» »

Zakonopljo.si - zbiranje podpisov za predlog zakona

Zakonopljo.si - zbiranje podpisov za predlog zakona

Temo vidijo: vsi
««
9 / 16
»»

innerspace ::

sensei je izjavil:

.Zakaj se tega ne podpira? Kdo bo pa proizvajal? A zdej se gremo legalizacijo v tem smislu, da gre ves biznis državi in par izbrancem (lekarnam in recimo farmacevtom)?

..Zakaj? A se ti zdi plemenitenje semen nevarno, da bi potrebovali posebno komisijo, ki preverja kako se ta semena plemenitijo, udari štempl in pokasira za natančno analizo?

.Naceloma se ne podpira prodaje na crno, proizvajali bi pa lahko t.i. licencni growerji, ki bi za to morali upostevati dolocila ki so jim namenjena(trenutno zgolj hipoteticno).
To bi lahko bil vsak, ki je tega sposoben, po moznosti z s.p.-jem ali s statusom pridelovalca kanabisa.
Sklepam, da se tako lazje zagotovi kakovosten pridelek, ki ni tako samoumeven, kot se lahko zdi.

..Ne zdi se mi nevarno, zdi se mi, da se malo salis:)
Analize so vedno dobrodosle, for science.
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4

sensei ::

To bi lahko bil vsak, ki je tega sposoben, po moznosti z s.p.-jem ali s statusom pridelovalca kanabisa.
Sklepam, da se tako lazje zagotovi kakovosten pridelek, ki ni tako samoumeven, kot se lahko zdi.

Tko kot krompir, torej. Ni lih wild west, nekim pogojem je treba zadostit, se pa ne sprašujemo, če bo kdo slučajno prodal/zaužil preveč krompirja ali, če bo od njega postal tako ali drugače odvisen, da bo zanemarjal druge nutriente. Dobro zame, bi rekl u šparu.

Analize so vedno dobrodosle, for science.

Za to ne rabiš regulacije.

donfilipo ::

No ker težave tudi pri konoplji znajo biti, sicer manjše od tistih pri alkoholu in ker nimamo kulture marihuane na nivoju - 'nazadnje pa prijatli kozarce zase vzdignimo' se pravi pospeševanega kajenja iz čiste družabnosti, že vgrajene skupaj z antitezo v kulturi, pričakujem najmanj napise na paketkih: 'ta k je kadil ga je ubiu' in podobne. Ekvivalent tobačni industriji. Svetlo temna izjema je lahko IMHO v naši kulturi zgolj alkohol, ker ga nimajo radi samo pijanci8-)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: donfilipo ()

Nego nekaj drugega. Morda mlajšim na forumu ni znano, ker je običajno bivanje na njem kakih 5 let, potem pa nekateri začnejo hodit v cerkev, ali kupleraje, ali će so škrti začnejo pisati svoj blog:):)) Le nekaj rahlo psihotičnih nas klub težavam vztraja že dlje8-)

Ampak pred časom je naš jure poslal pobudo zakona v presojo naši miliciji. In je dobil odgovor, da slovenija sama vezana mednarodne pogodbe česa takega ne more sprejeti.

Kako je dejansko s tem?
Je jureta teta so s murije lepo na suho:)...ali je v tem trpka resnica????

Če bi mi ti svobodno prodajal tuberkolozno mleko:) in bi jaz to potem nekje prebral, bi te skupaj z deco postrelil8-) Zdaj da država tu gre preventivo, morda ni tako slabo.

Tuberkolozno mleko... kakšna bi morala biti moja motivacija, da bi ti to želel prodati? Mislim, če bi se spustil v tak venture, da bi te šel prepričevat v to zaradi denarja, potem te je lažje prepričat v zeliščno mleko. Če pa je moja motivacija, da ti škodujem, potem boš jezen in me boš prišel likvidirat. Primer si pa povlekel iz tistega, ta ekstremnega koša, da niti ne upam iz glave napisat, da lahko vsak kupi podganji strup v trgovini, ker nisem ziher. No, strup ma vsaj svoj namen.

Težave pri konoplji so torej bolj v rangu tuberkoloznega mleka ali mleka z več maščobami? Eno je strup, drugo je v prekomernih količinah škodljivo, mleko celo na telo, tch bolj na psiho, iirc. Regulacija na nivoju pridelave/prodaje/uporabe korenčka je dovolj.

Ma nisem kmet pa streljam:) Mleko je treba prekuhati. Sicer so v njem lahko čuda. Nekateri kemti ga ne prekuhajo in te opozorijo. Če kdo zboli se lahko zgodijo tudi tožbe prepiri. Streljanje bi bilo če bi kmet recimo trdil, da je mleko pasterizirano, pa ne bi bilo zaradi stroškov. Recimo.

Pri travi je pa kot rečeno zadeva še precej bolj icy. Uspevale so tožbe kadilcev zaradi raka, ki jih nekako prepreči (vsaj formalno pravno) napis tobak povzroča raka. In tu bi bilo vsaj po začetnem začudenju IMO zelo podobno če ne še precej huje. Zakaj za vraga nihče recimo ne toži oštirja da ga je napil, čeravno bi zna sprteno izvedeno celo dobiti???? Ker imamo kalkulirano pivsko kulturo. Ne pa travaško8-)

No in za skunk krožijo govorice, da se ga da bi se povečal efekt in zadetek meša z nečim. S čim nisem toćno raziskoval ker ne dajo pištole8-)

Samo pol teh substanc pri predvidoma (če drži:) potem deregulirala država!

Zgodovina sprememb…

To so vse zadeve, ki regulirajo minimalno kakovost izdelka, da je ta še varen za uporabo. Pri vseh izdelkih se gremo take reči, tako da ne vidim problema. Ni pa nobene potrebe po omejevanju količine pri nakupu, registraciji, prodaji zgolj v specializiranih štacunah, samo z receptom ipd.

O tem ne bi sodil. Naj drugi, ker sam tako ne kadim več. Gre se mi samo za princip tam kjer vidim resno butalskost:)

Je pa že ono prvo precej zapleteno in po svoje drago...oziroma zahteva precej več od resnosti, nekega tako iz spomina potegnjenega growerja8-)

c00L3r ::

Legalizirat marihuano, ker je pač daleč najmanj nevarna droga. Dejansko nihče ne umre. Potem pa bi se pogovarjal ali bi legalizirali še kaj bolj škodljivega, kot npr. tobak ali pa alkohol, za katere vemo, da imajo ogromno škodljivih učinkov.

Looooooka ::

Baje, da je bilo za konopljo zbranih vec podpisov kot za zakon o samozdravljenju.
Je pa tud res, da si lahko tisto spletno stran za oddajanje svoje glasu lepo vtaknejo v rit. Ce ti nekje vmes nekaj crkne gre na njihovi strain nekaj narobe in ne mores vec oddati glasu za noben zakon vec (zamenjal 2 racunalnika in na vsakem 3 browserje)...tko da sem lahko oddal glas samo za en zakon.
Na zalost tud sam ne vem ce sem pervo kliknil link za samozdravljenje al konopljo...
Ce stevilke podpisov drzijo upam, da se cim vec narkomanov fenta s konopljo. Da gres oddat podpis samo zato, da bos lahko zadet pa da se ti zraven ne ljubi obkrozit se zakon o samozdravljenju pa komu celo omogocit, da pride do alternativnih metod zdravljenja brez, da ga lovi policija...drek od cloveka.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Looooooka ()

Hm nekje na začetku teme sta 2 site-a. Eden je številka 404, to je pižo, ki nikoli ne dela:). Na drugi je pa v za en klinc formi:) podan cel doktorat o travi. Mislim živo potrdilo, da pri nas kadijo tudi zelo visoko izobraženi, pismeni in inteligentni ljudje. Kam pa dam svoj strel, ...pa nisem ugotovil8-)

Evo ga, pa tudi doktorata o travi nisem bral celega8-) Me zanima, če ga bo kateri od politikov, ...ali raje enga kar zarolajo?8-)

Massacra ::

Tako je! Jaz sem onemu na e-uprava telefonu rekel celo, da pridem v LJ in "e-upravo Virantu vtaknem v rit". Ne gre ta browser, uporabite drugega; ne gre z digit. potrdilom, gre s samoprijavo (prwko e-maila, pa sprintat in na UE potrdit; aha, danes pa gre z digit.potrd., samo eno okence na "eni od prejšnjih strani" morate odkljukati in sprejeti pogoje...).

Končno mi je uspelo, par dni pred "deadlajnom".

Samozdravljenje: legalizacija same rastline (recimo z veliko CBD in manj THC) je itak "samozdravljenje" po defaultu. Zmeniti se moramo le, kaj bomo s tem "nesrečnim" THC-jem (ja in res je, CBD je antidot za THC "simptome": dokazano z intravenoznim injiciranjem enega in drugega - v klinični študiji seveda, ne osebno :)) ) Domačica bi lahko postala takšna rastlina (a kaj, ko se pa rada "skurva" z plemenskim samcem, ki raste v radiju nekaj kilometrov). :))

Ma naj folk kadi kar hoce.
Izgovor, da lahk pride do zastrupitve s konopljo je hmmm...DEBILEN?
3 metre za sabo mam omaro z dovolj veliko kolicino alkohola, da se zastrupim v 30 minutah pa sem jo legalno kupil v stacuni.
Se PIKE in NALEPKE so mi dal ob nakupu.
Dejansko bi se mi zdeli bolj resin ce bi rekli, da se bojijo upada dohodkov farmacije...pa da bi s tem mogoce v proracun prislo manj denarja.
Pa verjetno bi se po 5 minutah spomnil, da so ravno farmacevti tisti, ki nas molzejo in jih spet zacudeno gledal nazaj....

IQ42 ::

Ma dam takoj svoj podpis, za vse "droge". Sam ne na ta blesav tekst.
I have learned from my mistakes
and I am sure I can repeat them exactly.

Legalizacija nemara prinese tudi možnost uporabe alternative kajenju?

Verjetno piškoti, kjer bo pisalo gor: 'Ni za otroke in mlajše od 18 let, ostali pa da ne boste pol kavsal ko mladi kozlički8-)'

E potem bi pa v izogib mučnemu kašlju se morda res pregrešil.

Zgodovina sprememb…

Legalizacija vsekakor prinese številne možne oblike konzumacije kanabisa/kanabinoidov. Sicer pa, kaj se mamo mi delati pametne: v Colorado poglejmo in se na brzaka naučimo, kako in kaj.

In ja donfilipo, pregreši se (če tudi s kajenjem in globoko inhalacijo - pomagalo bo, morda ne takoj in ne dovolj učinkovito - če malo karikiram, tudi ena tabletka antibiotika v enem dnevu ne pozdravi kakšne resnejše okužbe).

je moj kolega si je davno zlomil nogo. Trava sicer tu ni pomagala njemu dosti, ampak mi smo se pa režali, da je bilo jej:)) Družabna terapija8-)

Takole površno se zdaj spomnim točk iz doktorata, ki ga nisem bral. Mislim da je vse v stilu:

Muči vas tegoba prava
ne voli vas žensko
na poslu puno steesa
pa vas boli glava?
Nema problema
Spasit če vas trava8-)

Evo pa še gate in pulover si dam iz konoplje naštrikat, pa kakšne olje da namažem mašino, da nimam zjutrej otrdlino?

Mislim zdej pa res morem prebrat če ni tako nekako>:D

Zgodovina sprememb…

Evo vsebuje delta 9. To ali nekaj takega sem vlival včasih v škodo. Je šla pol ko raketa8-)

donfilipo je izjavil:

Muči vas tegoba prava
ne voli vas žensko
na poslu puno steesa
pa vas boli glava?
Nema problema
Spasit če vas trava8-)

>:D

Ne bo šlo, na žalost. THC znižuje nivo testosterona. Za glavobolju može, za žensku ne! (razen, če maš preveč testosterona, in imaš strašno željo po seksu "nonstop" - e, potem ti ga THC lahko pomaga znižat in te te lahko "umiri"). ;)

Morda bi bilo tole zanimivo videti:

Ma jaz se umikam iz debate. Spoznal sem, da sem padel ven. Očitno me marihuana tudi nikoli ni preveč zanimala, ker bo že kar držalo, da jo brez posledic uživa ogromno, tudi zelo uglednih, da so posledice razen murijaškega eventuelnega hrupa nikakršne in da je cel halo nesmisel.

Vseeno me malo zjezi, ko se poje hvalnice, češ da je to rastlina za vse bolezni...kar težko verjamem...ampak morda se ujezim pa preučim zadevo in potem bom poročal. Kot uvod malo ironije8-)

Zaenkrat toliko, da v grobem res gre za to kar že leta vem, monopol svetega špirita v svetu drog8-) Vse ostale se ne na posledice kriminalizira, kar ne pomeni da se zmanjša bistveno porabo, pomeni samo, da ima država večje stroške in mafija velike profite8-)

Jst je ne kadim ampak...ce lahko jst pijem naj folk kadi.
Ce je kozarec vina na dan dober za srce potem dopuscam moznost, da je trava/konoplja dobra za zdravljenje raka.
Glede na to, da gre medicini pri tem v bistvu slabo(se zmeraj rezemo in zastrupljamo celice s kemoterapijo) sem takoj za to, da ima folk legalno alternative po lastni izbiri, brez, da se jih tretira kot kriminalce.
Pa ce lahko kolegi zrejo protibolecinske tablete za migrene, ki grejo iz zdravstvene blagajne, zakaj ne bi dopuscali se kajenje trave, ki zna biti cisto zastonj("revez" si jo lahko posada na oknu). Vecje skode kot smrad, ki bi koga motil pac ni. Ze zdaj vohamo kadilce in pijance...in tudi oni kdaj pa kdaj vozijo vinjeni.
Naj majo zadetki iste pravice :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Looooooka ()

Pšenični ::

Looooooka je izjavil:

Jst je ne kadim ampak...ce lahko jst pijem naj folk kadi.
Ce je kozarec vina na dan dober za srce potem dopuscam moznost, da je trava/konoplja dobra za zdravljenje raka.
Glede na to, da gre medicini pri tem v bistvu slabo(se zmeraj rezemo in zastrupljamo celice s kemoterapijo) sem takoj za to, da ima folk legalno alternative po lastni izbiri, brez, da se jih tretira kot kriminalce.
Pa ce lahko kolegi zrejo protibolecinske tablete za migrene, ki grejo iz zdravstvene blagajne, zakaj ne bi dopuscali se kajenje trave, ki zna biti cisto zastonj("revez" si jo lahko posada na oknu). Vecje skode kot smrad, ki bi koga motil pac ni. Ze zdaj vohamo kadilce in pijance...in tudi oni kdaj pa kdaj vozijo vinjeni.
Naj majo zadetki iste pravice :)

Za raka, verjetno gre za lajšanje bolečin. To bi bilo sprejemljivo.

Da bi mulci pohali za vsakim vogalom, to seveda ni in tud ne bo potrejeno na referendumu.

Naj torej še naprej cveti turizem na relaciji LJubljana -Amsterdam

Gladi ::

Pšenični je izjavil:

Da bi mulci pohali za vsakim vogalom, to seveda ni in tud ne bo potrejeno na referendumu.

To sicer res ne bo potrjeno na ref., pač, zaradi mentalno zahojenih ljudi. Sicer pa v končni fazi, a misliš da mulci sedaj ne pohajo za vsakim vogalom? Lažje pridejo do trave, kot do kondomov, kar je kr mal žalostno.

Gladi je izjavil:

Pšenični je izjavil:

To sicer res ne bo potrjeno na ref., pač, zaradi mentalno zahojenih ljudi. Sicer pa v končni fazi, a misliš da mulci sedaj ne pohajo za vsakim vogalom? Lažje pridejo do trave, kot do kondomov, kar je kr mal žalostno.

To pač ne bo potrjeno, ker smo v demokraciji in večina ima zmeraj prav. Tud ni nobenega razloga, da mi mladina mela lahek dostop, do mamil. Kar nedvomno tale zadeva tud je. Torej, red mora bit, tud če je slab. Ko bo kej bolj pametnega pršlo ven, bomo pa glasali ZA.

Zahojeni so zahojeni. Pa če jim 100x razložiš, da CBD ni psihoaktiven, je pa zdravilen, bodo oninše vedno gonili svoje. Če jim 100x razložiš, da je pomembno razmerje CBD/THC, bodo oni še naprej gonili svoje o "drogeraših".

Ja, takšni odločajo o življenju posameznika in kako se bo ta posameznik odločil. In ja: ko nimajo več nobenega argumenta, pridejo na dan z a)zlorabo in b)to je droga (in mladino je treba zavarovati).

Ja, tako bo še pred novim letom: sledi prijava komisije RKC za psihijatrijo vsem pristojnim organom (ministrstvo, NPU...) in medijem, da pojasnijo svoje nasprotovanje konoplji v luči vseh znanstvenih študij zadnjih 2-3 let. Pa da vidimo (med drugim tudi) kakšna je korupcijska sprega med farmacijo in slovensko psihijatrijo.

Ps: ko še to razčistimo, pa lahko gremo tudi na referendum telebanc! Se morda kaj bojiš zase in svojo trdno prepričanost v zmoto?

jype ::

telbanc> To pač ne bo potrjeno, ker smo v demokraciji in večina ima zmeraj prav.

Tako kot pri izbrisanih, odprtosti trgovin ob nedeljah in gejevskih porokah?

To ni nobena demokracija.

jype je izjavil:

telbanc> To pač ne bo potrjeno, ker smo v demokraciji in večina ima zmeraj prav.

Ja, kaj bi pa ti rad. Če ti ni všeč demokracija "izumi nov sistem".

ZaphodBB ::

jype je izjavil:

Počakaj Tlebanca, ko bojo njegovi spet zvisel na volitvah. To bo joka in stoka o demokraciji.

Pšenični je izjavil:

To počnejo sedaj, ko je konoplja prepovedana. Tebi ni jasno, kaj legalizacija in zakonska ureditev pomenita, a ne?

Massacra je izjavil:

Pšenični je izjavil:

To počnejo sedaj, ko je konoplja prepovedana. Tebi ni jasno, kaj legalizacija in zakonska ureditev pomenita, a ne?

To počnejo sedaj tako, da se vozijo v Amsterdam, tako naj tud ostane.

Rias Gremory ::

Ker travce se pa ne da dobit in kadit za vsakim vogalom.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

jest10 ::

Rias Gremory je izjavil:

Ker travce se pa ne da dobit in kadit za vsakim vogalom.

V bistvu se je ne da

Hm pri mladih je, če sem direkten, tako da bi zlahka trkali tudi z glavo v kamen, pa bi bilo to samo neka zamotitev pri uvrščanju in sortiranju za 'final goal'...in to je karanje8-) Je tudi kulturno porušeno sortiranje v alfa pozicijo črede:)

In to so že tako kemijsko revolucionarni deli človekovega življenja, kjer droge nič kaj posebej ne odstopajo od naravnih ločenj transmiterjev in hormonov, ki imajo pač nek evolucijski goal. Substitut (kot bi pokazali antropologi:) je lahko marsikaj!!

S tem da pa travica(neke sestavine te:) pa dejansko notranji kemiji zgleda izredno podobna naravnemu transmiterju in ko se 'usede' na njegov stol, sproža to, kar bi moral le ta, ki pa je nekako varčen. Razkošje priredi nadomestek:) Če gremo brez delt tetrahidropackov in podobnega8-)

Zdaj v krščanstvu, fašizmu in tudi pri nekaterih Freudovcih:)), je tako, da se šteje, da človeško telo ni narejeno za nenehno uživanje. In da se količina tega (uživanja:), zna porabiti na neumnosti, namesto kot nagrada za evolucijsko pomembne reči. Recimo, 65centov vam da delodajalec, ker ste preložili 25 ton jeklenih plošč in to sigurno priredi zadovoljstvo. Še 1Evro in 35 centov daste iz svojega žepa in greste na pivo, če ne drugače:))

No v tem pa je ves kleč. Telbanc, ...ampak oni dr.Telbanc: ugleden teolog, solastnik javne hiše v Avstriji, in avtor kar nekaj knjig o trdi poti do uspeha, bi dejal, da je trava samo ena plehka potuha za lenuha8-)

Zdaj kar pa mene zanima, je pa v koliko in kje pri tonah ugodja, ...ima pa deloma dr.Telbanc morda res prav?

Ja kurbe mladinske nej hodijo v Amterdam fukat, da ne bo sam od ata to treba poslušat kaj je tam dobro:))

Zgodovina sprememb…

Aja. The desni point?

Dražja je trava ....ugodje, ...več je načeloma treba preložit pleha. See?

Zgodovina sprememb…

Matija82 ::

Brdo novih člankov o tematiki.

http://www.dnevnik.si/magazin/aktualno/...
http://www.delo.si/zgodbe/nedeljskobran...

Pozitivno sem presenečen nad racionalnim in umirjenim pristopom izbrane sedmerice v Nedelu (čeprav bi duhovniku dodal, da so njegovi varovanci skoraj zagotovo poli uporabniki (legalnih) drug).

telbanc, liberalna politika drog pač ni na meniju nizozemskih krščanskih strank. Koliko se pa ta turizem obnese lahko pa vprašaš župana Amsterdama.

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-...

Je pa res, da so v kofišopih pogoste naslednje situacije, a ne? ;)
http://www.spiegel.de/international/ger...

sensei, odvisno od implementacije regulacije pri čemer je regulacija ključna beseda. Konoplja ni neškodljiva zadeva in žal je treba ljudem postavit neke meje, ker si jih pogosto ne znajo sami. Jaz zagovarjam neko omejeno število gojenja doma (2-4 bilke za "nemedicinske" namene recimo) in večja kvantiteta za regulirane klube.

Izbira, kvaliteta, itd nekega reguliranega trga v ZDA recimo je svetlobna leta pred črnim "domača al skank?" trgom Slovenije. Vsaj za večino.

http://www.420magazine.com/forums/inter...

Še statistiko prometnih (ali kakršnih drugih) nesreč vidimo in primerjamo z "alko statistiko", pa bomo izsledke predočili še slovenskim pos(r)ancem!

jest10> V bistvu se je ne da

Lažje kot alkohol.

jype je izjavil:

jest10> V bistvu se je ne da

Lažje kot alkohol.

Do alkohola imam 10m hoje. Do trave? Brez poznanstev jo bom težko dobil v enem popoldnevu. Razen če se grem na prešerca dreti "kupim travco" ali probavati srečo z xyz grupami mladih čefurčkov:8)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jest10 ()

jest10> Do alkohola imam 10m hoje.

Od 21h zvečer do ne vem kdaj zjutraj ti ga pa ne smejo prodat (če si mladoleten pa tudi sicer ne).

jest10> Do trave?

Stegneš se do teglca.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

jype je izjavil:

jest10> Do alkohola imam 10m hoje.

Od 21h zvečer do ne vem kdaj zjutraj ti ga pa ne smejo prodat (če si mladoleten pa tudi sicer ne).

jest10> Do trave?

Stegneš se do teglca.

Mi ne rabijo. Homebrew.

jest10> Homebrew.

Ti lahko, ostali pa ne?

Stegneš se do teglca.

Ti lahko, ostali pa ne.
Če imaš ti doma teglc, pač ne moreš posploševati na vse, da se trava lažje dobi, kot alko. Kajti alko lahko dobi praktično vsak v roku parih minut, če imaš "prijaznega prodajalca" pa čisto vsak kadarkoli.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jest10 ()

jest10> Ti lahko, ostali pa ne.

Ne, jaz ne smem, celo če bi dejansko želel!

jest10> Če imaš ti doma teglc, pač ne moreš posploševati na vse, da se trava lažje dobi, kot alko. Kajti alko lahko dobi praktično vsak v roku parih minut, če imaš "prijaznega prodajalca" pa čisto vsak kadarkoli.

Prepričan sem, da vsi uporabniki trave lahko travo dobijo precej lažje, kot uporabniki alkohola alkohol, kjer jim morebitna prodajalka reče, da so prepozni. Dilerji tega ne počno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Prepričan sem, da vsi uporabniki trave lahko travo dobijo precej lažje, kot uporabniki alkohola alkohol, kjer jim morebitna prodajalka reče, da so prepozni. Dilerji tega ne počno.

Ker ne živijo vsi v centru Lj, se gladko motiš.
Alkohol je zelo lahko dostopen. Prelahko.
Trava ti je dostopna le, če poznaš "ta pravega", ali pa če jo gojiš sam.

m0LN4r ::

Alkohol v štacuni al lokalno iz domače kleti je v igri? Al oboje?
Tak ko majo eni teglc, majo mame rum za pecivo nekje... Pa žganje proti prehladu al medico... Al kak sixpack v hladilniku, al kake zaloge v garaži.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

Kot zanimivost, 18 trgovin(katere imajo licenco za prodajo marihuane) v Koloradu, je naredilo za 1$ mil. dolarjev prometa samo v enem dnevu. Seveda gre za začetniški bum, ampak vseeno...

m0LN4r ::

Kuk prometa pa nardi 18 trafik brez marihuane na dan v koloradu (tiste, ko majo promet)?

Cena pa je 10$/g? Če vsak kupec vzame 10g to ni velik na štacuno. Pa še to da so verjetno navalili, kot pač so v ameriki navajeni navaliti na vse stvari.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

Gandalfar ::

Gladi je izjavil:

Kot zanimivost, 18 trgovin(katere imajo licenco za prodajo marihuane) v Koloradu, je naredilo za 1$ mil. dolarjev prometa samo v enem dnevu. Seveda gre za začetniški bum, ampak vseeno...

Koliko so pa prej naredili, ko so prodajali medical?

m0LN4r je izjavil:

Kuk prometa pa nardi 18 trafik brez marihuane na dan v koloradu (tiste, ko majo promet)?

Cena pa je 10$/g? Če vsak kupec vzame 10g to ni velik na štacuno. Pa še to da so verjetno navalili, kot pač so v ameriki navajeni navaliti na vse stvari.

Poišči podatke in nas razveseli. Že če naredijo prometa za 1/4 tega, je ogromno. Pač, ker tukaj ne gre za hipermarkete, in majo tako trafike, kot te prodajalne omejene možnosti prodaje.

Gandalfar, okvirne številke imaš tukaj in tukaj

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gladi ()
««
9 / 16
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kanabis/konoplja/marihuana (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21435096 (30132) Uizi
»

Legalizacija marihuane 2016 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Problemi človeštva
904157704 (70527) gushto
»

Sistem medicinske konoplje (strani: 1 2 )

7015008 (9157) Spajky
»

Zakaj ni konoplja legalizirana? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
21747607 (35876) jype
»

Zastrupitev z THCjem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

31686334 (77572) Okapi

Več podobnih tem