Forum » Hlajenje in modifikacije » Monitor ohišje!!!
Monitor ohišje!!!
mat3j ::
sem nardil tako kišto da mam namesto kakega BIG TOWERA vse skup v ohišju od enga starga 14˝ monitorja.
Vse skupaj je kr impresivno pa kul je kr lahko hlajenje not z vseh strani "napokaš".
No sicer še jih nisn kr sn si zaj komaj drugo plato kupo tak da še sam VENTILATORJE gor naštelam pa se kišta zdigne :) Drugače pa zaj not laufle ASUSova plata z 1700+XP pa herculesova grafikulja 3D PROPHET FDX R8500LE.placa je za 2 cd roma al pa kaj podobnga pa nasploh kul ZGLEDA! Od znotraj je kišta plava od zunaj pa kristalno bela :)
če hoče kdo slike jih lahko dobi! sam mail sporočte.
ps: pa če ma kdo kako idejo za kak napis se priporočam:)
no v glavnem a ma kdo 2 ekrana na mizi kište pa ne?????????
Vse skupaj je kr impresivno pa kul je kr lahko hlajenje not z vseh strani "napokaš".
No sicer še jih nisn kr sn si zaj komaj drugo plato kupo tak da še sam VENTILATORJE gor naštelam pa se kišta zdigne :) Drugače pa zaj not laufle ASUSova plata z 1700+XP pa herculesova grafikulja 3D PROPHET FDX R8500LE.placa je za 2 cd roma al pa kaj podobnga pa nasploh kul ZGLEDA! Od znotraj je kišta plava od zunaj pa kristalno bela :)
če hoče kdo slike jih lahko dobi! sam mail sporočte.
ps: pa če ma kdo kako idejo za kak napis se priporočam:)
no v glavnem a ma kdo 2 ekrana na mizi kište pa ne?????????
ma niso ravno najbolše ratale tak da je pač kaj je drugač pa je to blo slikano k je še bla stara roba not - zaj mal drgač zgleda!
HroSCeK ::
Citat:
Bos dau ti al dam jst? Btw: jst mam ze slike...
da ti jih dam na server
Bos dau ti al dam jst? Btw: jst mam ze slike...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: HroSCeK ()
ja dajte jih gor drgač pa mi server pa path povejte tok da neom rabo pošiljat vsakemu.
pa še več dobite sam mal še počekiram!
LP pa zdravega!
pa še več dobite sam mal še počekiram!
LP pa zdravega!
HroSCeK ::
? Kje si ti kr tko dobu domeno? Mislm pomoje je nisi registrirau sam zato da bos tistih nekej sliko hostal gor..
aja pa še to a ve kdo kje bi lahko dobil poceni vente ene 2 8X8 pa ene 4 6X6 al pa nekje tu? sem iz MB-ja
ja pa še o mi rečte kaj naj napišem na mojo skrinjo!!!!
ja pa še o mi rečte kaj naj napišem na mojo skrinjo!!!!
ka ti te dela
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ANTIČEFUR 3D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 16600 (1653) | FreshCoochie |
» | Wolfenstein - Enemy Territory (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Igre | 81205 (7284) | Superboyy |
» | Postavljanje strežnika (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4977 (3926) | tx-z |
» | Rebeka DremeljOddelek: Loža | 2498 (1398) | freejack |
» | UH Ponovno moja kišta lepo urejeno!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1751 (1174) | Tomi |