Forum » Hlajenje in modifikacije » NZXT Lexa s sprednje ledice
NZXT Lexa s sprednje ledice
dmatt ::
Zdravo!
Tole zna bit mal čudno vprašanje ampak morm ga vprašat. Na ohišju NZXT Lexa S so spredi 3 modre ledice.....ena (zgornja) je ˝power led˝, spodnji dve pa nimata funkcije. Nekje na enem tujem forumu sem čisto naključno zasledil, da obstajajo programi, ki naredijo, da te ledice utripajo pa neki tonski frekvenci (npr. po basu). To se je nanašalo pa ravno na moje ohišje. No po tem sem dolgo časa iskal na netu kak takšen programček in nisem nič našel. Kakšna ideja? Al je potrebno še kak hardware dodat?
lp
Tole zna bit mal čudno vprašanje ampak morm ga vprašat. Na ohišju NZXT Lexa S so spredi 3 modre ledice.....ena (zgornja) je ˝power led˝, spodnji dve pa nimata funkcije. Nekje na enem tujem forumu sem čisto naključno zasledil, da obstajajo programi, ki naredijo, da te ledice utripajo pa neki tonski frekvenci (npr. po basu). To se je nanašalo pa ravno na moje ohišje. No po tem sem dolgo časa iskal na netu kak takšen programček in nisem nič našel. Kakšna ideja? Al je potrebno še kak hardware dodat?
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Osvetlitev kopalne kadiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4109 (2884) | McBoby |
» | Zmodaj vse kar vidišOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2189 (1283) | krucymucy |
» | Diode v ohišjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1979 (1692) | TESKAn |
» | LEDice namesto neonkeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1516 (1318) | EX-B |
» | Kaj naj modificiran na ohišju?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1431 (1229) | R0K |