Forum » Loža » Škodljivost pekoče hrane
Škodljivost pekoče hrane
Rias Gremory ::
Thanks.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
komar88 ::
Men so enkrat poturil v žganje namočene feferone. Jih tip goji izključno za šnops ker za tko jest so baje da prehudi. Dear lord! K sem tisto na eks pogovtnla sem zagrabla prvo stvar ki je bila pri roki, na mizi, (flašo z jegrom) in nardila par požirkov, da sm se mal k seb spravla. Temu bi pa jaz rekla opasna roba
Jaz sem v pragi probal vodko (40%) v kateri je bila namočena Naga Jolokia, skoraj sem padel skup sem rabil 1 uro, da sem lahko spet kako stvar okušal in normalno govoril.
MAN UTD <3
Rias Gremory ::
@Okapi
Ni to za mularijo. To je za prave moške (torej jaz).
Ni to za mularijo. To je za prave moške (torej jaz).
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
Okapi ::
Ni to za mularijo. To je za prave moške (torej jaz).Jaz sem jedel indijsko omako phal, ko si bil ti še na čokolinu.
The phall has achieved notoriety as the hottest generally available dish from Indian restaurants.
Phall @ Wikipedia
komar88 ::
Kako pa uporabljate posušene čilije. Jih pred uporabo namočite, popražite na olju, ali...?
Jaz jih zameljem kot poper in si jih potrosim po jedi, ki jo želim začiniti.
MAN UTD <3
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: komar88 ()
ales85 ::
Jaz pa posušene pripravim v jedi, na začetku popražim v olju, nato jih pa zmečkam in večje dele odstranim. Ne zmečkam pa tako, da se povsem raztrga ampak samo toliko, da gre ven nekaj semen in vsebina. Suha kožica pa gre stran.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ljubitelji pikantne hrane (strani: 1 2 3 4 … 26 27 28 29 )Oddelek: Loža | 253371 (37954) | FireSnake |
» | Vok in stir-fry (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16688 (14289) | Brane22 |
» | Hrana, ki je res pekočaOddelek: Loža | 3400 (2652) | dmok |
» | Pekoče omake - začimbeOddelek: Loža | 6520 (4946) | satyr |
» | Pekoče omakeOddelek: Loža | 10556 (8286) | JoeHunter |