Forum » Mobilne tehnologije » blackberry curve 9300 wifi problem
blackberry curve 9300 wifi problem
radecan ::
Pozdravljeni!
Imam problem z mobilnikom blackberry curve 9300 (OS 6) in sicer ta, da ko se hočem povezati z wifi omrežjem mi mobilnik napiše: Unable connect to the internet, please try agin later. Isto je na Operi. Gledal sem po blackberryijevih forumih a so načeloma vsi toutoriali za os5 in moj browser nima v nastavitvah možnosti da bi nastavil primarno omrežje na hotspot. Sicer wifija nebi uporabljal a imam na džabestu le 100mb zakupljenih količin in mi ne preostane drugega, kot pa da izklopim prenos podatkov po dobrih 2 tednih uporabe, saj jih mobitel v tem roku porabi. Aja, če imam pa data services vklopljen gre pa normalno na internet, a žre tistih 100mb kljub temu če sem istočasno povezan na domač wifi.
Prosim za pomoč!
Lp
Imam problem z mobilnikom blackberry curve 9300 (OS 6) in sicer ta, da ko se hočem povezati z wifi omrežjem mi mobilnik napiše: Unable connect to the internet, please try agin later. Isto je na Operi. Gledal sem po blackberryijevih forumih a so načeloma vsi toutoriali za os5 in moj browser nima v nastavitvah možnosti da bi nastavil primarno omrežje na hotspot. Sicer wifija nebi uporabljal a imam na džabestu le 100mb zakupljenih količin in mi ne preostane drugega, kot pa da izklopim prenos podatkov po dobrih 2 tednih uporabe, saj jih mobitel v tem roku porabi. Aja, če imam pa data services vklopljen gre pa normalno na internet, a žre tistih 100mb kljub temu če sem istočasno povezan na domač wifi.
Prosim za pomoč!
Lp
|Gigabyte p67a-d3-b3|Intel i5 2400|Sapphire radeon 6770 1gb vapor-x|
4gb dd3 a-data+4gb corsair 1600mhz ram|LC power Silent Giant v2.3 600w
|Ikonik Transform a10 ohišje|LG L1919S 19` Screen|Samsung 830 64gb
4gb dd3 a-data+4gb corsair 1600mhz ram|LC power Silent Giant v2.3 600w
|Ikonik Transform a10 ohišje|LG L1919S 19` Screen|Samsung 830 64gb
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako narediti svoj ISPOddelek: Pomoč in nasveti | 5410 (4018) | flbroker |
» | smartphone - povprečna poraba prenosa podatkovOddelek: Pomoč in nasveti | 5662 (5111) | PrimozR |
» | Osebni mobilni oddajnik za cenejše klice v tujiniOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6690 (5007) | ttzavod |
» | Samsung prehiteva LenovoOddelek: Novice / Procesorji | 4605 (2852) | jest10 |
» | Hrvaška in NET, potovanje z prenosnikomOddelek: Mobilne tehnologije | 5403 (4176) | steev |