» »

Težave z nadležno mularijo

Težave z nadležno mularijo

einstein :P ::

Živjo, včeraj, ko sem imel odprto okno sta mi enadva se opravičujem izrazom prekleta pankrta skozi okno vrgla pol kile snega vred z umazanijo, enega sem celo videl od strani, ko je že grabil nov sneg, da bi ga ponovno vrgel vendar je zbežal, ko sem zavpil. Podobno se je dogajalo že lansko leto pozimi, ko so eni mlajši mulci tolkli po žaluzijah namreč okenska polica je samo v višini 2m. Potem smo jih čakali v pripravljenosti vendar jih nismo dočakali, se je pa to zgodilo ene 20× lani, dokler ni foter zasačil ene skupine cca 10ih mulčkov iz 8-9 razrada in jih napizdil, čeprav ni bil siguren a so bili oni ali ne, po tem, ko jih je nadrl ni bilo nobenega več lani, letos pa spet ampak nisem siguren a so enaki ali starejši. Kaj lahko naredim, policija itak kot vedno nobenega ne dobi, tako da to odpade, razmišljal sem že o ir kameri vendar trenutno nimam nič denarja. Glede na to, da predvidevam, da ko tolčejo po žaluzijah, da se dotaknejo tako police, kot žaluzij sem že pomislil, da bi nafilal kondič od pralnega stroja ali pa kar tistega od napajalnika na 450V in dal eno žico na žaluzije in drugo na polico, da bi si zapomnili, česa se ne smejo dotikat. >:D

Kakšno je vaše mnenje, kaj bi naredili vi?

Hvala za mnenja in odgovore. :)
STAY OUT OF MY TERRITORY!

bluefish ::

Finto s kondenzatojem kar odmisli, ker boš nazadnje ti tisti, ki ga bo obiskala policija.

@bluefish

jah vem :8)

ampak po pravici povedano bi kar z nožem tekel za njimi, ker jih mam že čisto poln kufer in so trenutno moji najhujši sovražniki. sploh pa, kaj če bi delal en poskus s kondiči, saj so si sami krivi, da skačejo tam. v trenutku, ko mi vržejo nekaj v okno sem tako jezen, da mi je vseeno, če crknejo.

ima kdo kakšno manj smrtonosno idejo?

eric_cartman ::

bl ko se boš ukvarju z njimi..več boš imel problemov z njimi...

Tako je realno stanje.. Ker bodo te pankrti :) dobili še večje veselje da ti nagajajo... tako da..pusti da ti še trikrat trkajo po šipi..pa enkrat vržejo notr led..pol pa ko ne bo nobenga da bi za njimi laufou..jim bo ratalo dowgočasno...

as simple as that.. če pa se boš posluževal kšnih takih for z elektriko.. pa bognedaj da se kšnmu otroku kej zgodi.. bodo otroci bogi.. ti pa boš tisti ki se boš moral pred sodnikom zagovarjati za svoja dejanja..

željo imajo ravno zaradi tega ker si tak kakršen si.. da te te stvari razjarijo da bi koga ubil... to pa se jim očitno zdi zelo smešno...

to mi je pa znano, tudi foter tako pravi. ampak tile mulci ne odnehajo, lani so ene 20 dni včasih tudi 3krat na en dan ponoči zbijali po žaluzijah in enostavno niso nehali dokler jih ni foter napizdil, potem so pa samo debelo gledali ampak od takrat jih ni bilo več.

saj nisem tak da bi koga ubil ampak če ti pa en mesec vsak dan 2krat ali trikrat to naredijo bi jih pa najraje premlatil, da se nebi več pobrali. to so pomoje eni iz osnovne ali sr. šole, s katerimi se ne razumem niti podrazno, so pa kot vem kakšni bosanci (ne mi zamerit ostali).

Zgodovina sprememb…

Silck ::

Premaži polico s kakšnim starim motornim oljem in ko bo mulc prišel domov z vso šmirasto bundo ga bojo pa njegovi tastari v roke vzeli. Pa pazi da ne uničiš fasade.

Lp
Danas je teško biti lud... Velika je konkurencija!

eric_cartman ::

Takim pravimo čefurji.. S točno določenim razlogom.. Bosanci, Srbi skratka katerikoli pripadniki bivše juge so lahko zelo kultivirani ljudje.

Kakorkoli pa že..potem se pozanimaj raje o njihovih imenih.. nekdo jih bo že poznal.. potem pa je dobra ideja, da predaš to besedo njihovim staršem..

Če si že toliko da bi jih najraje ubil..se raje igraj detektiva... pozanimaj se kdo so.. in potem povej to njihovim staršem..jih bodo že oni urihtali...

Aston_11 ::

Lonec stare scaunce imej pripravljen in ko pridejo, jih polij.

Vzemi si čas in jih pričakaj in jim nastavi past.

Foto zraven, dovolj je, da zabliska.

@Silck

To je že foter predlagal, mogoče bom tudi naredil to ampak se bojim, da bodo pa potem samo kepe metali.

@meferdzo

Jah, bolj težko se pozanimam, če jih ne vidim v faco. Pomoje bi jih pa že sam prepoznal, če bi jih videl. 100 posto so res kakšni čefurčki, pa tudi če staršem povem pomoje nebi nič naredili, ker so verjetno enaki, kot oni samo starejši.

@Aston 11

Ja kako jih pa polijem, ker je treba še žaluzijo dvignit, pri čemer bi pa zbežali? Tisto s fotkičem smo pa tudi že nameravali, preizkusili pa še ne.

Sem pa pomislil, da bi počakal, da pridejo blizu in bi vklopil en močen reflektor in naglas predvajal kakšne policijske sirene iz youtuba

Spajky ::

Šlauh med žaluzijo z ventilom ala za rože zalivat. Če pomaga za se znebit mačkonov ko se gonijo, bo pa tudi gonečo mularijo odgnalo valjda :))
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Spajky je izjavil:

Šlauh med žaluzijo z ventilom ala za rože zalivat. Če pomaga za se znebit mačkonov ko se gonijo, bo pa tudi gonečo mularijo odgnalo valjda :))

:)) Samo ne morem šlaufa tako daleč napeljat.

Kako da ne - kjer je volja, tam je moč. Magari v wap staro scalnco natočit. Če si pripravljen, tudi žluzij v enem potegu ni problem gor povleči. Pa čakaš za kakšnim vogalom. Nebroj možnosti. Samo izgovarjaj se ne, da se ne da.

vorantz ::

lahko napelješ svoj šlauf...samo poskrbi, da spiješ dovol vode preden greš spat da bo dovol tekočine za zalivat

vorantz je izjavil:

lahko napelješ svoj šlauf...samo poskrbi, da spiješ dovol vode preden greš spat da bo dovol tekočine za zalivat

Ne smrdi tisto. Je destilirano, ni še udelano.

Siddh ::

najbolje da drugo skupino isto starih malo podkupiš (pivo...) pa naj se malo potem prebutajo

Hahaha, ja lahko bi čakal na strehi, ki je na tistem mestu dovolj nizka in tudi ravna, tako da bi jih lahko gor pričakal in jim zlil 25L strojnega olja na glavo :D

Furbo ::

Nažgi mosquito sound na ves glas? :D
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Ne olje, scaunco.

Gandalfar ::

Dovolj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Visokotlačni čistilec (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8631024 (3026) Zvezdica27
»

Rolete ali žaluzije (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6019306 (8225) mirator
»

Rulete ali zunanje žalozije dilema

285145 (4499) floyd1
»

Pametna soba

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
385603 (2179) SonoR
»

Sedim v podstrešnem stanovanju , temperatura cca 28 C. (strani: 1 2 )

7519081 (16469) Wasted

Več podobnih tem