Forum » Omrežja in internet » yahoo mail problemi
yahoo mail problemi
frenkb ::
Zadnje čase se mi pojavlja problem, da moj mail na yahoo.com stalno pošilja nek SPAM na razne naslove.Sem pobrisal imenik v yahoo mail naslovu, sedaj pa pošila maile na druge naslove, ki sploh niso bili v imeniku.
Vsi, ki dobivajo to pošto, me sprašujejo, kaj jim pošiljam, jaz pa nimam pojma o teh mailih.
Kakšna ideja, kaj narediti
Vsi, ki dobivajo to pošto, me sprašujejo, kaj jim pošiljam, jaz pa nimam pojma o teh mailih.
Kakšna ideja, kaj narediti
kloko ::
To je ali posledica virusne nesnage na tvojem računalniku ali pa je nekdo uganil password za dostop do tvojega yahoo računa. Prvi problem rešiš s temeljitim pregledom in po potrebi čiščenjem nesnage s svojega računalnika. Drugi problem rešiš z menjavo gesla in kakšnim dodatnim korakom pri avtentikaciji, če yahoo to omogoča.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vdor v Yahoo prizadel tri milijarde uporabnikovOddelek: Novice / Varnost | 6974 (5985) | Arctander |
» | SiOL in relaying mail to ... now allowedOddelek: Omrežja in internet | 1633 (1309) | enough98 |
» | Za vse ki poterbujete zastonj poštni predalOddelek: Omrežja in internet | 10070 (7753) | kiaara |
» | 1486 (1335) | pivmik | |
» | Yahoo Mail s 100MB!Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 7355 (7355) | |SNap| |