» »

Google/LG Nexus 4

Google/LG Nexus 4

««
17 / 41
»»

Jerry000 ::

dobre slušalke:). Če bote nabavlal prosm sporočte, bom tut js vrjetn jih uzel

Jebela cesta...kaj kdo najde kje bi se še dalo dobit tale case?

http://www.ebay.co.uk/itm/FlexiShield-S...

Ušeč mi je zato ker nima nobenga logota zadaj, in je simple pa še use pokrije. Na ebay.co.uk majo sam tega pa še to piše da ne pošilajo v SLO (sem kontaktiral prodajalca, čakam odgovor).
Iščem po amazonu (UK) pa tut nimajo črnega, majo pa rjavega -.-

JayKay ::

Mislil sem če najde kdo istega, ne podobnega. Ta ma že logo zadaj naprimer

By the way, se da usposobit flash player? Nekatere strani ki jih obiskujem imajo še flash player, pa mi ne prikazuje vsega z firefox (na N4).
Ali uporabljate kakšne antiviruse na N4? Za brskanje po spletu pa tko, da ne fašeš kej na mobi

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

Halfdead987 ::

Da. 4shared.

AVja nimam

Zgodovina sprememb…

Halfdead987 je izjavil:

Da. 4shared.

AVja nimam

Kaj 4shared?
Kako pa to da AV nimaš? Ga android ne potrebuje?

PrimozR ::

Flash na 4.2 uradno ni več podprt...

JayKay ti si pripravljen naročiti in poslati na cheaper&more?

resnim interesentom (recimo kak avans) lahko bp posljem na domaci naslov. zivim namrec v UK in ni problem narocit.

PrimozR je izjavil:

Flash na 4.2 uradno ni več podprt...

JayKay ti si pripravljen naročiti in poslati na cheaper&more?

Vem da ni podprt, ampak dela baje useeno lahko. Kolikor sem po googlu gledu.

JayKay je izjavil:

resnim interesentom (recimo kak avans) lahko bp posljem na domaci naslov. zivim namrec v UK in ni problem narocit.

Koliko sploh pride poštnina če pošlješ naprimer ta case v slovenijo? Fora je, da prodajalec pošilja zastonj znotraj UK (se mi zdi). Bi lahko ti mogoče prevzel in poslal? PM prosim:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

damjanll ::

JayKay je izjavil:

Cool, pol bi te pa jaz prosil ce mi lahko narocis in posljes original nexus 4 bumper. Detajle ti posljem na zs.

ce bi kdo hotel narocit kaki accessory iz google play stora ( bumper, slusalke) mi javite danes do 19:00 na zs. tak se bodo stroski postnine do mene znizali na osebo. navedite naslov za dostavo. po prejetih narocilih bom javil celotno ceno.

za info
Nexus 4 Wired Headset with Microphone - 15.99 + postnine

Nexus 4 Bumper (Black) - 15.99 + postnine

Nexus 4 Micro USB Cable - 9.99 + postnine

vse cene v funtih

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JayKay ()

Evo, jaz sem za slušalke.

Zdaj če se nas nabere ene par pa če smo vsi večinoma nekje v bližini LJ (jaz sem med tednom, faks pa to), bi bilo smiselno, da JayKay pošlje cel paket enemu in potem razdelimo sami. Že itak je njegova dobra volja, da se gre tole naročanje, dajmo mu zadevo še olajšati oz. pohitriti :)

Js sem za, jaz sicer imam ovitek (ne original), za slušalke bom pa še sporočil. Nekam drage se mi zdijo...v LJ sem pa samo med vikendom...pa še to ne vedno. Pomoje je najbolje da zainteresirani napišejo iz kje so da se ne bomo potem po SLO lovili pa da JayKay kar pošlje na dom? Seveda tisti ki so z bližine LJ lahko kar tako naredijo kot je PIPI omenil

freesty ::

Jaz bi vzel bumper. Koliko pa je postnina do Slovenije?

Sem pa iz Mbja.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

med 2 in 3 funte v slo. glede na to da ste iz razlicnih koncev je se najbolj ziher da posljem vsakemu posebaj. razen ce se sami med sabo zmenite.
po sebmi bom videl kolko je narocil in koliko bo postnina do mene in kolko bo posledicno delez vsakega.

Zgodovina sprememb…

freesty ::

Cak to so vse cene v funtih?
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

da

Jerry slušalke v bistvu niso pretirano drage, so za ceno kar OK kvalitete. Niso nek presežek, so pa nedvomno bistveno boljše oz. so bolj preverjena roba, kot cheap shiet z ebaya za 5 do 10 USD. Pa bistveno, Nexus 4 je hudičevo zbirčen, kar se tiče mikrofona in/ali gumbov na kablu. Podpira samo en gumb, pa še to ne na vseh slušalkah. Tele pa pač zagotovo delajo tako, kot morajo.

Aja ok. kvaliteta je kar ok? Moram lamo pogledat kak review, namreč imam rad da je zvok kvaliteten (bassi itd). Ampak ja...do 19:00 sporočim;)

Lahko googlaš še pod kodo HSS-F400 (Nexus slušalke) oz. mislim da HSS-F410, ki imajo pa namesto X-a na zunanji površini LG-jev logo.

KoMar- ::

Evo ti Flash Player APK, kakršn je na mojem GNex OS 4.2.2: http://pool.apk.bazaarandroid.com/apps/...

pickle_rick ::

A med komadi se da prestavljat s slušalkami, a je gumb samo za klice?

Se mi zdi da ne moreš, iz review vidim da je samo 1 gumb (da se oglasiš in da prekineš pogovor).
Še razmišljam ker bi imel slušalke tut za musko poslušat na mojem MP3

fast1slow ::

Saj android ne podpira več kot enega gumba se mi zdi... Saj lahko tudi z enim gumbom operiraš (naprej, nazaj, pavza...). Vsaj mislim da je tako.

Dolenc se da, 1 klik je play/pavza, 2 klika sta naslednji komad, mislim da trije pa komad nazaj.

fast1slow je izjavil:

Saj android ne podpira več kot enega gumba se mi zdi... Saj lahko tudi z enim gumbom operiraš (naprej, nazaj, pavza...). Vsaj mislim da je tako.

Hja, Desire je prišel s sušalkami s tremi gumbi, play/pavza/dvig, naprej in nazaj. Možno pa je, da AOSP res podpira samo en gumb.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

ok, konec narocil.
torej imamo:
5x slusalke in 2x bumper iz google play store. bom kasneje narocil. vam javim ko pride.

Zgodovina sprememb…

naroceno.
google pravi da bo odposlal 8 maja tak da upam da bo prislo do sobote 11.5 da takrat tudi naprej v SLO posljem.

Andrejpan ::

Je mogoče že kdo menjal počen screen na tej zadevi? Načeloma me to čaka v bližnji prihodnosti in me zanima cel paket; kje nabavit poceni screen replacement, kje nabavit orodnje, ...

lp

noob96 ::

Malo berem in berem, pa se zelo navdošujem nad tem telefonom. Samo sedaj pa nevem..če bi ga kupil ali bi počakal, na petico. ali je 4 future proof? bo zdržala 2-3 leta?

PINki ::

Nakup ne bi bil nikakor zgrešen, vendar bi jaz na tvojem mestu vseeno raje počakal do predstavitve novega telefona. Čeprav bi verjetno spet zelo dolgo trajalo preden bi prišel na naše police, če bi se odločil za nakup.

mislite da lahko pričakujemo petico na googlovem I/O 15. maja?

A nexus 5 bo imel se vecji zaslon? Meni se ze velikost 4-ke zdi na zgornji meji sprejemljivega :)

Assass1n ::

Upam da, je v enem tednu premajhen če veliko uporabljaš chrome, tipke ga veliko porabijo...napram s3. Hvalabogu za paranoidandroid da lahko skriješ tipke. Če boš čakal 5, zakaj nebi 6... brezveze se sekirat, kupi pa je. Če bo pa 5 tok boljši pa prodaš doplačaš kupiš.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

google na I/O ne bo predstavil telefona. Sem ravno v petek si nabavil Nexus 4 in mi ni žal:)

FlyingBee ::

noob96 je izjavil:

Malo berem in berem, pa se zelo navdošujem nad tem telefonom. Samo sedaj pa nevem..če bi ga kupil ali bi počakal, na petico. ali je 4 future proof? bo zdržala 2-3 leta?

Zadeva je že stara pol leta, tako da I give it 2 years, potem bo pa že precej out of date. Skoraj ti ne verjamem, da ga boš res imel 3 leta :P

KoMar- je izjavil:

noob96 je izjavil:

Zadeva je že stara pol leta, tako da I give it 2 years, potem bo pa že precej out of date. Skoraj ti ne verjamem, da ga boš res imel 3 leta :P

Zakaj nebi mogel imeti 3 leta? Saj pa je ja quad core in 2gb rama. Js sm z HTC Tattoo zdržu 3-4 leta...pa je ornk jajc 1.6 android:)

pickle_rick ::

Ravno nexus serija je najbolj primerna, če nameravaš imeti telefon dalj časa. Dokler so updati in glede na to da naj bi se v naslednjih verzijah šlo v smer čim manjše porabe resourcov samega sistema ti kar kupi.

Halfdead987 ::

Jerry000 je izjavil:

KoMar- je izjavil:

noob96 je izjavil:

Zakaj nebi mogel imeti 3 leta? Saj pa je ja quad core in 2gb rama. Js sm z HTC Tattoo zdržu 3-4 leta...pa je ornk jajc 1.6 android:)

Ko je bil out ni bil tak jajc.
Jaz bom na s3 komaj eno leto zdržal...Gooosh,I want HTC One so bad.

Halfdead987 je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

KoMar- je izjavil:

noob96 je izjavil:

Ko je bil out ni bil tak jajc.
Jaz bom na s3 komaj eno leto zdržal...Gooosh,I want HTC One so bad.

Ni bil jajc...je pa po 1 letu ratu dost vlk jajc, pol pa so počas opuščal aplikacije, in po 2h letih sem mel manj aplikacij, štekalo je tut use, tipkanje je blo tut nerodno. AMpak služil je pa dobro:)

OK, da razčistimo. HTC Tattoo je bil jajc od trenutka, ko se je začel prodajat. Eden izjemno redkih primerkov Android naprave z resistivnim touchscreenom.

A se da narediti mapo v meniju? Če držim prst na ikoni mi jo vrže na desktop in lahko samo na desktopu delam mapce. Kaj pa v menuju kjer so vse aplikacije, se da tam iste mapce nrdit?

ne

kdaj pa se pričakuje petica? bo konec tega leta že v slo?

Če bo konec tega leta se obesim:)

dr.Akula ::

Kdaj si pa mislil da bo?
ni podatka

mjolnir ::

Tako malo je znanega o android 5, vi pa ste že kar nekaj veseli. Še 4.2 je v povojih.

Aja čakte...js sm mislu na Nexus 5, vidm pa d je govor o androidu. Me pardon:)

mjolnir ::

Whoa, šele zdaj sem tudi jaz na to pomislil :))

Android 5 naj bi baje izšel konec tega leta. O nexus 5 pa pomojem ni še skoraj nič znanega in so samo špekulacije.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mjolnir ()
««
17 / 41
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Google Nexus 5 (strani: 1 2 3 451 52 53 54 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2674564858 (186889) zk_eu
»

Najmanj slab Android do 150€

Oddelek: Mobilne tehnologije
495956 (4681) Bellzmet
»

Je proizvodnja Nexus 5 res končana? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
5024271 (20728) fast1slow
»

Nexus 5 je prispel (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
6531384 (24352) Assass1n

Več podobnih tem