oo7
»

Transcendence (strani: 1 2 )