» »

Google/LG Nexus 4

Google/LG Nexus 4

««
19 / 41
»»

PrimozR ::

Enako, dobil paket :) Hvala!

damjanll ::

Dobil n4 bumper, hvala JayKay!

JayKay ::

np all.

borisl1 ::

Pozdravljeni!
imam nexus 4, in me zanima kje se da pri nas dobiti "slimport" adapter za HDMI izhod?
na spletu sem našel samo adapter za telefone ki podpirajo standard "MHL", in koliko sem se pozanimal sta to različna standarda ki nista združljiva in nexus 4 tega ne bi podpiral čeprav je enak priključek(micro usb). npr tole: http://www.enaa.com/oddelki/racunalnisk...
ali:
http://www.enaa.com/oddelki/telefonija/...

LP
Boris

Jerry000 ::

Tudi jaz dobil pošiljko, jo pregledam ju3 ko pridem domou:). Hvala JayKay :). Denar sem ti pa že v ponedeljek nakazal, tako da je porihtano:)

A se komu sanja kje dobit zascitno folijo za zadnjo stran za N4? :)

dejanslo ::

borisl1, obstaja adapter Slimport, ki ga najdeš na Ebay/Amazon za cca 30$. Po že kar nekaj mesecih je, kolikor sem našel, še zmeraj edini tak adapter. Čaka se tudi na VGA verzijo, ki je bila obljubljena že nekaj časa nazaj. Resolucija za VGA bo up to 1366xnekaj, za HDMI pa pravijo, da gre za upscale resolucije telefona, ne pravi 1080p@60Hz, kar seveda okrni kvaliteto. Trenutno čakam na nekaj boljšega, cenejšega ali brezžičnega.
There`s More Than One Way To Do It

damjanll je izjavil:

to tut mene zanima, u big bangu majo sam za sprednjo stran, pravtako na mobitelu

Ebay. Jest mam kle 3 iz paketa šestih.

Lynxfox ::

damjanll je izjavil:

http://www.ebay.co.uk/itm/6-x-Back-Rear...

Tole zelo toplo priporočam. Zraven dobiš vse kar rabiš da v nedogled popravljaš če kaj zaj*.

dejanslo, hvala za odgovor. sem že pregledal in našel samo na amazon, najcenejši za 64$. če je kak gram zlata integriran zraven v vezju, ga vzamem drugače pa bom očitno še nekaj časa počakal... :)
je možno da so dvignili cene? ker je na tujih forumih tudi govora o nekih 30$!
LP

dejanslo ::

Verjetno si gledal tega? Ta je res sedaj "nov" (nazadnje sem iskal pred tremi meseci) na Amazonu, saj je prej bil dobavljiv samo preko ATT. Me veseli, da je končno na voljo tudi drugje, vendar cena je še zmeraj uhuhu. Sicer pa je ta Slimport za 30EUR tale. Ali si našel morda tegale? Ta je krneki, saj ima v opisu ceno 29,90$.
Sedaj sem malo pobrskal po Miracast napravah in vidim, da se nekaj dogaja. Npr Samsung, ali krneki. Pred tremi meseci sem nekje v nekem registru gledal, da več proizvajalcev začenja uporabljat čipe s to podporo, tak da upam, da kmalu res bo kaj več :)
There`s More Than One Way To Do It

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dejanslo ()

Hvala ti! jaz ga enostavno nisem našel! gledal sem pa tistega drugega za 64,64$.
kupuješ kaj preko amazon? jaz še nisem poskusil zato ker imam kartico maestro ki mi je paypal kake 2 leti nazaj ni sprejel, in po tem kar vidim na amazone bi tudi rabil mastercard. bom že enkrat zamenjal...
kako je pa kaj z dostavo k nam? da ne stane potem več kot sam izdelek? :)
bomo videli...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: borisl1 ()

Kako se shrani komtakt direkt na sim kartico? Iscem in nikakor ne nakdem te opcije

dr.Akula ::

http://bit.ly/14gAhVD
Drugač pa niti ne vem zakaj bi to rabil, glede na to da imaš vse sinhronizirano online in lahko izvoziš v različnih oblikah.
ni podatka

What Drakul said. Jaz sem imenik s SIM izvozil že na Nokii 6120c, na Desire pa SIM vtaknil samo zaradi številke. Od takrat naprej dobim imenik s prvo prijavo v Google account na frišnem ROMu. And life is beautiful! :P

Aha no to nisem vedel:). Pri 1.6 androidu (HTC Tattoo), mi je šlo na žiuce ekr mi je zraven uštulil še vse emaile in sem zato se navadu na sim shranjevat ker nisem hotel imeti 200 kontaktov in od tega 70% neuporabnih emailu. Se da to kako filtrirat da si v google shranim vse te kontakte in da mi prikazuje samo te cifre in ne še ostale emaile? Pa kako se še to naredi:P

Mavrik ::

Saj maš pri kontaktih lepo opcijo "show only with phone numbers" v meniju. A nisi niti pogledal?
The truth is rarely pure and never simple.

p-e-r-o ::

A ima kdo izkušnje z nakupom telefona v ZDA?
Kolega gre čez lužo pa me zanima ali je možen nakup.
Nekaj sm sicer bral, da je potrebno stalno prebivališče oz.
da so podatki prejemnika isti kot plačnika (naslov prebivališča),
če kopuješ preko google play stora.

Hvala za info!

Roadkill ::

Kje kupiti N4 pri nas?
Vzel bi ga na Mobitel aneks nekje v okolici LJ.

V mobitelovih centrih ga nimajo in ne vejo kdaj ga bodo dobili, bil v 3h avtoakustikah in je enako....

Je kje na zalogi?
Ü

Roadkill:

http://www.electronic4you.si/lg-google-...

ok ni pri nas, ampak 369 eur + 9 eur dostava se mi zdi super cena :)

Kaj pridobim, če nimam aneksa pri mobitelu? Operaterja ne mislim menjat.
Ü

FlyingBee ::

na bolhi so za 360, 370

dr.Akula ::

Zakaj bi reskiral za 10 eur, če lahko dobiš novega in veš kaj imaš?
ni podatka

stb ::

399€ z brezplačno dostavo: http://www.bigbang.si/pametni-gsm-telef...

no, zaloge pač ni, če je nov z vsemi papirji ni toliko za riskirat, seveda je risk večji kakorkoli pogledaš, ni pa samo 10 EUR razlike, včasih tudi precej več, pdvisno od sreče in pravega trenutka

ROadkill nekaj se govori o Google HW/Android eventu za 10. junij (kar je logično, če ni bilo ničesar na I/O), naj bi predstavili vsaj bel Nexus 4. Nekateri upajo še na ponovitev sedmice, torej preskok na 16/32, morda celo podporo LTE. Če se ti ne mudi oz. če ne boš našel prej...

Sicer ga ima za 400 € Mimovrste. Pridobiš, če ne boš menjal operaterja, praktično nič. Oz. v tem primeru dobiš telefon, če jih Mobitel nima :)

Se mi je mudilo.
Našel sem ga v domžalah v Jantar Trade. Pravijo, da jih imajo še par, če bo kdo iskal.
Ü

ZaphodBB ::

Gratz.

BTW dons so začel prodajat HTC One - v splošni akciji 550€, tako kot SGS4.
Ü

damjan1980 ::

kje ali kaj je Gratz?

Okrajšava za "congratulations". :D
Ü

alkoo ::

Meni večkrat kadar dam telefon polnit po parih sekundah napiše 100% in se polnjenje konča. Potem moram telefon resetirati da se baterija postavi na pravo vrednost in se normalno napolni. Je to kakšen programski hrošč ali je kaj narobe z baterijo?

Drugače baterija zdrži 1-2 dneva.

fast1slow ::

Meni se je tudi to parkrat nardil... Zdaj pa prvo vstekam polnilc pol pa sele telefon in nisem mel ze kaka dva mesca tega problema... Sj verjetno ni to to ampak kakorkoli...

Jaz tega se nisem opazil, imam pa polnilec skozi prikljucen v elektriko.

bdoxx ::

zamenjajte baterijo >:D

Opažam, da imam tak problem na 'čudnih' vtičnicah in 'čudnih' polnilcih - nekaj jih dela super, nekaj jih doma dela kul, na faksu recimo pa ne sploh. Al se pojavi ta problem, ko nepravilno polni, lahko baterijo tudi umetno sprazne (da kaže 5%, čeprav ima še 25% kapacitete), najbolj zanimivo je pa tisto, ko ~5x na sekundo priklopi in odklopi polnjenje, če mu polnilec oz. vir ni všeč. Se mi zdi, da je precej muhast glede napetosti. Bi bilo morda fino z osciloskopom preveriti outpute posameznih polnilcev na posameznih vtičnicah.

cen1 ::

M-XXXX ::

boogie_xlr ::

Ima kdo kakšne informacije o teh slimport adapterjih za nexus 4?
Rad bi ga že enkrat priklopil na tv.

6151 ::

7900X3D | 32GB | 6800 | 4 TB

Tole je pomojem nateg, piše, da je MHL, Nexus 4 pa NE deluje po MHL stadnardu. Obenem Slimport ne potrebuje zunanjega napajanja, tale ga ima.

http://www.amazon.com/SlimPort%C2%AE-SP...

vse več je info. in namigovanj, da bo Google nadaljeval drugače pri naslednjih telefonih Nexus:

1. Motorola:
http://www.androidauthority.com/moto-x-...

2. LG ne namerava N5 izdat, niti ni nobene informacije, da bi poleg Motorole kdo drug delal na tem

aha, pa še:

3. Galaxy S4 in HTC One z uradnim stock androidom

6151 ::

FlyingBee je izjavil:

vse več je info. in namigovanj, da bo Google nadaljeval drugače pri naslednjih telefonih Nexus:

1. Motorola:
http://www.androidauthority.com/moto-x-...

2. LG ne namerava N5 izdat, niti ni nobene informacije, da bi poleg Motorole kdo drug delal na tem

Here:
http://www.gsmarena.com/newscomm-6129.p...
7900X3D | 32GB | 6800 | 4 TB

ja, ampak stock S4 in HTC One ... pa MOTO X phone

damjan1980 ::

lepo videt da so proizvajalci koncno pocasi zaceli ugotavljat da doloceni uporabniki hrepenijo po shitware free andoirdu

damjan1980 je izjavil:

lepo videt da so proizvajalci koncno pocasi zaceli ugotavljat da doloceni uporabniki hrepenijo po shitware free andoirdu

Huh?
Tole je Googlovo maslo ne pa proizvajalčevo...

Samsung je verjetno rekel 'boli nas, kaj delate z našim flagship telefonom', kajne? če ne bi bilo povpreševanja po vanilla SGS4, Samsung ne bi dal zelene luči za to. Navsezadnje, tistih 10 developerjev komot naloži cyanogenmod. Ni isto, je pa prekleto blizu. Čeprav ne vem, mogoče Google fila luknjo popolnoma top of the line naprave z SGS4 in One...

PrimozR je izjavil:

Samsung je verjetno rekel 'boli nas, kaj delate z našim flagship telefonom', kajne? če ne bi bilo povpreševanja po vanilla SGS4, Samsung ne bi dal zelene luči za to. Navsezadnje, tistih 10 developerjev komot naloži cyanogenmod. Ni isto, je pa prekleto blizu. Čeprav ne vem, mogoče Google fila luknjo popolnoma top of the line naprave z SGS4 in One...

Sem mogoče to rekel? Sem pa praktično 100%, da ni to zraslo na Samsungovem zelniku ampak na Googlovem. Kar tudi potrjuje, da bo Google ponudil oba telefona (S4 in One) praktično istočasno.

Po drugi strani pa je to odlična brezplačna reklama za oba in če nima google prste v marži skoraj nimata razloga zakaj bi rekla ne...
««
19 / 41
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Google Nexus 5 (strani: 1 2 3 451 52 53 54 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2674563686 (185717) zk_eu
»

Najmanj slab Android do 150€

Oddelek: Mobilne tehnologije
495948 (4673) Bellzmet
»

Je proizvodnja Nexus 5 res končana? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
5024228 (20685) fast1slow
»

Nexus 5 je prispel (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
6531314 (24282) Assass1n

Več podobnih tem