» »

vnetje slepica ?

vnetje slepica ?

Bellatrix ::

Vceraj zvecer ko sem sel spat me je pricelo v spodnjem desnem delu trebuha rahlo peci. Ta obcutek je bil precej razprsen. Danes zjutraj se zbudim in se vedno me pece, poleg tega mi je slo na bruhanje, a se je ta obcutek pozneje zmanjsal na komaj zaznavno mero. Za vsak slucaj sem se odlocil, da grem zdravniku na pregled. Ugotovitev je bila, da glede na navedene simptome, je moznost da gre za vnetje zelo majhna. Na otip me ni nikjer bolelo, slabost je izginila, pecenje tudi.
Okoli poldneva pa sem opazil zmanjsanje apetita, bolecine se zmeraj ni, me pa ves cas rahlo crvici predvsem v okolici slepica. Na majhno potrebo grem od poldne na vsaki dve uri, izmeril sem si vrocino 37,5, bolecine zaenkrat ni. Ves cas pa cutim, da se nekaj dogaja pri slepicu.
Zdej nevem kaj nardit, pocakat se na kaksne simptome ali iti spet k zdravniku.

Predlogi ?
People are quick to judge and slow to correct themselves.

blackbfm ::

lahko si postal samo bolj pozoren na vse in te psihira

drugače pa, če greš k zdravniku nimaš kaj zgubit..sam malo bolj pojamraj da te da še na kakšen pregled

flbroker ::

Verjetno so ti povedali da se vrneš nazaj če se bo stanje poslabšalo. A se je poslabšalo? Če ti temperatura ne pade do jutri, potem pojdi k zdravniku. Preventivno ne rabiš hodit, lahko da gre za čisto banalno stvar kot je prenažretje ali pa zaviranje erekcije zjutraj. Vzrokov je veliko, če se stanje poslabša potem pojdi k zdravniku, drugače ni treba. Samoumevno. Kaj pa so ti rekli da bi lahko bilo? Kaj piše v izvidu? Na blato lahko greš? Kdaj si šel nazadnje? Kdaj si nazadnje bruhal? Te peče ko greš na vodo?

mirage ::

Za slepič je zelo nenavadno, da ne bi imel bolečine.
Jaz mam bolj občutek, da si staknil kakšno trebušno virozo.

Sriple Tix ::

Mene je pred leti stisnilo točno tako kot tebe. Ob 22.00 so me napotili v jeseniško bolnišnico, me priklopili na infuzijo in začeli pripravljati na jutranjo operacijo. Čez noč se je stanje izboljšalo, tako da me po ponovnem pregledu sploh niso rezali, le dva dni sem ostal še pri njih na opazovanju ter nato odšel domov. Je pa res, da je vse skupaj vplivalo na psiho in sem še nekaj dni na tem mestu čutil bolečino ... ki je minila v trenutku, ko sem nanjo pozabil.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Križ - bolečina (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10327968 (1721) stajerska

Slabo počutje

Oddelek: Loža
152980 (2479) zee
»

Bolečine v modih?

Oddelek: Loža
195184 (3549) shotalick
»

bolečina v predelu trebuha

Oddelek: Loža
3812566 (10805) gddr85
»

Hude bolečine v trebuhu [Was: Potrebujem Pomoč !]

Oddelek: Loža
3010921 (9636) mihec87

Več podobnih tem