» »

Zagon Win 7 in ikona Administrator

Zagon Win 7 in ikona Administrator

Robert ::

Ne vem kaj sem narobe naredil pri zagonu Win 7 saj se mi sedaj pri zagonu pojavi ikona Administrator in ko kliknem na njo se mi Win 7 zaženejo do konca, prej pa so se mi zagnali brez ikone Administrator. Kako odpraviti ikono Administrator ob zagonu Win 7.

amigo_no1 ::

Skril si sebe kot uporabnika...

control userpasswords2

v registry (start meni, run, regedit)
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserList

mora biti pri tvojem up. imenu, npr Robert vrednost dword 1
"Robert "=dword:00000001

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: amigo_no1 ()

Cold1 ::

Če je tvoje uporabniško ime Administrator, potem je problem zgolj v tem da se je izklopila samodejna prijava v Okna.

Odpri ukazni poziv (cmd.exe) in vtipkaj ta ukaz: control userpasswords2 , odprlo se ti bo okno "Uporabniški računi", odstrani kljukico pri nastavitvi "Uporabniki morajo vnesti uporabniško ime in geslo, če želijo uporabljati ta računalnik".

Robert ::

Cold1 je izjavil:

Če je tvoje uporabniško ime Administrator, potem je problem zgolj v tem da se je izklopila samodejna prijava v Okna.

Odpri ukazni poziv (cmd.exe) in vtipkaj ta ukaz: control userpasswords2 , odprlo se ti bo okno "Uporabniški računi", odstrani kljukico pri nastavitvi "Uporabniki morajo vnesti uporabniško ime in geslo, če želijo uporabljati ta računalnik".

Hvala, sem popravil.

iceman3 ::

Sem admin na svojem PC-ju in sem pozabil geslo, sel sem na safe mode with command prompt, prtisnu enter, vpisal "administrator" da nastavim geslo prek net user-ja ampak me ne spusti noter do cmd-ja. Kaj narobe delam oz. kako naj ponastavim geslo?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako se znebiti prijave ob vstopu v win 8.1

Oddelek: Operacijski sistemi
364263 (3547) Mavrik
»

Kako se naredi da se PC avtomatsko zažene,

Oddelek: Strojna oprema
81029 (798) pr25012
»

Win xp Administrativne pravice! Težave... Rabim pomoč!

Oddelek: Pomoč in nasveti
281864 (1644) smrekca
»

windows prijava

61247 (1165) tvich
»

Prijava v XP-je

71272 (1134) White666

Več podobnih tem