Forum » Pomoč in nasveti » Utripanje monitorja
Utripanje monitorja
skol10 ::
Zdravo.
Imam naslednji problem. Monitor mi utripa neprestano. Ko je začel utripati(kaksno leto nazaj) je bilo to sprva za 5 min, potem pa se je ta čas povečeval. Ugotovil sem nek problem in sicer da sem na monitorju zmanjšal brightness ( na 0) in je bilo bolše. Kasneje pa tudi to ni več delovalo in sedaj neprestano utripa razen ko je v ozadju bela barva (neha utripati za 5sekund potem pa spet utripa in spet neha in spet...)
HVALA
Imam naslednji problem. Monitor mi utripa neprestano. Ko je začel utripati(kaksno leto nazaj) je bilo to sprva za 5 min, potem pa se je ta čas povečeval. Ugotovil sem nek problem in sicer da sem na monitorju zmanjšal brightness ( na 0) in je bilo bolše. Kasneje pa tudi to ni več delovalo in sedaj neprestano utripa razen ko je v ozadju bela barva (neha utripati za 5sekund potem pa spet utripa in spet neha in spet...)
HVALA
Vesoljc ::
kaksen monitor? kaksen priklop? si probal zamenjat kabel? preveri konektorje
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Električni števecOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5628 (2028) | starfotr |
» | Moteče LED lučke na napravahOddelek: Loža | 4020 (3265) | Malajlo |
» | Samsung 226bw+utripajoča slikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1940 (1718) | gor13azd |
» | LCD monitorOddelek: Kaj kupiti | 1799 (1412) | ender |
» | Nevarni mobilni telefoniOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 1621 (1621) | G[e]c |