» »

Apple iPhone 4 zaklenjen na avstralsko omrežje

Apple iPhone 4 zaklenjen na avstralsko omrežje

G3orgH4nson ::

Pozdravljeni, pred kratkim sem kupil iPhone 4 (ios 6), ki je zaklenjen na avstralsko omrežje, iPhone sem jailbreak-al (tethe0red) ker pa za enkrat še ni navoljo nobenega unlocka za ios 6 ga nemorem odkleniti. Če bi imel naložen ios 5.1.1 bi bilo to veliko lažje, zato me zanima kaj predlagate kaj naj stroim. Ga lahko kako downgrade-am ali obstaja kakšen unlock za ios 6 ?
Lp, in hvala za odgovore

McNato ::

Veš nakatero avstralsko omrežje je zanklenjen? Trajen odklep za Vodaphone Avstralija te stane samo 25 EUR.

Ne žal nevem na katero avstralsko omrežje je zaklenjen vem samo da je avstarlsko, pa mogoče ti veš kako bi to lahko pogledal, bi lahko mogoče nesel v Apple trgovino in bi tam to videli.

"Iphone Carrier Check" stane sicer 1$, zanesljivega brezplačnega servisa še nisem našel.

Ali ni tako da moraš za to imeti iPhone aktiviran, ali pa se motim ?

Lahko povprasas prodajalca odkepov. Vsekakor najprej rabiš vedet na katero omrezje je zaklenjen zraven je tudi informacija o aktivaciji. Če si kupil telefon ki je blokiran pri Apple zaradi kateregakoli razloga je seveda nekaj drugega....

Zdaj vem kako ga lahko odklenem ampak imam drug problem, prvo bi ga moral aktivirat z originalno kartico operaterja na kateraga je iPhone zaklenjen, bi se to dalo kako aktivirati z kakšnim software-om na računalniku ali kaj podeobnega ?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Začetek prodaje iPhona 5 v Sloveniji, Apple se opravičuje zaradi slabih zemljevidov v (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
5930383 (25914) bdoxx
»

Iphone in Wi-Fi

Oddelek: Omrežja in internet
184922 (3907) Iatromantis
»

iPhone 3G (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
23025986 (10508) eieieie1

Več podobnih tem