Forum » Šola » Primer doživljajskega spisa
Primer doživljajskega spisa
Janac ::
Pozdrav.
Bi mi lahko kdo dal link oz. prilepil en primer takega spisa? Rabim, ker jutri pišemo.
Hvala.
Bi mi lahko kdo dal link oz. prilepil en primer takega spisa? Rabim, ker jutri pišemo.
Hvala.
bluefish ::
Če bi v Google vpisal ta pojem, ne bi bilo potrebe po smešenju tule. Tak spis je namreč tematika začetnih razredov OŠ.
Pač, opisuješ nek dogodek.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Če bi v Google vpisal ta pojem, ne bi bilo potrebe po smešenju tule. Tak spis je namreč tematika začetnih razredov OŠ.
Ja lol, seveda sem prvo tam napisal. Rabim nek spis, ki je bil ocenjen z odl. oceno pa to tam napišem. Pač bi rad naredil šolo z čimamnjšim odporom.
Aston_11 ::
Nad 3 - potem si glavna faca. Torej same 5. Prvi letnik? Česa?
V mojih cajtih so tudi rekli, na koncu bomo šteli mrtve. Ali pa, ne hvali dneva pred nočjo. Ali pa ni konec, dokler ni konec.
No, pa imaš še eno idejo - kako bi rad dobil spis, pa so te vsi zajebavali.
V mojih cajtih so tudi rekli, na koncu bomo šteli mrtve. Ali pa, ne hvali dneva pred nočjo. Ali pa ni konec, dokler ni konec.
No, pa imaš še eno idejo - kako bi rad dobil spis, pa so te vsi zajebavali.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Aston_11 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj Apple noče odkleniti iPhona? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 18919 (15434) | proto |
» | Bitcoin znova nad 7.500 USD (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 26890 (21110) | MrStein |
» | Dostop do LotusNotes (Domino server) s Thunderbird? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 11995 (11533) | Invictus |
» | Končni uspehOddelek: Šola | 3073 (2520) | hash |
» | Ocenjevanje spisovOddelek: Problemi človeštva | 5538 (5014) | Thrivial |