Forum » Zvok in slika » Samsung 32ES6100 sestava
Samsung 32ES6100 sestava
trackerman ::
Danes sem dobil TV Samsung 32ES6100 vendar sem naletel na težavo pri sestavi tega... Sestaljeno je iz 4 nožnega stojala na katerega s 4 vijaki pritrdiš umesnik na katerege potem s 4 vijaki pritrdiš TV, no in tu nastane problem ker so vijaki predebeli in jih ne morem zaviti... Je možno da sem dobil napačne vijake poleg TVja, ali da je kakšna napaka druga sli sem pač nesposoben=)?
hvala za odgovor....
hvala za odgovor....
king67 ::
Ne vem, kakšne vijake si dobil ti zraven, je pa res, da grejo v plastiko ti vijaki (samorezni) kar precej na trdo.
lp,
king67
lp,
king67
s1m0n ::
Tako kot pravi king67, pa tudi "zaškripajo" fajn, ko jih privijaš!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: s1m0n ()
Yossarian ::
Bom nadaljeval malce drugače, vendar gre za isti TV. Telemach je v programsko shemo dodal nov program FOX. Rad bi ga dodal ročno, vendar ne vem, kako.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
trackerman ::
Fantje čisto sem pozabil na temo, ker sem potem uspel pritrditi, tko k ste rekl, na zelooooo trdo=)
hvala za pomoč useeno ;)
hvala za pomoč useeno ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Postavitev štange za street workoutOddelek: Loža | 2728 (2084) | Unknown_001 |
» | Zamenjava ventilatorja na grafični karticiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 968 (917) | Heavy |
» | štukanje kablaOddelek: Strojna oprema | 1853 (1625) | Saintek |
» | Kako priklopiti računalnik v avtu ??Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3282 (2938) | stromar |
» | IZKUŠNJE Z kYRO 2Oddelek: Navijanje | 1047 (842) | Kriko |