» »

Gmail talk, gadget za win 7?

Gmail talk, gadget za win 7?

Racunalnik ::

Ali obstaja za Gmailov talk gadget za win 7, ker je motece skoz na web hodt in se tam pogovarjat. Ce obstaja bi najraje nekaj kar je skor kot orginal gadget na win7, minimalisticno in cimmanjse, najraje da kaze smoa tiste par kontaktov , pa da je manjse okno za talk, to je to.

mcgeek ::

Če uporabljaš Google Chrome, si lahko namestiš chrome aplikacijo 'Chat for Google':
https://chrome.google.com/webstore/deta...

Brskalnik nastaviš tako, da tudi ko je ugasnjen, v ozadju še vedno tečejo nameščene aplikacije. Sem spada tudi chat.
Settings - Background Apps -Continue running background apps when Google Chrome is closed

Tako boš vedno dosegljiv tudi, če ne boš v gmailu.

SG_101 ::

uporabljam explorer
Sem potegnu njihov program samo to je samostojno kot msn chat, sem upal bolj na gadget da ga mas ob strani na desktopu kot uro, vreme in sotalo.

mcgeek ::

Uradnega 'widgeta' od Googla ni. Tudi njihov samostojen program Talk je v zatonu in ga ne obnavljajo. Vse se seli v njihov brskalnik v obliki aplikacij, ki je tudi podlaga za Chrome OS.

A se splaca namestiti crome? Kajti sam uporabljam explorer in nisem med tistimi k se skoz dajejo firefox ali explorer, men dela in to je to, ne instalarm drugih stvari ce ni potrebe.

Nerazumem ta gtalk potem skoz v ozadju laufa kljubtemu ali imas odprt explorer ali pa ne? Kje pa vidis aktivne stike, v kaksni vrstici?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 448 49 50 51 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2540883083 (5768) BorutK-73
»

Google Chrome vohuni?

Oddelek: Informacijska varnost
153629 (2048) __Devil__
»

Chrome 6 je tu (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
17445943 (40262) PrimozR
»

Odpiranje Symbiana se je začelo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nokia / Symbian
698425 (5716) jype
»

Večpredstavni Gmail

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
225213 (3773) Icematxyz

Več podobnih tem