» »

Preprost obrazec za prijavo - omejitev prijav

Preprost obrazec za prijavo - omejitev prijav

simimedi ::

Zdravo,

mi lahko kdo svetuje, kako naj uredim nek preprost obrazec, kamor se mi bo lahko prijavilo 60 ljudi v 3 skupine. Zanka je v tem, da mora stvar zaznati, ko je v eni skupini 20 ljudi in jo zapre. Ni nujno da je vse skupaj v eni datoteki. Lahko so tudi 3 ločene - sploh ni važno. Važno je, da po 20 prijavah zavrne naslednjo. Vse sem že sestavil z Google docs obrazci ampak ravno pri zadnji stvari nastane težava, ker ne vem kako bi omejil št. prijav na 20.

Hvala za nasvete,
LP Simon

FrEaKmAn ::

kako se pa prijavljajo? da se vpišejo v spreadsheet? jz bi napisal macro - https://developers.google.com/apps-scri...

Ja, ustvari se spreadshet. V skrajni sili bo res potrebno napisati macro a sem računal, da bi to verjetno kje moglo bit že kar vgrajeno, da lahko rečeš 20 vpisov in konec - brez kakega hudega kompliciranja/programiranja.

Da povem kako sem rešil, če bo imel še kdo podobne zahteve:

Kot prvo sem se vprašal, če morem res uporabiti Google docs in si odgovoril da NE. Na spletu sem poiskal brezplačen survey program LimeSurvey in si ga namestil na server. Tam sem naredil kar preprosto anketo z mojimi zahtevami in uporabil kvote, za štetje prostih mest. Zadeva deluje prfektno.

LP Simon

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zasebni dokumenti

Oddelek: Pomoč in nasveti
243051 (2003) Badwolff
»

Varnejša prijava v Googlove račune

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
307558 (6084) poweroff
»

Utripanje med prijavo na Gmail

Oddelek: Pomoč in nasveti
71331 (1214) Lion29
»

Sinhronizacija dveh exel dadotek??

Oddelek: Programska oprema
71060 (999) Sklemen
»

Kako "sprogramirat" v Excel-u, če sploh mogoče...

Oddelek: Programiranje
71137 (924) twosocks

Več podobnih tem