Forum » Hlajenje in modifikacije » Zamenjava ventilatorja na grafični kartici
Zamenjava ventilatorja na grafični kartici
AnromendaVis ::
Živijo,
Ventilator, ki hladi grafično kartico na mojem PCju, je postal zelo glasen, zato sem se odločil, da ga zamenjam. Problem je, da je zalepljen in ga nikakor ne morem odstraniti. Ima kdo kakšne izkušnje s tem? Ga lahko odstranim "na silo" ali obstaja kakšen drug način?
Prilagam še sliko ventilatorja.
Hvala za pomoč in lep pozdrav :)
Ventilator, ki hladi grafično kartico na mojem PCju, je postal zelo glasen, zato sem se odločil, da ga zamenjam. Problem je, da je zalepljen in ga nikakor ne morem odstraniti. Ima kdo kakšne izkušnje s tem? Ga lahko odstranim "na silo" ali obstaja kakšen drug način?
Prilagam še sliko ventilatorja.
Hvala za pomoč in lep pozdrav :)
AnromendaVis ::
Sem odstranil vse 4 vijake, ki so na spodnji strani, ampak hladilnik je še vedno zalepljen na ploščo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AnromendaVis ()
Heavy ::
Ali pa 120mm in ga pritrdiš z vezicami na kartico. Ni potrebe da se dotika rebra, važno je da piha na rebro
Bo delala hladneje kot je prej.
Bo delala hladneje kot je prej.
#TeamFelix
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na grafični kartici ne deluje ventilator. Kakšne so lahko posledice ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3443 (2525) | SLOarmy12 |
» | Pregrevanje grafične - rešitev?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2804 (2526) | BorutK-73 |
» | računalnik mi odpovedujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1440 (1211) | alese |
» | Nakup GRAFIČNE kartice (nižji rang)Oddelek: Kaj kupiti | 3074 (2398) | jan01 |
» | Problem!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1189 (1061) | Stripy |