Forum » Operacijski sistemi » Zagon Win 7 in ikona Administrator
Zagon Win 7 in ikona Administrator
Robert ::
Ne vem kaj sem narobe naredil pri zagonu Win 7 saj se mi sedaj pri zagonu pojavi ikona Administrator in ko kliknem na njo se mi Win 7 zaženejo do konca, prej pa so se mi zagnali brez ikone Administrator. Kako odpraviti ikono Administrator ob zagonu Win 7.
amigo_no1 ::
Skril si sebe kot uporabnika...
control userpasswords2
v registry (start meni, run, regedit)
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserList
mora biti pri tvojem up. imenu, npr Robert vrednost dword 1
control userpasswords2
v registry (start meni, run, regedit)
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserList
mora biti pri tvojem up. imenu, npr Robert vrednost dword 1
"Robert "=dword:00000001
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Cold1 ::
Če je tvoje uporabniško ime Administrator, potem je problem zgolj v tem da se je izklopila samodejna prijava v Okna.
Odpri ukazni poziv (cmd.exe) in vtipkaj ta ukaz: control userpasswords2 , odprlo se ti bo okno "Uporabniški računi", odstrani kljukico pri nastavitvi "Uporabniki morajo vnesti uporabniško ime in geslo, če želijo uporabljati ta računalnik".
Odpri ukazni poziv (cmd.exe) in vtipkaj ta ukaz: control userpasswords2 , odprlo se ti bo okno "Uporabniški računi", odstrani kljukico pri nastavitvi "Uporabniki morajo vnesti uporabniško ime in geslo, če želijo uporabljati ta računalnik".
Robert ::
Če je tvoje uporabniško ime Administrator, potem je problem zgolj v tem da se je izklopila samodejna prijava v Okna.
Hvala, sem popravil.
iceman3 ::
Sem admin na svojem PC-ju in sem pozabil geslo, sel sem na safe mode with command prompt, prtisnu enter, vpisal "administrator" da nastavim geslo prek net user-ja ampak me ne spusti noter do cmd-ja. Kaj narobe delam oz. kako naj ponastavim geslo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako se znebiti prijave ob vstopu v win 8.1Oddelek: Operacijski sistemi | 4264 (3548) | Mavrik |
» | Kako se naredi da se PC avtomatsko zažene,Oddelek: Strojna oprema | 1029 (798) | pr25012 |
» | Win xp Administrativne pravice! Težave... Rabim pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1864 (1644) | smrekca |
» | windows prijavaOddelek: Operacijski sistemi | 1247 (1165) | tvich |
» | Prijava v XP-jeOddelek: Operacijski sistemi | 1272 (1134) | White666 |