Forum » Operacijski sistemi » windows prijava
windows prijava
cang ::
Ob zagonu mi vedno zahteva računalnik prijavo. Imam Administrator brez gesla.Kako naj to odstranim saj samo jaz uporabljam računalnik?
Gwanaroth ::
Pod User accounts -> Change the way users log on -> kljukca pri Use Welcome screen.
Tako ti ne bo zahtevalo ničesar, če imaš samo en uporabniški račun, brez nastavljenega gesla.
Tako ti ne bo zahtevalo ničesar, če imaš samo en uporabniški račun, brez nastavljenega gesla.
Lights often keep secret hypnosis..
tvich ::
Če pa maš bolj zakomplicirano;
1.Pojdi pod START/RUN (ZAŽENI)
2.Vtipkaj :''control userpasswords2''
3.Dodaj kljukico pod USERS MUST ENTER A USERNAME AND PASSWORD TO USE THIS COMPUTER
4.Klikni APPLY
5. Definiraj kateri račun naj se prijavi v OS avtomatično.
LP
1.Pojdi pod START/RUN (ZAŽENI)
2.Vtipkaj :''control userpasswords2''
3.Dodaj kljukico pod USERS MUST ENTER A USERNAME AND PASSWORD TO USE THIS COMPUTER
4.Klikni APPLY
5. Definiraj kateri račun naj se prijavi v OS avtomatično.
LP
And AC said, ''LET THERE BE LIGHT!''
And there was light--
And there was light--
Klikni Start meni v spodnjem levem kotu.
V start meniju klikni ikono Zaženi v spodnjem desnem kotu start menija.
Nato v okence ki se ti pojavi vtipkaj ''control userpasswords2'' brez narekovajov.
Nato dodaj kljukico pod polje kjer piše: Uporabniki morajo za uporabo tega računalnika vnesti uporabniško ime in geslo.
Nato klikni OK
Nato v okencu, ki se ti pojavi izberi Uporabniško ime Administrator (lahko da bo že izbran), pusti geslo prazno in klikni v redu.
Mislim da sem ti vse povedal. Drugič.
LP
V start meniju klikni ikono Zaženi v spodnjem desnem kotu start menija.
Nato v okence ki se ti pojavi vtipkaj ''control userpasswords2'' brez narekovajov.
Nato dodaj kljukico pod polje kjer piše: Uporabniki morajo za uporabo tega računalnika vnesti uporabniško ime in geslo.
Nato klikni OK
Nato v okencu, ki se ti pojavi izberi Uporabniško ime Administrator (lahko da bo že izbran), pusti geslo prazno in klikni v redu.
Mislim da sem ti vse povedal. Drugič.
LP
And there was light--
And there was light--
cang ::
Zadevo sem uredil. Naredil sem ravno obratno kot sta mi napisala. Iz prvega primera sem moral odstranit kljukico Welcomme scren. V drugem primeru pa sem moral odstraniti kljukico ob prijavi vnest geslo.
No ja, ne moreš nama očitat da te nisva poslala v pravo smer.
And there was light--
And there was light--
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tvich ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows ne more odstraniti geslaOddelek: Pomoč in nasveti | 2771 (2259) | amigo_no1 |
» | Kako se naredi da se PC avtomatsko zažene,Oddelek: Strojna oprema | 1018 (787) | pr25012 |
» | Win xp Administrativne pravice! Težave... Rabim pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1857 (1637) | smrekca |
» | [Windows][XP] Samodejna prijava v sistemOddelek: Operacijski sistemi | 1653 (1422) | M-XXXX |
» | Prijava v XP-jeOddelek: Operacijski sistemi | 1265 (1127) | White666 |