Forum » Igre » Problem s COD MW3
Problem s COD MW3
boziceklol ::
Imam težavo in sicer instaliram original igro mw3 in ko hocem zaceti igrat mi igra ful steka. premikam se dobesedno 1/4x speed. tudi priblizno se mi ne sanja kaj bi bilo lahko narobe. spodaj bom dal se link do moči računalnika ki ga trenutno imam.
EDIT:
EDIT:
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
dogo ::
Poskusi zmanjšati nastavitve v igri, če to še nisi storil - daj vse na minimum in izklopi AA.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dogo ()
David2 ::
živjo. mam problem s cod mw3...igro sem normalno inštaliral iz stema vendar mi singplayer sploh ne dela multiplayer pa normalno...ko dvakrat kliknem na igro mi napiše to..this game is currently unavailable, pleas try again at another time. mi ni jasno kaj bi blo narobe.. če je že imel kdo iste probleme ga prosim za pomoć.

ziga1990 ::
boziceklol je izjavil:
sem dal vse na minimum takoj ko sem prvic zagnal igro in mi je vseeno stekal.
multiplayer ali singleplayer?
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

ziga1990 ::
singlplayer ne dela multiplayer pa normalno dela.
si reinstaliral in da nisi kako online only verzijo kupu ker je ponavadi multiplayer bolj strojno zahteven kot singleplayer
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
David2 ::
sem ze dvarat instaliral vendar vedno isto..strojno zahteven tudi če je mam dovol dobr komp da poganja vse igre na max. drgač sem pa kupu original in tudi če inštaliram iz dvdja je isto.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Windows 7 - COD2 Multiplayer problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3274 (2434) | xrotek |
| » | Medal of Honor: Warfighter (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11640 (9571) | ahac |
| ⊘ | Problem Gtx 680 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Strojna oprema | 45034 (39798) | Janac |
| » | Gta san andreas multy playerOddelek: Igre | 13090 (4602) | matko12 |
| » | Battlefield VietnamOddelek: Igre | 2932 (1809) | Deathlike M Tito |